MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τζέιμς Κάμερον για την τεράστια επιτυχία του Avatar 2 στο Box Office: «Φτάνει πια με το streaming!»

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar», «Avatar: Ο δρόμος του νερού», κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο box office με εισπράξεις πάνω από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Monopoli Team

Το «Avatar: Ο δρόμος του νερού» κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο box office και η επιτυχία του αυτή σηματοδοτεί την ανάγκη του κοινού να σηκωθεί από τον καναπέ και να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον.

Συγκεκριμένα ο ίδιος, που έχει σκηνοθετήσει τρεις από τις δέκα μεγαλύτερες ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία – συμπεριλαμβανομένων του πρώτου «Avatar» και του «Τιτανικού» – δήλωσε στο Variety κατά τη διάρκεια του pre-show των «Χρυσών Σφαιρών», πως δεν είναι τόσο αυτό που τον ενδιαφέρει αλλά το ότι το πολυαναμενόμενο σίκουελ του «Avatar» κατάφερε να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον του κοινού για την κινηματογραφική εμπειρία.

«Το βλέπω από το πρίσμα ότι γυρνάμε πίσω στους κινηματογράφους σε όλον τον κόσμο. Γυρνάνε στις αίθουσες ακόμη και στην Κίνα που έχουν ξανά μια αύξηση των κρουσμάτων Covid. Λέμε σαν κοινωνία: ‘Το χρειαζόμαστε αυτό! Θέλουμε να πηγαίνουμε σινεμά’ Αρκετά με τις streaming υπηρεσίες! Κουράστηκα να κάθομαι στον κ*** μου’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κάμερον.

Είναι γεγονός πως το σινεμά γνώρισε μια σημαντική πτώση κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας και δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως (μάλιστα μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στο πώς ήταν πριν από την πανδημία). Όμως η μεγάλη αυτή επιτυχία του «Avatar: Ο δρόμος του νερού» φαίνεται να δείχνει την προθυμία – ίσως και ανάγκη – των ανθρώπων να βγουν από το σπίτι τους για να παρακολουθήσουν μία ταινία σε μια κινηματογραφική αίθουσα. Φυσικά, το το streaming στο σπίτι παραμένει απίστευτα δημοφιλές και αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζέιμς Κάμερον: Για ποιον λόγο έκοψε δέκα λεπτά από την ταινία «Avatar: The Way of Water»;12.09.2018

Το «Avatar: Ο δρόμος του νερού» έχει κερδίσει ήδη περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως με τον Κάμερον να δηλώνει στο Variety ότι είναι αισιόδοξος πως η ταινία θα αγγίξει τ 2 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι η τρίτη ταινία του Κάμερον που κερδίζει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, μετά το πρώτο Avatar (2,92 δισεκατομμύρια δολάρια) και τον Τιτανικό (2,2 δισεκατομμύρια δολάρια).

Χάρη στη τεράστια επιτυχία του «Avatar: Ο δρόμος του νερού», ο Κάμερον προχωρά με τα προγραμματισμένα σίκουελ της ταινίας.

Με πληροφορίες από Variety.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b