MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Πράγα: Χριστούγεννα στη «χρυσή πόλη»

Με την υπέροχη Παλιά Πόλη, τα επιβλητικά κάστρα, τις γέφυρες και τους ναούς της, η Πράγα είναι ένας παραμυθένιος προορισμός, ιδανικός για ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι που θα θυμάστε για καιρό!

Monopoli Team

Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, η Πράγα είναι, όπως το είχε διατυπώσει και ο Γκαίτε, το «ομορφότερο πετράδι στο πέτρινο στέμμα του κόσμου». Είναι δύσκολο να μην αγαπήσει κάποιος την πρωτεύουσα της Τσεχίας αν την επισκεφθεί το χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα. Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ και γοτθικής αρχιτεκτονικής, η άκρως ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη, η εμβληματική γέφυρα του Καρόλου, τα σοκάκια της ιστορικής συνοικίας Mala Strana, το παραμυθένιο κάστρο, οι πύργοι και οι εκκλησίες προσφέρουν ένα σκηνικό που ταιριάζει γάντι με τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην Ελλάδα: 4 διαφορετικοί προορισμοί για τις πιο μαγικές γιορτές μακριά απ’ την πόλη12.09.2018

Χριστούγεννα στην Πράγα

Η εντυπωσιακή πλατεία της Παλιάς Πόλης

Πράγα / πηγή:Shutterstock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρισμός: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί των φετινών Χριστουγέννων12.09.2018

Πανέμορφα κτήρια σε στυλ μπαρόκ, εντυπωσιακά αξιοθέατα, cafe και εστιατόρια συνθέτουν το σκηνικό στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, στην καρδιά της Πράγας. Το γνωστότερο αξιοθέατο είναι το αριστουργηματικό Αστρονομικό Ρολόι στον γοτθικό πύργο του παλιού Δημαρχείου, όπου οι τουρίστες συνωστίζονται για να δουν την παράσταση που δίνουν τα κινούμενα αγαλματίδια κάθε φορά που αλλάζει η ώρα.

Δείτε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b