MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

To «Emily in Paris» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα και ήταν ό,τι ακριβώς ονειρευόμασταν

Η πρεμιέρα για την 3η σεζόν του Emily in Paris πραγματοποιήθηκε εχθές στο Théâtre des Champs-Elysées και οι καλεσμένοι μάγεψαν με τις οn fleek εμφανίσεις τους.

Πηγή: Netflix
Monopoli Team

Η ανυπομονησία για την νέα σεζόν της Emily in Paris δεν μπορεί να κρυφτεί και βλέποντας την χθεσινή παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς, η ανυπομονησία μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αφού κάθε καλεσμένος ήταν οn fleek. Για την ακρίβεια, ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε από μια πρεμιέρα- λάμψη, σικ και εντυπωσιακά φορέματα, ευδιάθετους καλεσμένους και μοντέρνες πινελιές στα outfit τους. Και η συγκεκριμένη τα είχε όλα αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEmily in Paris: Τον Δεκέμβριο έρχεται η 3η σεζόν στο Netflix – Το teaser trailer12.09.2018

Μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε τι ακριβώς θα δούμε στην 3η και πολυαναμενόμενη σεζόν του Emily in Paris, ωστόσο ένα είναι σίγουρο, πως τα μοντέρνα και fashionable looks συνεχίζονται. Στη χθεσινή πρεμιέρα η πρωταγωνίστρια Lily Collins, εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφο της, φορώντας ένα cut out φόρεμα από τον Saint Laurent. Οι γήινες αποχρώσεις ταίριαζαν ιδανικά στην Collins, δίνοντας μια ultimate chic αισθητική στην εμφάνιση της. Όσο για τα κοσμήματα επέλεξε χρυσά βραχιόλια στα χέρια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLily Collins: Έκανε το πιο chic twist στο γαλλικό manicure και μάς δίνει την απόλυτη έμπνευση12.09.2018

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b