MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Παπούτσια: Οι 9 τάσεις που θα φοράς όλο το 2023

«Δώσε σ’ ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο» είχε πει η Marilyn Monroe. Το 2023 αυτά τα παπούτσια είναι πολύ συγκεκριμένα

Monopoli Team

Συζητάμε πολύ για το πόσο σημαντικό είναι να επενδύουμε σε κλασικά κομμάτια. Σε κομμάτια που θα αντέξουν στο τεστ του χρόνου και που θα τα φοράμε για πολλά χρόνια ακόμα. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε μας αρέσει να φλερτάρουμε με τα νέα trend της σεζόν.

Μέχρι στιγμής σίγουρα θα έχεις διαβάσει, θα έχεις ακούσει ή θα έχεις δει τις τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023. Αλλά τώρα θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σου σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο: τα παπούτσια!

Κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να «μπεις» σε ένα trend, από ένα ζευγάρι παπούτσια. Πραγματικά τι άλλο θα μπορούσε να αλλάξει τόσο δραστικά τον τόνο του look σου; Τα denim παντελόνια μπορούν να γίνουν πιο «καλά», τα cocktail φορέματα πιο καθημερινά, τα φθινοπωρινά ρούχα να μπορούν να φορεθούν το καλοκαίρι και φυσικά το αντίθετο. Τα θέλεις όλα αυτά; Φαντάζομαι πως ναι!

Οι τάσεις που θα φορέσεις το 2023 στα παπούτσια είναι στην παρακάτω λίστα και σε περιμένουν να τις αξιολογήσεις και να πειραματιστείς.

Η επιστροφή της μύτης


Τις τελευταίες σεζόν είδαμε την τετράγωνη μύτη να κερδίζει την κούρσα της δημοφιλίας, αλλά αυτή τη χρονιά οι σχεδιαστές αποφάσισαν να επιστρέψουν στο αγαπημένο και πολύ κομψό trend της δεκαετίας του ‘80, την μυτερή μύτη.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μεγάλες συναυλίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 202312.09.2018

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b