MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 73: Ο Παναγής είναι σε μαύρα χάλια, αλλά η Κατερίνα είναι σίγουρη πως πρέπει να το τραβήξει μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους θέλει να το τραβήξει κι ο Πετράν, όμως, που πετάει στα σύννεφα με την ανέλπιστη τύχη του και θέλει να τα ζήσει όλα με τη γιατρέσσα. Η Σύλβια και η Βαλέρια προσπαθούν να πείσουν το Ζάχο να ρίξει την τιμή για το πανδοχείο, αλλά ένας νέος αγοραστής μπαίνει στο παιχνίδι και τους χαλάει τα σχέδια. Ο Χαραλάμπης δίνει τελεσίγραφο στην Καλλιόπη, πως πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μεταξύ τους, ενώ η Αγγέλα δίνει τελεσίγραφο στο ζεύγος Μαργκαρί, πως πρέπει να την κάνουν συνεταίρο τους. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος είναι γεμάτος ιδέες και η αγορά του πανδοχείου είναι μόνο μία από αυτές. Μια ιδέα όμως, έχει και η Κατερίνα, που ανακοινώνει σε όλους πως θα… συγκατοικήσει με τον Πετράν.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 51: Ο Ντίνος παραδέχεται στη Μιράντα ότι δεν μπορεί να τη δει ερωτικά λόγω της Αμαλίας και η αντίδρασή της τον αιφνιδιάζει. Η Δάφνη εκβιάζει τον Άγη και χωρίς να το ξέρει αποκτά έναν σύμμαχο ενώ οι αρραβώνες του Άγη και της Γεωργίας τελειώνουν με άσχημο τρόπο. Ο Ντίνος ζητάει από τη Ντέπυ να φύγει από το σπίτι του και ο Πάρης από την Όλγα να πάνε στο σπίτι της Αμαλίας χωρίς τον Αποστόλη. Ένας φίλος της Σύρμως από τα παλιά φτάνει στο ζαχαροπλαστείο κι εκείνη τον αντιμετωπίζει με αγένεια. Ο Μεμάς θα αναρωτηθεί για το λόγο και θα μάθει κάτι που πότε δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Ντίνος πήγαινε στο σπίτι στης Ματούλας και παίρνει από αυτή μια πληροφορία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας του Αριστείδη.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 53: Ο Δημήτρης με την Αγγελική, μετά την προπόνηση της Νεφέλης, βρίσκονται στο γραφείο του, οι δυο τους. Η έλξη ανάμεσά τους γίνεται όλο και πιο έντονη και τους είναι πολύ δύσκολο να την αγνοήσουν. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τίποτα σ’ αυτό το επεισόδιο γιατί όλα αποκαλύπτονται. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι ο Μιχάλης τής είπε ψέματα και δεν πήγε ποτέ για τις εξετάσεις γονιμότητας, η Καίτη παθαίνει σοκ όταν ακούει τον Αντρέα να μιλάει τρυφερά στο τηλέφωνο με την καινούργια του κοπέλα και η Ειρήνη προς μεγάλη της απογοήτευση, μαθαίνει ότι η Σταυρούλα/Αγγελική ήταν αυτή που συνόδευσε τον Δημήτρη στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Νεφέλης. Οι αντιδράσεις που φέρνουν αυτές οι αποκαλύψεις είναι εκρηκτικές. Η Μυρτώ φεύγει από το σπίτι, η Καίτη προσπαθεί να βρει ποια είναι η κοπέλα που την αντικατέστησε και η Ειρήνη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει στην Σταυρούλα/Αγγελική ότι είναι η σχέση του Δημήτρη και επομένως η “κυρία” του σπιτιού.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 51: Η Αργυρώ εξασφαλίζει τη βοήθεια της Στέλλας, αλλά στην πορεία τα πράγματα δεν δείχνουν καλά, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα. Την ίδια στιγμή η Νάντια συνεχίζει να δημιουργεί πρόβλημα στον Μαθιό, που νιώθει να βαδίζει πάνω σε κινούμενη άμμο. Ο Λευτέρης έχει υποψίες πως ο Ευθύμης τον έχει καταλάβει. Κάποιος έχει μιλήσει. Ο Νικηφόρος δέχεται μια ριψοκίνδυνη πρόταση απ’ τα ξαδέρφια του, ενώ ο Μανόλης συμπαραστέκεται στην Τζένη που έχασε τη γιαγιά της. Ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 27: Ο Μίλτος επανεμφανίζεται στο Όνειρο, προκαλώντας ταραχή στο μαγαζί, αλλά και στον Στρατή, που βλέπει τον κλοιό να σφίγγει παντού γύρω του. Η Ζέτα, ενώ έχει αποφασίσει να του μιλήσει πια για όλα, έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον τοίχο που αναγκάζεται να της βάλει. Και είναι οριστικός. Το ίδιο κι η Μυρτώ που βλέπει τον Μανωλάκη να μπαίνει στο μαγαζί… και τη ζωή της να κινδυνεύει να γίνει συντρίμμια! Ο Χρήστος βυθίζεται στη σκέψη της Μαρίνας και θυμάται τι συνέβη την ημέρα του δυστυχήματος, ενώ η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν που κρύβει μόνο μυστικά…. Στο μεταξύ η Βάσω, χωρίς κανείς τους να μάθει τίποτα, συλλαμβάνεται και οδηγείται στην χωροφυλακή. Καθώς η Φωτεινή μοιάζει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα πάντα, ένα αναπάντεχο εύρημα την αφήνει χωρίς ανάσα.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 39: Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική. Η ίδια αισθάνεται εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη. Ο Γιώργος σχεδιάζει να παρουσιάσει ως θαύμα τη βελτίωση της υγείας του Σταυρίνου, αν η εγχείρηση πετύχει, και του το αποκαλύπτει. Η Κασσιανή για ακόμα μια φορά υποσκάπτει την ηγουμενία της Φιλαρέτης. Πώς εμπλέκεται ο Σαράντος στο σχέδιό της; Που οδηγείται η σχέση Λευτέρη – Πολυξένης μετά απ’ όσα είδε ο Λευτέρης; Ο Θέμης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από την Ελισάβετ και ο Πέτρος αντιδρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρυσές Σφαίρες: Καμία γυναίκα υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Σκηνοθεσίας12.09.2018

Ταινίες

20:05 Η Νονά της Νύχτας στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία συμπαραγωγής Γαλλίας και Βελγίου 2020

Σκηνοθεσία: Ζαν Πολ Σαλομέ Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ιπολίτ Ζιραρντό, Λιλιάν Ροβέρ

Μια μεταφράστρια της Δίωξης Ναρκωτικών ανακαλύπτει ότι ο γιος της νοσοκόμας που φροντίζει τη μητέρα της είναι άσχημα μπλεγμένος… και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Γρήγορα, όμως, βρίσκεται με ένα μεγάλο φορτίο χασίς στα χέρια της.

21:00 Οι Φήμες Λένε στο OPEN BEYOND

Ρομαντική κομεντί συμπαραγωγής Αμερικής, Αυστραλίας και Γερμανίας 2005

Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Άνιστον, Σίρλει Μακλέιν, Μίνα Σουβάρι

Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Το αγόρι της της ζητάει να παντρευτούν και η ίδια συμφωνεί μην γνωρίζοντας αν αυτό πραγματικά θέλει. Η καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο καθώς το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο έχει περιοριστεί στις στήλες αναγγελίας θανάτων των New York Times. Επιπλέον, η αδερφή της παντρεύεται και η Σάρα καλείται να παρευρεθεί στο γάμο και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της. Η συνεύρεση όμως αυτή είναι, ίσως, το χειρότερο συμβάν στη ζωή της, μιας και αποτελεί το μαύρο πρόβατο της οικογένειας και οι σχέσεις της με τους δικούς της είναι κάπως διαταραγμένες.

21:00 Προσοχή στις Λεπτομέρειες στο STAR

Περιπέτεια μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Τζον Λι Χάνκοκ Παίζουν: Ντένζελ Ουάσιγκτον, Ράμι Μαλέκ, Τζάρεντ Λέτο, Κρις Μπάουερ

Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Κερν, Τζο «Ντέκε» Ντίκον αποστέλλεται στο Λος Άντζελες για κάτι που θα έπρεπε να ήταν μια απλή και γρήγορη αποστολή συλλογής αποδεικτικών στοιχείων. Αντίθετα, εμπλέκεται στην αναζήτηση ενός κατά συρροή δολοφόνου που τρομοκρατεί την πόλη. Επικεφαλής των ερευνών για την αναζήτηση του ενόχου είναι ο Σερίφης Τζιμ Μπάξτερ, ο οποίος εντυπωσιάζεται από το αστυνομικό ένστικτο του Ντέκε και ανεπίσημα ζητάει τη βοήθειά του. Καθώς όμως αναζητούν τον δολοφόνο, ο Μπάξτερ δεν γνωρίζει ότι πτυχές της υπόθεσης αυτής αντανακλούν στο παρελθόν του Ντέκε, με ενοχλητικά μυστικά, που θα μπορούσαν να απειλήσουν πολλά περισσότερα από την ίδια την υπόθεση.

21:00 1408 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χάφστρομ Ηθοποιοί: Τζον Κιούζακ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μέρι ΜακΚόρμακ

Ένας γνωστός συγγραφέας τρόμου αμφισβητεί την εμφάνιση μεταφυσικών φαινομένων αν δεν τα δει με τα ίδια του τα μάτια, οπότε αποφασίζει να μείνει στην περίφημη στοιχειωμένη σουίτα 1408, όπου θα αναθεωρήσει όλα όσα πίστευε.

21:00 Σκοτεινός Κώδικας στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόϊας Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Κέιτζ, Τσάντλερ Κάντμπουρι, Ρόουζ Μπερν, Λάρα Ρόμπινσον

Ένας δάσκαλος, ο Τεντ Μάιλς βρίσκει θαμμένο στο σχολείο του γιου του ένα κουτί με ζωγραφιές που είχαν ζωγραφίσει οι πρώτοι μαθητές του σχολείου το 1958. Μελετώντας προσεκτικά τα σχέδια των παιδιών, θα διαπιστώσει ότι περιέχουν ανατριχιαστικές προβλέψεις για το μέλλον, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Όλα αυτά τα στοιχεία θα κάνουν τον Μάιλς να πιστέψει ότι αυτός και η οικογένειά του έχουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που πρόκειται να εκτυλιχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 12-16 Δεκεμβρίου12.09.2018

22:00 Δύση Ηλίου στην ΕΡΤ2

Ιστορικό δράμα, παραγωγής Ουγγαρίας 2018

Σκηνοθεσία: Λάζλο Νέμες Πρωταγωνιστούν: Τζούλι Τζάκαμπ, Βλαντ Ιβάνοφ, Έβελιν Ντόμπος

1913: Βουδαπέστη, στην καρδιά της Ευρώπης. Η νεαρή ίρις Λέιτερ (Τζούλι Τζάκαμπ ) φτάνει στην Βουδαπέστη, ελπίζοντας να εργαστεί ως καπελού στο θρυλικό κατάστημα που κάποτε ανήκε στους γονείς της. Παρόλα αυτά, ο νέος ιδιοκτήτης Όσκαρ Μπρίλλ (Βλαντ Ιβάνοφ) δεν δέχεται να την προσλάβει. Τη στιγμή της άφιξής της στο κατάστημα, γίνονται προετοιμασίες για την υποδοχή σημαντικών καλεσμένων κι ένας άνδρας την προσεγγίζει, αναζητώντας κάποιον Κάλμαν Λάιτερ, για τον οποίο -και παρόλο που φέρει το ίδιο επώνυμο με εκείνην- η Ίρις δεν έχει ακούσει ποτέ τίποτε. Αρνούμενη να φύγει από την πόλη, η Ίρις αρχίζει να αναζητά τον Κάλμαν Λέιτερ, τον μοναδικό συνδετικό κρίκο με το χαμένο της παρελθόν. Αυτή η αναζήτηση την οδηγεί μακριά από τα λαμπερά φώτα του καταστήματος Λέιτερ, στους σκοτεινούς δρόμους μιας Βουδαπέστης που αρχίζει να αντανακλά την αναστάτωση ενός πολιτισμού που ετοιμάζεται να βυθιστεί στο χάος.

22:00 Κερδίζοντας τις Καρδιές των Ανδρών στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κοινωνικό δράμα αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Ες Σι ΝτεΡόουζ Ηθοποιοί: Άννα Φρίελ, Κέλσι Γκράμερ, Σον Άστιν

Τη δεκαετία του ’60, μια εκλεπτυσμένη γυναίκα επιστρέφει στη γενέτειρά της για να ανακαλύψει τις περιορισμένες -λόγω φύλου- επιλογές της. Αποφασισμένη να παλέψει για την ισότητα, επιστρατεύει τη βοήθεια ενός μέλους του Κογκρέσου.

23:00 Space Cowboys στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής 2000

Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ Πρωταγωνιστούν: Κλιντ Ίστγουντ, Τζέιμς Γκάρνερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τόμι Λι Τζόουνς, Μάρσια Γκέι Χάρντεν

Τέσσερις βετεράνοι πιλότοι πειραματικών αεροπλάνων της δεκαετίας του ’60, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να γίνουν οι πρώτοι αστροναύτες το 1958, καλούνται τώρα να ξαναφορέσουν τις στολές τους για να εκτελέσουν μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή: να κατευθυνθούν στο διάστημα για να επισκευάσουν έναν παλαιάς τεχνολογίας δορυφόρο πριν αυτός πέσει στη Γη.

23:20 Το Παιχνίδι της Μόλλυ στον ΣΚΑΪ

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Τσάστεϊν, Ίντρις Έλμπα, Κέβιν Κόστνερ, Μάικλ Σέρα, Τζέρεμι Στρονγκ, Κρις Ο’ Ντάουντ

Η Μόλι Μπλουμ, μια σκιέρ ολυμπιακών προδιαγραφών αποφασίζει να χτίσει μια διαφορετική επαγγελματική καριέρα στο Λος Άντζελες, στον χώρο της ψυχαγωγίας. Σύντομα, θα στήσει μια δική της εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα για αγώνες πόκερ. Καθώς αυτές οι εκδηλώσεις αρχίζουν να φιλοξενούνται σε σπίτια μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, η Μόλι Μπλουμ γίνεται όλο και πιο έξπερτ στα μεγάλα στοιχήματα και τις προκλήσεις τους. Όταν όμως, κάποια στιγμή, πράκτορες του FBI εισβάλουν σε μία από τις επιχειρήσεις της στα χνάρια μια οικονομικής πυραμίδας και της ρωσικής μαφίας, η Μόλι θα βρεθεί με χειροπέδες για πράξεις που δεν έχει διαπράξει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b