MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 88: Ο Κανέλλος συλλαμβάνει τον Πετράν με πλαστά χρήματα στην τσάντα του και  ο μικρός Μπομπότης γίνεται έξαλλος, αφού είναι σίγουρος πως ο Παναγής τού την έχει στήσει. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα, η Φιλιώ ενημερώνεται από τον Σώτο και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση, για να σταματήσει η βεντέτα για τα μάτια της γιατρέσσας, πριν γίνει κανένα κακό. Μη γίνει κάνα κακό φοβάται και η Σύλβια όμως, που βλέπει τον άντρα της να έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ. Η Κατερίνα είναι πυρ και μανία με την παγίδα που έστησε ο Παναγής, αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο δασονόμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση και να εκβιάσει τον Πετράν για να φύγει. Κι ενώ η Μάρμω έχει αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε, τελικά, τον Ζάχο, ο Εγκέφαλος συνεχίζει τα σχέδιά του, και όλα βαίνουν καλώς εναντίον των Πλατανιωτών, και πιο συγκεκριμένα του Θοδωρή, που ετοιμάζεται για εγκαίνια.

Ταινίες

21:00 Justice League στο STAR

Περιπέτεια Φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ, Ηθοποιοί: Τζάρεντ Λέτο, Μπεν Άφλεκ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα

Υπόθεση: Χάρη στην ανιδιοτελή θυσία του Σούπερμαν, που αποκαθιστά την πίστη του στην ανθρωπότητα, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων -Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg- μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από αυτήν την καταστροφικών διαστάσεων επίθεση. (120′)

22:00 16 Φορές Άνοιξη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Σουζάν Λιντόν, Ηθοποιοί: Σουζάν Λιντόν, Αρνό Βαλουά, Φρεντερίκ Πιερό

Υπόθεση: Η 16χρονη Σουζάν η οποία δεν μοιάζει με τους συνομήλικους της και τους βαριέται αφόρητα, γνωρίζει έναν 35άρη ηθοποιό έξω από ένα θέατρο και τον ερωτεύεται. Όμως ακόμα και ο έρωτας αδυνατεί να είναι η απάντηση στα πάντα. (74′)

23:00 “Θεέ μου, τι σου κάναμε;” στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2014

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβρόν, Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν

Υπόθεση: Ένα τυπικό καθολικό ζευγάρι πασχίζει να αποδεχτεί πως έχει για γαμπρούς έναν Άραβα, έναν Εβραίο και έναν Κινέζο. Όταν και η τέταρτη κόρη ανακοινώνει πως θα παντρευτεί, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για ό,τι θα ακολουθήσει. (94′)

23:45 Πορφυρός Λόφος στον ΑΝΤ1

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, Ηθοποιοί: Μία Γουασικόφσκα, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τομ Χίντλεστον, Τσάρλι Χάναμ

Υπόθεση: Στη Νέα Υόρκη του 19ου αιώνα η Ίντιθ Κούσινγκ, μια νεαρή επίδοξη συγγραφέας και κληρονόμος μεγάλης περιουσίας, ερωτεύεται τον γοητευτικό Βρετανό αριστοκράτη Τόμας Σαρπ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την αδελφή του. Όταν ο πατέρας της Κούσινγκ ανακαλύπτει πως τα δυο αδέλφια κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό, δολοφονείται και η Ίντιθ ταξιδεύει μαζί τους, ως κυρία Σαρπ πλέον, στο γοτθικό αρχοντικό τους στη βρετανική επαρχία. Εκεί θα συμβιώσει με τη ζηλιάρα αδελφή του συζύγου της, καθώς και με αρκετά φαντάσματα που κρύβουν την ανείπωτη, φρικτή αλήθεια, πως, δηλαδή, η αγάπη έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώνει όλους σε τέρατα. (119′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b