MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 90: Η Χρύσα περιμένει τ’ αποτελέσματα του τεστ DNA και είναι αποφασισμένη να μείνει με τον πατέρα του παιδιού, όποια και να είναι τα αισθήματά της. Ο Τζώρτζης ανυπομονεί να δει αν τα προφητικά του όνειρα αποδειχθούν σωστά, ο Κανέλλος προσπαθεί να δείξει ψυχραιμία, ενώ ο παπάς, που προσπαθεί να κάνει τον Παναγή και τον Πετράν να συμφιλιωθούν, τους βάζει ν’ αναλάβουν μια αποστολή. Η Σύλβια επιβεβαιώνει, κάθε μέρα και περισσότερο, ότι υπάρχει μεγάλη συμπάθεια μεταξύ του Σώτου και της Φιλιώς και νιώθει παραγκωνισμένη. Η Αγγέλα, απ’ την άλλη, βρίζει θεούς και δαίμονες που ο Λουκουμάκης κάνει καριέρα στην Αθήνα. Η Μαριλού είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει την αποστολή της, ενώ ο Ηλίας είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Ανδρέου. Θα τα βρουν ο Παναγής με τον Πετράν ή θα τα κάνει χειρότερα ο παπάς; Τι δυσάρεστη «έκπληξη» ετοιμάζει ο Εγκέφαλος στον Σώτο;

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 15 “Έπαθα Αγάπη”: Μετά την κοινή τους νίκη ενάντια στη Μαφία, ο Φοίβος και ο Τζόναθαν έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι -σε εκνευριστικό βαθμό. Καλούν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος, όμως, έχει καταλυτική και συνάμα καταστροφική επίδραση σε όλα τα «νούμερα». Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα», του κινεί την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση. Ποια είναι, άραγε, η ταυτότητα αυτού του περίεργου ανθρώπου; Ο Φοίβος έχει μια συνάντηση με την Ξένια και τη Χλόη, που αλλάζει όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. Και ο Ζερόμ ζητάει τη βοήθεια του Σπύρου για να κερδίσει την καρδιά της Κίρμπυς. Τέλος, η Έλσα και ο Χάρης αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στη συγκατοίκησή τους με την Αντιγόνη και τα παιδιά.

23:00 Το δεύτερο μέρος της τηλεταινίας «Αυτή η νύχτα μένει» στον ALPHA

Το δεύτερο μέρος της τηλεταινίας που θα ξανά εισάγει το κοινό στον κόσμο της σειράς που αγαπήθηκε και από Δευτέρα επιστρέφει, μας δείχνει πώς κάποια μυστικά που για χρόνια ήταν κρυμμένα αρχίζουν να αποκαλύπτονται και τα ψέματα δεν μπορούν πια να σταθούν πουθενά. Ο έρωτας, όμως, πάντα βρίσκει μια χαραμάδα για να δώσει φως και όταν ο Στρατής συναντά τη νεοφερμένη Ζέτα, παρά τα πολλά εμπόδια δεν μπόρεσε κανένας να αγνοήσει τα αισθήματά του. Η οικογένεια του Στρατή είναι το «Όνειρο» και οι άνθρωποί του. Η Διαμάντω, ο πιο κοντινός του άνθρωπος έχει τη δική της πονεμένη ιστορία και ένα παιδί που μεγαλώνει μόνη. Η Νίκη καλόκαρδη και περήφανη αγαπά τη νύχτα αλλά και τον Στρατή μόνο που εκείνος δε νιώθει το ίδιο. Η Μυρτώ το κορίτσι που πουλά λουλούδια, ο Πόντικας, η ψυχή του μαγαζιού, ο Πέρης, ο Φώτης, ο Μάικ, ο Σήφης στηρίζουν ο ένας τον άλλον σαν πραγματική οικογένεια.

Ταινίες

21:00 Ναυμαχία στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2012

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κιτς, Ριάνα

Υπόθεση: Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή, καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως, που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου, θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη και δυνατή, που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία(116′)

22:00 Η Μεγάλη Αναμονή στην ΕΡΤ2

Δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας και Ιταλίας του 2015

Σκηνοθεσία: Πιέρο Μεσίνα, Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Λου Ντε Λαζ, Τζόρτζιο Κολαντζέλι, Ντομένικο Ντιέλε, Αντόνιο Φολέτο

Υπόθεση: Η Άννα, λόγω ενός απρόοπτου συμβάντος, περνά μοναχικά τις ημέρες της στα μεγάλα δωμάτια μιας παλιάς βίλας. Η άγρια ομορφιά της υπαίθρου της Σικελίας περιβάλει το σπίτι, και σε συνδυασμό με την πυκνή ομίχλη, η απομόνωση της γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο μόνος ήχος που σπάει τη σιωπή στο σπίτι είναι τα βήματα του οικονόμου, Πιέτρο. Μια μέρα εμφανίζεται η Ζαν, η κοπέλα του γιου της Άννας, Τζουζέπε, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος την κάλεσε στην Σικελία, με σκοπό να περάσουν τις διακοπές τους μαζί. Η Άννα μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της. Και ενώ ο Τζουζέπε δεν είναι ακόμα στο σπίτι, η Άννα τη διαβεβαιώνει ότι ο γιος της θα επιστρέψει σύντομα και ότι θα μπορούσε να τον περιμένει εκεί. Οι δύο γυναίκες περνούν τις ημέρες τους γνωρίζοντας καλύτερα η μία την άλλη, περιμένοντας το Πάσχα όπου ο Τζουζέπε πρόκειται να επιστρέψει επιτέλους σπίτι, αλλά και που μια μεγάλη παραδοσιακή πομπή θα πραγματοποιηθεί στο χωριό. (94′)

22:45 Πριν Έρθεις Εσύ στον ANT1

Αισθηματικό δράμα, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Θία Σάροκ, Ηθοποιοί: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Τζένα Κόουλμαν, Τσαρλς Ντανς, Τζανέτ ΜακΤιρ, Μάθιου Λέβις

Υπόθεση: Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε μια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καμία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθμη 26χρονη τρέχει από τη μία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιμαστούν, όταν θα αναλάβει τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, που πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα, μέχρι βέβαια τη στιγμή που η Λου θα εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι είναι κάτι για το οποίο αξίζει να παλεύεις. (100′)

23:00 Μητέρα! στο ΣΚΑΪ

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι, Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόρενς, Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις, Μισέλ Φάιφερ

Υπόθεση: Ένας ποιητής και η αρκετά νεότερη σύζυγός του ζουν απομονωμένοι σε μια τεράστια έπαυλη στην εξοχή. Η σχέση τους, όμως, δοκιμάζεται όταν μυστηριώδεις επισκέπτες εισβάλλουν απρόσκλητοι στο σπίτι τους, διαταράσσοντας τη γαλήνη τους. (120′)

23:00 Το Μυστικό Αρχηγείο στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Άριελ Σούλμαν και Χένρι Γιοστ, Ηθοποιοί: Όουεν Γουίλσον, Μάικλ Πένια, Γουόκερ Σκόμπελ

Υπόθεση: Ο Τσάρλι μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι σούπερ ήρωας κι ότι έχει μυστικό αρχηγείο στο υπόγειο του σπιτιού. Το ίδιο όμως ανακαλύπτει και μια ομάδα κακών… και τώρα ο μικρός και οι φίλοι του θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο. (104′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b