MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: «Ο Πέτρος και ο Λύκος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το αριστούργημα του Σεργκέι Προκόφιεφ «Ο Πέτρος και ο Λύκος» μαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα θα ζωντανέψουν αυτές τις γιορτές, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, από τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, σε αφήγηση των Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

Monopoli Team

Το κλασικό έργο «Ο Πέτρος και ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ μαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα, παρουσιάζονται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών σε αφήγηση των: Δημήτρη Λάλου, Μαριλίτας Λαμπροπούλου και μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη, από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6 μόνο παραστάσεις: 26, 27, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θέατρου Πειραιά.

Λίγα λόγια για το έργο

Το περίφημο μουσικό παραμύθι «Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε λιμπρέτο και μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Αποτελώντας ένα ευφάνταστο μουσικό όχημα, μέσω του οποίου τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα της ορχήστρας, οι χαριτωμένες περιπέτειες του μικρού Πέτρου και του κακού λύκου, έχουν χαρίσει στιγμές μουσικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές μικρών και μεγάλων.

Ζωή Ζενιώδη

Στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,  θα ζωντανεύσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες  συστήνοντας στα παιδιά την μαγεία της κλασικής μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών: Εορταστική συναυλία του Συγκροτήματος Χάλκινων Πνευστών στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»12.09.2018

Οι μοναδικοί Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως αφηγητές μαζί με την συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστας Αθηνών σε μουσική διεύθυνση της Ζωής Ζενιώδη θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο. Ο Σουηδός εικαστικός Daniel Egneus μαζί με την βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππά θα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους την Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κοστούμια: Ενδυματολόγος: Φιλίτσα Νικολαϊδη
Μουσική Διεύθυνση: Ζωή Ζενιώδη

Παίζουν: Αφηγητές: Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Διάρκεια: 75 με διάλειμμα
Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 20€, 18€, 15€, 12€ και παιδικό: 15€,12€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 26 έως 30 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες: Προπώληση: ticketservices.gr
Παραστάσεις: 26 Δεκεμβρίου: 12.00 και 15.00. 27 Δεκεμβρίου: 17.00. 29 Δεκεμβρίου: 17.00 . 30 Δεκεμβρίου: 12.00 και 15.00
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mousika-paramithia-dimotiko-theatro-peiraia/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Δημοτικό Θέατρο Πειραιά - Κεντρική Σκηνή «Δημήτρης Ροντήρης», Ηρώων Πολυτεχνείου 32 – Τηλ: 2104143310. Ε: [email protected] | Dithepi.gr
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b