MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διασκευή

Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου: Christmas Edition, σε σκηνοθεσία της Γεωργίας Ανδρέου στο Ρομάντσο

«Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου», η βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Πωλ Βατζλάβικ παράσταση, σε διασκευή-σκηνοθεσία Γεωργίας Ανδρέου, παρουσιάζεται σε χριστουγεννιάτικη εκδοχή, στο Ρομάντσο.

Monopoli Team

Η παράσταση «Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου», σε διασκευή-σκηνοθεσία Γεωργίας Ανδρέου, που έκλεισε σπίτια, έφτιαξε σχέσεις, άλλαξε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησε άλλους στην τρέλα και άλλους στην αυτογνωσία, αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, σημείωσε απανωτά sold out… σύντομα και πάλι κοντά σας, για ακόμα περισσότερη, εξαίσια, χριστουγεννιάτικη δυστυχία, από τις 19 Δεκεμβρίου, στο Ρομάντσο.

«Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου»: Λίγα λόγια για την παράσταση

Η θεατρική παράσταση «Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου», με κύρια συστατικά το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, μας καλεί να καταρρίψουμε την προκατάληψη της ευτυχίας. Ένας ύμνος στη δυστυχία, που ρίχνει ανελέητα τους προβολείς στις δεκάδες παγίδες που βάζουμε καθημερινά στον εαυτό μας, προκαλώντας την ίδια μας τη δυστυχία.

Μαγικές σφαίρες, χειρομαντεία, ταρώ, ζώδια, καφεμαντεία, μελομακάρονα, κουραμπιέδες…. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τους μηχανισμούς και τα μυστικά για μια υπέροχα δυστυχισμένη ζωή;  Στο Ρομάντσο θα βρείτε όλες τις απαντήσεις σε τέσσερις μόνο παραστάσεις, μέσα από 13 πρακτικά μαθήματα, πριν το τέλος του χρόνου.

Εσείς τι περιμένετε φέτος από τα Χριστούγεννα; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτρέλλα: Η νέα όπερα δωματίου έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ – Ξεκινά η προπώληση12.09.2018

Σκηνοθετικό σημείωμα

«Η αναζήτηση της ευτυχίας συχνά οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.  Οι προσταγές της «θετικής ψυχολογίας» μπορεί να ενισχύουν περισσότερο την αγωνία και το άγχος.  Την περίοδο των γιορτών οι προσδοκίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες.  Η αίσθηση έλλειψης, ακόμα πιο έντονη.  Πρέπει να περάσεις καλά τα Χριστούγεννα, πρέπει να διασκεδάσεις, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη/ος, πρέπει να είσαι αγαπητή/ός, πρέπει να έχεις μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι, πρέπει να απαντήσεις σε αδιάκριτες ερωτήσεις… Αλλά, τα πράγματα δε γίνονται πάντα έτσι.  Και νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά, ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία.  Η παράσταση αυτή είναι για σένα που οι γιορτές δεν είναι πάντα γιορτινές. Τελικά, ίσως η δυστυχία μας να είναι απολύτως στο χέρι μας. Όπως λέμε και στην παράσταση, επαναλαμβάνοντας τον Ντοστογιέφσκι: «Ο άνθρωπος είναι δυστυχής, γιατί δεν ξέρει ότι είναι ευτυχής. Αυτό είναι όλο».
Γεωργία Ανδρέου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Πωλ Βατζλάβικ
Σκηνοθεσία: Γεωργία Ανδρέου

Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Μουσική: Κώστας Δημουλέας
Φωτισμοί: Billy Bill
Χορογραφία: Κίνηση: Ζέφη Μπαρτζώκα

Παίζουν: Μάνος Ζούρας, Αλεξάνδρα Ζώη, Πάνος Κορογιαννάκης, Θωμάς Σιέκας, Αντώνης Φλώρος

Διάρκεια: 80 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 15 € (κανονικό), 12 € (μειωμένο*), 8 € (Ατέλειες) |* Μειωμένο εισιτήριο: Μαθητικό / Φοιτητικό / Νεανικό (έως 26 ετών) / Κάρτα Ανεργίας & Πολυτέκνων / ΑμΕΑ / Άνω των 65 / Ομάδες άνω των οκτώ (8) ατόμων.
Διάρκεια Παραστάσεων: 19-27 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες: Κρατήσεις: στο Viva και στο τηλ: 2167003325
Παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη, ώρα 21:00
Διασκευή: Γεωργία Ανδρέου
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/ftiakse-ti-dystyxia-sou-monos-sou-christmas-edition/
Πληροφορίες Χώρου: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα. Τηλ. +30.2167003325 , email:[email protected] | https://www.romantso.gr/
Φωτογραφίες: Ερρίκος Ανδρέου
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b