MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 92: H Ζαφείρω έχει αποφυλακιστεί λόγω… αμνησίας. Το μόνο που θυμάται είναι ο έρωτάς της για τον Θύμιο ή, τουλάχιστον, έτσι ισχυρίζεται. Ο Εγκέφαλος, πάλι, έρχεται στον Πλάτανο και ισχυρίζεται πως θέλει να κάνει νέους φίλους. Έχει φορέσει το προσωπείο του μεγαλόψυχου Πλατανιώτη, που λατρεύει τις ρίζες του, αλλά η τακτική του είναι «διαίρει και βασίλευε». Ο Χαραλάμπης, στην προσπάθεια του να τα μπαλώσει για το ψεύτικο διαζύγιο, τα κάνει χειρότερα και η Καλλιόπη μαθαίνει όλη την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα που ξέρει την αλήθεια για τον δρόμο, ετοιμάζεται να αγοράσει τα χωράφια της Βαλέριας κοψοχρονιά. Κι ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα αποφασίζουν πως η υιοθεσία είναι η λύση που ψάχνουν, ο Πετράν, που είναι αποφασισμένος να βρίσκει ένα πρόβλημα για κάθε τους λύση, τους σκάβει για ακόμα μια φορά τον λάκκο.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 59: Η Αργυρώ εμβρόντητη μαθαίνει την αλήθεια για το νεφρό. Η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός αντιμετωπίζει με θάρρος τη Νάντια, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο Τόλης ετοιμάζεται για την αποφυλάκισή του αλλά ο άνθρωπος του Φαρμάκη καιροφυλακτεί. Λίγο αργότερα ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο Μαθιό. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 80: Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη. Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: αποφασίζει, αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη. Η Μυρτάλη, απαρηγόρητη από την εξέλιξη, ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη, αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη. Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα. Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα κι η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να τις καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη «δουλειά» τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ANT1

Επεισόδιο 19: Ο Αρίστος είναι μόνιμα αφηρημένος και αγχωμένος και παρόλο που διατείνεται ότι τον «πρήζουν» κάποιοι Ελληνοαμερικάνοι πελάτες, δεν τον πιστεύουν ούτε ο Γιάννης, που ξέρει την ιστορία με τον Λεωνίδα, ούτε η Μελίνα, που έχει λάβει μήνυμα από τον Λεωνίδα ότι θέλει να την συναντήσει για να σώσει την αξιοπρέπεια της οικογένειάς της. Δεν μπορούν όμως να διανοηθούν ότι ο Αρίστος συναντάει κρυφά μια γυναίκα… Ταυτόχρονα, η μέρα για τα εγκαίνια των βιολογικών προϊόντων την Περιστέρας στο μαγαζί του Παύλου πλησιάζει και αυτή, προς μεγάλο τρόμο της Λίλας και της Μελίνας, αποφασίζει να καλέσει και τις δυο της φίλες από την παλιά της γειτονιά! Στο μεταξύ, στο σχολείο, ο Αλέξανδρος τραυματίζει επίτηδες την Τζοάν για να παραμερίσει τον Θάνο και να χορέψει αυτός με την Εριέττα… Και σαν να μην έφταναν αυτά, ενώ ο Γιάννης ψάχνει να βρει τρόπο να «ξεμπλέξει» τον Αρίστο, η Μελίνα δέχεται τελικά να συναντήσει τον Λεωνίδα…

22:00 Παγιδευμένοι στον ANT1

Επεισόδιο 25: Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα να αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης. Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα. Θα προλάβουν η Χρύσα και ο Νίκος να παρέμβουν; Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να προλάβουν τη Θάλεια πριν να είναι αργά για το παιδί της. Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της επίσκεψης; Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα, το οποίο περίμενε με αγωνία. Ένα δέμα που θα ανατρέψει τις εξελίξεις για όλους.

22:50 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 45: Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η εμφάνιση του Βίκου, όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει, θα την αφήσει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος εισβάλει οπλισμένος και μεθυσμένος.. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα.  Ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.

Ταινίες

21:00 Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς στο OPEN Beyond

Δράμα εποχής, συμπαραγωγής Αμερικής και Βρετανίας του 2016

Σκηνοθεσία: Ντέρεκ Σίανφρανς, Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις

Υπόθεση: Μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του σώζουν ένα βρέφος από μια ακυβέρνητη βάρκα κι αποφασίζουν να το παρουσιάσουν ως δικό τους… ώσπου η απελπισμένη μητέρα της μικρής εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή τους. (127′)

21:00 Sisters Forever στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δράμα, ιταλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Αντρέα Πορποράτι, Ηθοποιοί: Ντονατέλα Φινοκιάρο, Ανίτα Καπριόλι, Κλαούντιο Καστροτζοβάνι

Υπόθεση: Δύο άγνωστες μέχρι πριν οικογένειες βλέπουν τη ζωή τους να ανατρέπεται όταν ένα φαινομενικά ασήμαντο λάθος τις οδηγεί σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη για την ταυτότητα των παιδιών τους. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία. (100′)

23:30 Χαμένοι στη μετάφραση στον ANT1

Δραματική κομεντί, αμερικανικής και ιαπωνικής παραγωγής του 2003

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα, Ηθοποιοί: Μπιλ Μάρεϊ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Τζιοβάνι Ρίμπιζι

Υπόθεση: Ένας ξεπεσμένος σταρ του Χόλιγουντ και μια βαριεστημένη νεαρή κοπέλα, σύζυγος ενός εργασιομανούς φωτογράφου, συναντιούνται τυχαία με φόντο το πολύβουο Τόκιο κι αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση, σε μια ταινία που κέρδισε Όσκαρ. (98′)

23:45 Curiosa στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία εποχής, γαλλικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Λου Ζενέ, Ηθοποιοί: Νοεμί Μερλάν, Νιλς Σνάιντερ, Μπεντζαμίν Λαβέρν

Υπόθεση: Παρίσι, 1895. Η Μαρί θα κάνει έναν γάμο συμφέροντος για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Όμως, ο έρωτάς της για έναν αδέκαρο φωτογράφο θα την παρασύρει σε μια σκανδαλώδη σχέση που θα ταράξει τις ηθικές αρχές της εποχής. (101′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b