MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ο Παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 59: Μέσα στον Παράδεισο η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά τα πράγματα για τον ληστή δε πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει. Οι ανατροπές και οι συγκρούσεις μέσα στο μαγαζί είναι πολλές και επηρεάζουν όλους τους πρωταγωνιστές που βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Κάποιοι από αυτούς θα κινδυνέψουν πολύ σοβαρά και με τρόπο που δεν έχουν φανταστεί ούτε στον χειρότερο τους εφιάλτη. Τα γεγονότα θα οδηγήσουν τη Σύρμω σχεδόν σε κατάρρευση, ενώ η Όλγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του «Παραδείσου». Ο Αποστόλης φυτεύει μια υποψία στο μυαλό της Αμαλίας και ο Άγης με τις επιλογές του την εξοργίζει σε σημείο που την αναγκάζει να τον απειλήσει για να του βάλει μυαλό. Η Βικτώρια ζητάει μια μεγάλη χάρη από τον Χριστόφορο αλλά δεν έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο γραφείο του την βάζει σε μεγάλο κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος παρασύρεται σε ένα μονοπάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα το ακολουθήσει.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 60: Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι μαθαίνουν τι πραγματικά έχει συμβεί, με τον Αστέρη να οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Αιμιλία και ο Λευτέρης προχωρούν με το σχέδιο τους εναντίον του Φαρμάκη, προσεγγίζοντας έναν απρόβλεπτο σύμμαχο. Ο φωτογράφος παραδίδει στον Σταύρο τις αποδείξεις της σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Εκείνος, σίγουρος πια για την  απιστία της, θα τις παραδώσει στο πλέον απρόσμενο πρόσωπο. Η Βασιλική βλέπει τον κόσμο της να καταρρέει, μετά τις αποκαλύψεις του Ευθύμη. Μιλά στη Νάντια και συμφωνούν να κάνουν κάτι για να διευθετηθεί το ζήτημα της πατρότητάς της.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 81: Ο Κίμωνας, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι’ αυτό τον λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία. Η Μυρτάλη ζητά από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα. Στο μεταξύ, οι ισορροπίες στη σχέση Μυρτάλης και Αλέξη φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Δημοσθένη, ενώ η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Ο Κίμωνας, μετανιωμένος, επιστρέφει στη Μάνη και δηλώνει με οργή στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά στις παράνομες δραστηριότητές του.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ANT1

Επεισόδιο 20: Ο Αρίστος ισχυρίζεται ότι τον τραβολογούν ακόμα οι Ελληνοαμερικάνοι, αλλά ο Γιάννης, που φυσικά δεν τον πιστεύει, καταφέρνει να βρει την μυστηριώδη γυναίκα που ο Αρίστος συναντάει κρυφά. Έτσι, αυτός θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στον Γιάννη την κρυφή ζωή που ζει τον τελευταίο καιρό, η οποία έχει καταστροφικά αποτελέσματα για όλη την οικογένεια… Στο μεταξύ, είναι η μέρα των εγκαινίων για τα προϊόντα της Περιστέρας, τα «Από Καρδιάς», και το παρόν θα δώσουν και οι φίλες της Περιστέρας από την παλιά της γειτονιά, οι οποίες μάλιστα θα προσπαθήσουν και να προμοτάρουν τα προϊόντα της φίλης τους. Η Περιστέρα όμως, που έχει καταλάβει ότι και ο Αλέξανδρος και ο Θάνος θέλουν την Εριέττα, δεν μπορεί να ηρεμήσει και παρά την κούραση των εγκαινίων πείθει την Μελίνα να βοηθήσουν τους γιους τους να τη διεκδικήσουν, ώστε αυτή επιτέλους να διαλέξει ποιον από τους δύο θέλει! Στο σπίτι, ο Θανάσης ετοιμάζει ένα γκουρμέ γεύμα για τη Βιβή, αλλά δεν θα προλάβουν ποτέ να το χαρούν… Ένα είναι το σίγουρο. Μετά από αυτή την ημέρα οι κανόνες θα αλλάξουν για όλους…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 26: Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότων, που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του. Κι ενώ ο χρόνος που έχει δώσει σε όλους για τις αποκαλύψεις εκπνέει, το σχέδιό του φαίνεται να ναυαγεί. Ή μήπως όχι; Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Η Λίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Άννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ως τώρα στον Άγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την κατάσταση του Άγγελου; Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις απρόσμενες εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος. Θα ναυαγήσει το σχέδιο του Άγγελου ή θα τους καταστρέψει, τελικά, όλους;

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 46: Μια γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του Βίκου. Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα και κάνει σκηνή απαιτώντας την επιστροφή της Ελισάβετ στη μονή. Η Γιάννα αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο σε σχέση με το παρελθόν της. Τα πνεύματα μεταξύ Παράσχου και Λουκά οξύνονται σε μεγάλο βαθμό. Η Ηγουμένη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι και ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί. Ποια απόφαση θα πάρει ο Σταυρίνος σε σχέση με την εγχείρησή του; Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του εκτελεστή της Αγγελικής, τώρα που τον κυνηγούν όλοι;

Ταινίες

20:15 Πέντε Δευτερόλεπτα Κενό στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Σομέιγ, Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Τόνι Κολέτ, Ίμοτζεν Πουτς

Υπόθεση: Είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και τέσσερις άγνωστοι συναντιούνται τυχαία στην κορυφή ενός ουρανοξύστη. Το σχέδιό τους είναι κοινό, μα αντί να πέσουν στο κενό, αποφασίζουν να μείνουν ζωντανοί ως του Αγίου Βαλεντίνου… τουλάχιστον. (92′)

21:00 Book Club στο OPEN Beyond

Ρομαντική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Μπιλ Χόλντερμαν, Ηθοποιοί: Νταϊάν Κίτον, Τζέιν Φόντα, Κάντις Μπέργκεν

Υπόθεση: Τέσσερις επιστήθιες φίλες που έχουν ιδρύσει τη δική τους λέσχη βιβλίου καταπιάνονται με τις ‘Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι’. Μέσα από αυτή την εμπειρία, ανακαλύπτουν ότι ποτέ δεν είναι αργά να αναζητήσουν την προσωπική τους ευτυχία. (100′)

22:00 Το τρίτο έγκλημα στην ERT2

Δραματική Ταινία, ιαπωνικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κορέντα, Ηθοποιοί: Μασαχάρου Φουκουγιάμα, Κότζι Γιακούσο, Ιζούμι Ματσουόκα

Υπόθεση: Ένας επιτυχημένος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός άντρα που κατηγορείται για φόνο και κλοπή. Καθώς διερευνά όλο και πιο σε βάθος την υπόθεση, αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν ο πελάτης του είναι ο πραγματικός ένοχος. (120′)

23:30 Πεθαίνω στα γέλια στον ANT1

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2009

Σκηνοθεσία: Τζουντ Άπατοου, Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Σεθ Ρόγκεν, Λέσλι Μαν

Υπόθεση: Όταν η ζωή τού δίνει μια δεύτερη ευκαιρία και μια παλιά αγάπη επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, ένας διάσημος κωμικός, με τη στήριξη του ταλαντούχου βοηθού του, αξιοποιεί το δώρο που του δόθηκε και επανεκτιμά τις προτεραιότητές του. (140′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b