MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Hedwig and The Angry Inch: Μίνως Θεοχάρης και Κατερίνα Ντούσκα σε μια ανατρεπτική παράσταση στο Θέατρο Αλκυονίς

Το πολυβραβευμένο και ανατρεπτικό punk-rock μιούζικαλ του Broadway παρουσιάζεται, στο Θέατρο Αλκυονίς, με τον Μίνω Θεοχάρη στον ρόλο της ομώνυμης εμβληματικής gender queer περσόνας και την Κατερίνα Ντούσκα στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση.

Monopoli Team

Το πολυβραβευμένο punk-rock μιούζικαλ των John Cameron Mitchell και Stephen Trask, με τίτλο «Hedwig and The Angry Inch», παρουσιάζεται, στο Θέατρο Αλκυονίς, σε σκηνοθεσία Μίνου Θεοχάρη.

«Hedwig and The Angry Inch»: Η παράσταση

Ο Μίνως Θεοχάρης γίνεται η γοητευτικά απόκοσμη Hedwig, η πιο εμβληματική gender queer περσόνα του σύγχρονου μουσικού θεάτρου, και μας προσκαλεί να αφεθούμε σε έναν rock ύμνο για την ελευθερία της ανθρώπινης ύπαρξης.

Το cast-έκπληξη συμπληρώνει η Κατερίνα Ντούσκα, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός παρουσιάζει την πιο ανατρεπτική εκδοχή του εαυτού της στον ρόλο του Γιτζάκ, του συζύγου της Hedwig. Έχοντας μια πολυδιάστατη μουσική καριέρα – από την συνεργασία της με διεθνείς stars μέχρι τη συμμετοχή της στην Eurovision και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη – η Κατερίνα Ντούσκα τολμάει να αναμετρηθεί με έναν απαιτητικό ρόλο και να κάνει ένα σαρωτικό θεατρικό ντεμπούτο που θα συζητηθεί.

Η αιρετική Χέντβιγκ, ο μυστηριώδης Γίτζακ και η ανατρεπτική τους μπάντα, «Τα εξANGRYωμένα εκατοστά», ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Θέατρο Αλκυονίς, και καταρρίπτουν όλους τους κανόνες στο πιο απελευθερωτικό grunge party που έγινε ποτέ στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Doubles, από το Corpus Franca Physical Theater Company στον πολυχώρο «Πάνω Σπίτι»12.09.2018

Λίγα λόγια για το έργο

Έχει κερδίσει 4 Tony Awards, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 18 γλώσσες και έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τους σημαντικότερους κριτικούς του κόσμου. Το «Hedwig and The Angry Inch» του John Cameron Mitchel σε μουσική και στίχους Stephen Trask, ανέβηκε για πρώτη φορά Off-Broadway το 1998. Κέρδισε αμέσως το underground κοινό και τους κριτικούς, σηματοδοτώντας μια ολόκληρη εποχή που άλλαξε την pop κουλτούρα. Από τότε, έφερε απανωτά sold out στο Broadway και το West End και κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλες τις χώρες που παρουσιάστηκε. Έχει προταθεί για Grammy Καλύτερου Μιούζικαλ το 2015, ενώ έχει μεταφερθεί και στο σινεμά με τον John Cameron Mitchell στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μετάφραση: Μίνως Θεοχάρης - Φοίβος Ριμένας
Σκηνοθεσία: Μίνως Θεοχάρης

Σκηνικά: : Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί: Μίνως Θεοχάρης
Χορογραφία: Κινησιολογία: Μανόλης Θεοδωράκης

Παίζουν: Μίνως Θεοχάρης, Κατερίνα Ντούσκα | Τα εξANGRYωμένα εκατοστά είναι οι: Ραφαήλ Μελετέας - Πλήκτρα, Κιθάρα | Έρικ Παναγόπουλος – Κιθάρα | Γιώργος Κωνσταντίνου – Μπάσο | Γιάννης Παπαδούλης - Ντραμς

Τιμές Εισιτηρίων: Από 15€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 12 Δεκεμβρίου 2022 έως 31 Ιανουαρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:45
Βοηθός Σκηνοθετη: Ερατώ Αγγουράκη, Χάρης Φλέουρας
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/alkyonis/hedwig-and-the-angry-inch/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Αλκυονίς, Ιουλιανού 42, Αθήνα. Τηλ: 21 0882 8100
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b