MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 10 Ιανουαρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 87: Οι Πλατανιώτες χαίρονται που ο Τζώρτζης βρέθηκε σώος κι αβλαβής, ο Τζώρτζης, όμως, είναι στενοχωρημένος, αφού η Χρύσα δεν ζήλεψε καθόλου, που πέρασε το βράδυ του μαζί με τη Μαριλού. Ο Παναγής έχει μια περίεργη ιδέα που ανησυχεί την Κατερίνα και τη Φιλιώ, αλλά εκείνος κρύβει λόγια, και όχι μόνο. Ο Ηλίας κάνει εμφάνιση με νέο λουκ και ύφος, αγκαζέ με τη Βαλέρια, αλλά το χωριό δεν φαίνεται να τον παίρνει στα σοβαρά. Κι ενώ ο παπάς παίρνει μια μεγάλη απόφαση, ο ντετέκτιβ που έρχεται εκ μέρους του Εγκεφάλου, παίρνει πολλές… πρωτοβουλίες και κάνει τον Κανέλλο έξαλλο. Θα πιάσει το σχέδιο του Παναγή; Οι απαντήσεις που θα δώσει ο ντετέκτιβ θα ικανοποιήσουν τη Μάρμω; Τι θέλει, τελικά, η Μαριλού στο χωριό;

22:30 42ο C στον ΑΝΤ1

Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν. Τυχαίο γεγονός ή προμελετημένη πράξη; Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τους υπεύθυνους, η Λένα θα βρει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του εφηβικού της έρωτα, του Νίκου (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της, με μυστικά και μνήμες να επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Ταινίες

20:20 Το Μυστικό της Πεταλούδας στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2018

Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Καλπαρσόρο, Ηθοποιοί: Ραούλ Αρέβαλο, Άουρα Γκαρίντο, Μπελέν Κουέστα

Υπόθεση: 12 Απριλίου 2008: Ένας άντρας πυροβολείται στη διάρκεια της ληστείας ενός βενζινάδικου. Σχεδόν 10 χρόνια μετά, ένα αγόρι λαμβάνει ένα γράμμα που το προειδοποιεί ότι θα πεθάνει στις 12 Απριλίου, αν επισκεφτεί το συγκεκριμένο μέρος. (89′)

21:00 Όλα τα Λεφτά του Κόσμου στο STAR

Δράμα, αμερικανικής και ιταλικής παραγωγής του 2017

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ, Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Γουόλμπεργκ

Υπόθεση: Το 1973 στη Ρώμη, ο 16χρονος Τζον Πολ Γκέτι, εγγονός του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο, πέφτει θύμα απαγωγής από μαφιόζους. Ο παππούς του όμως αρνείται πεισματικά να πληρώσει τα λύτρα, που απαιτούν οι απαγωγείς του. Η αφοσιωμένη μητέρα του Τζον αναλαμβάνει να πείσει τον δισεκατομμυριούχο παππού να αλλάξει γνώμη και να σώσει τον γιο της. (118′)

23:10 Snake Eyes: G.I. Joe Origins στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε, Ηθοποιοί: Χένρι Γκόλντινγκ, Άντριου Κότζι, Ούρσουλα Κορμπερό, Σαμάρα Γουίβινγκ

Υπόθεση: Ένας μοναχικός άντρας γίνεται μέλος της αρχαίας ιαπωνικής φατρίας Αρασικάγκε και διδάσκεται την πολεμική τέχνη των νίντζα, όταν σώζει τη ζωή του διαδόχου τους. Μα η αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού του δοκιμάζει την αφοσίωσή του. (117′)

23:30 Σκοτεινό Αμάρτημα στο Open Beyond

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2019

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Γκάλο και Φραντσένσκο Τσινκουεμάνι, Ηθοποιοί: Τζον Τραβόλτα, Μόργκαν Φρίμαν, Φάμκε Γιάνσεν

Υπόθεση: Ο Κάρσον Φίλιπς, πρώην σταρ του ποδοσφαίρου που αποφάσισε στην πορεία να γίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης, που ενώ αρχικά μοιάζει υπόθεση ρουτίνας, σταδιακά τού αποκαλύπτει έναν κόσμο διαφοράς και απάτης, που απειλούν μια ολόκληρη πόλη. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν στον ορίζοντα της υπόθεσης εμφανίζεται μια μυστηριώδης γυναίκα που φαίνεται να κινεί τα νήματα πίσω από όλα αυτά. (85′)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b