MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Το Μαράκι έκλασε, από την ομάδα Seven Sisters στο Faust

Η παράσταση από την ομάδα Seven Sisters, δια χειρός της Λένας Κιτσοπούλου, επιστρέφει στο Faust.

Monopoli Team

Αντλώντας την έμπνευσή τους από την ευθύβολη γραφή της Λένας Κιτσοπούλου και με σήμα κατατεθέν τους τις χρωματιστές φούστες τουτού, οι Seven Sisters κατάφεραν μέσα σε μια δύσκολη για όλ@ μας χρονιά, να δημιουργήσουν και να συστηθούν στο κοινό μέσα από την πρώτη τους ολοκληρωμένη θεατρική δουλειά. Με ιδιαίτερη χαρά αλλά κι ευγνωμοσύνη που «Το Μαράκι έκλασε» έτυχε τόσο θερμής υποδοχής, οι «μπαλαρίνες» της διπλανής πόρτας ανανεώθηκαν και επιστρέφουν στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts, τη Δευτέρα 9 Ιανουρίου 2023.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Επτά γυναίκες αφηγούνται πέντε κωμικοτραγικές ιστορίες δια χειρός Λένας Κιτσοπούλου. Η Αγία Ελληνική Οικογένεια. Η Πατριαρχία. Η Παιδική ηλικία. Ο κύκλος της βίας και της κακοποίησης. Πρόκειται για πέντε οικογενειακές ιστορίες απ’ αυτές που όλοι νομίζουμε ότι συμβαίνουν μια στο τόσο, απ’ αυτές που συμβαίνουν κάπου «μακριά από μας». Άνθρωποι που τρώνε μαζεμένοι σε οικογενειακά τραπέζια, δουλεύουν οχτάωρα σε κατάμεστες δημόσιες υπηρεσίες, μεγαλώνουν παιδιά, έχουν συζύγους και γιαγιάδες. Άνθρωποι ευάλωτοι που κρύβονται κάτω από τραπέζια, άνθρωποι που παραπλανούν χαμογελώντας ή χαμογελούν παραπλανημένοι και πάντως εξακολουθούν να ονειρεύονται. Τους βλέπουμε να πονούν, να ακρωτηριάζουν και να ακρωτηριάζονται συναισθηματικά, να αφήνονται στα σκοτεινότερα των ενστίκτων τους και μπλεγμένοι καθώς είναι στο κουβάρι της ζωής να αναπαράγουν σαν αναπόδραστο μοτίβο τη βία και την κακοποίηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Θέατρο: Κερδίστε προσκλήσεις για τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς12.09.2018

Οι Seven Sisters ως γνήσια παιδιά αγίων ελληνικών οικογενειών που πλέον μεγάλωσαν, αφηγούνται αυτές τις ιστορίες «έξω απ’ τα δόντια». Με μεγάλες δόσεις χιούμορ, με μικρές δόσεις ειρωνείας και σαρκασμού, αλλά κυρίως με όχημα το «ΜΑΖΙ». Είναι επτά γυναίκες που στέκονται «μαζί» πάνω στη σκηνή, αφηγούνται «μαζί», αναπνέουν «μαζί».

’’Οι ιστορίες που θα σας πούμε ακουμπάνε μέσα μας, μιλάνε για το παιδί που υπήρξαμε, μιλάνε στο παιδί που μεγάλωσε πια, αλλά που πάντα θα φέρει μέσα του κάτι από το τότε’’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε θεατρικές παραστάσεις που θα θυμάμαι από το 202212.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Λένα Κιτσοπούλου
Σκηνοθεσία: Γιώτα Σερεμέτη

Σκηνικά: Seven Sisters
Κοστούμια: Seven Sisters
Μουσική: Γιώτα Σερεμέτη
Φωτισμοί: Κώστας Φιλίππογλου, Λυδία Τσάτσου Παρασκευοπούλου

Παίζουν: Χριστίνα Ανδρεάκου, Άρτεμις Δούρου, Μαρίνα Ζέρβα, Μαρούλα Καλαμποκιά, Νικολέττα Παναγιώτου, Γιώτα Σερεμέτη, Λυδία Τσάτσου Παρασκευοπούλου

Διάρκεια: 115'
Τιμές Εισιτηρίων: 12€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από τις 9 Ιανουαρίου 2023 εως τις 28 Φεβρουαρίου 2023
Παραστάσεις: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 20.00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/to-maraki-eklase-1/
Πληροφορίες Χώρου: Διεύθυνση: Αθηναΐδος 12, Αθήνα 105 60 / Τηλέφωνο: 21 0323 4095
Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b