MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 89: H Κατερίνα ζητάει από τον Πετράν να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, αλλά αυτός είναι τόσο θυμωμένος μαζί της, που την απειλεί πως θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα. Ο Τζώρτζης απογοητεύεται, καθώς προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα και τον Κανέλλο να μη μάθουν ποτέ το αποτέλεσμα του τεστ DNA και να μεγαλώσουν όλοι μαζί το μωρό, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο παπάς κλειδώνει  τον Παναγή και τον Πετράν με το ζόρι στο γραφείο της Βαλέριας, μέχρι να τα βρουν, για να κόψει από τη ρίζα την κόντρα μεταξύ τους. Η Σύλβια, πάλι, επιμένει να φιλοξενήσει τη Φιλιώ στο πανδοχείο, μόνο που τελικά συνειδητοποιεί πως δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλη όσο νόμιζε. Ακόμη, ούτε η Μαριλού είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν όλοι, και κυρίως ο Τζώρτζης, κι απ’ ό,τι φαίνεται κάτι ετοιμάζει πίσω από την πλάτη τους.

22:30 42ο C στον ΑΝΤ1

Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Ταινίες

21:00 Ο Άγγελος Φύλακας Έπεσε στο STAR

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο, Ηθοποιοί: Τζέραλντ Μπάτλερ, Μόργκαν Φρίμαν, Φρέντερικ Σμιντ, Ντάνι Χιούστον, Πάιπερ Περάμπο

Υπόθεση: Μετά από μια απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ, ο έμπιστός μυστικός του πράκτορας, Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται άδικα και τίθεται υπό κράτηση. Ο Μάικ όμως δραπετεύει και σύντομα θα βρεθεί μόνος του αντιμέτωπος με την υπηρεσία του και το FBI, στην προσπάθειά του να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Αποφασισμένος να βρει την αλήθεια και να τιμωρήσει τους ενόχους, ο Μάικ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο. (116′)

22:00 22 Jump Street στην ΕΡΤ1

Κωμική ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ, Ηθοποιοί: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Άις Κιουμπ, Πίτερ Στορμάρε

Υπόθεση: Αφού κατάφεραν να τελειώσουν το γυμνάσιο δεύτερη φορά, ο Τζένκο κι ο Σμιντ θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες, όταν θα τους ανατεθεί μια αποστολή σε ένα τοπικό κολέγιο. Σύντομα θα ανακαλύψουν ότι η ζωή στο κολέγιο είναι απολαυστικά επικίνδυνη. (108′)

22:45 Killers: Γάμος Να Σου… Πετύχει στο ΣΚΑΪ

Κωμική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2010

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Λούκετιτς, Ηθοποιοί: Άστον Κούτσερ, Κάθριν Χάιγκλ, Τομ Σέλεκ, Κάθριν Ο’ Χάρα

Υπόθεση: Μετά τον ξαφνικό χωρισμό της, η Τζεν Κόρνφελντ έχει αποφασίσει να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά. Όμως σε ένα ταξίδι θα γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της, τον όμορφο και γοητευτικό Σπένσερ. Τρία χρόνια αργότερα, το πιο τρελό όνειρο της Τζεν έχει γίνει πραγματικότητα: εκείνη κι ο Σπένσερ έχουν πια παντρευτεί και ζουν μια τέλεια ζωή στα προάστια. Όμως μια ημέρα μετά τα τριακοστά γενέθλιά του, η Τζεν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της είναι ένας… διεθνής κατάσκοπος και πληρωμένος δολοφόνος! (100′)

23:10 Μη μου χαλάς τη μέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2013

Σκηνοθεσία: Κιμ Τζι-Γουν, Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόνι Νόξβιλ

Υπόθεση: Ένας βαρόνος ναρκωτικών δραπετεύει κατά τη μεταφορά του στη φυλακή και κατευθύνεται με έναν στρατό μισθοφόρων προς μια κωμόπολη, κοντά στα μεξικανικά σύνορα. Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι ο τοπικός σερίφης και οι άπειροι βοηθοί του. (103′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b