MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 65: Η Αγγέλα έχει καταλάβει ποιος ήταν το φάντασμα που βασάνισαν οι Πλατανιώτες το βράδυ της Αποκριάς, αλλά δέχεται να το «ξεχάσει» με τα απαραίτητα ανταλλάγματα. Την ίδια ώρα, τα ξαδερφάκια δέχονται να υποθηκεύσουν το σπίτι του παππού τους στον Ανδρέου, παρόλο που ο Παναγής δεν συμφωνεί και προσπαθεί να τους αλλάξει γνώμη. Γνώμη προσπαθεί να αλλάξει και ο Ηλίας στο Σίμο, αλλά μάταια. Η απόφαση του Μαργκαρί, να αποσύρει την υποψηφιότητα του και να ζήσει το πάθος με την Τούλα, είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Κατερίνα πάλι, ζει τους χειρότερους εφιάλτες της, αφού ο γυναικολόγος δεν της δίνει ελπίδες. Ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος τώρα που οι υποψήφιοι είναι μόνο δύο; Ο Σώτος ή η Σύλβια;

21:00 Στοργή στον ΣΚΑΪ

Επεισόδιο 11: Ο Σάκης γυρίζει πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν προσπαθούσε να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι στο οποίο ήταν ανεπιθύμητος. Η μητριά του τον εκμεταλλεύεται και τον βάζει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ενώ τα ετεροθαλή αδέρφια του τον μισούν και δεν βλέπουν την ώρα να τον ξεφορτωθούν. Η μόνη που τον στηρίζει είναι η κατάκοιτη γιαγιά του, η Στέλλα. Όταν πεθαίνει κι αυτή, ο μικρός Σάκης αποφασίζει να βγει στον δρόμο για να επιβιώσει. Στο μεταξύ, η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της πολύ σοβαρή. Έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψει τον βίαιο τρόπο με τον οποίο πέθανε η παρανοϊκή μητέρα της, αλλά και τη δική της συμμετοχή σε αυτόν.

21:00 Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη στο MEGA

Επεισόδιο 17: Μαίρη (Νίκη Λάμη): Είναι βυθισμένη στη θλίψη της  για τον χωρισμό της με τον Γιάννη, αλλά ο νεαρός Βύρωνας (Γιώργης Παρταλίδης) είναι αποφασισμένος να την κάνει  και πάλι ευτυχισμένη.  Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη):  Η Ζορζέτα νιώθει μεγάλη μοναξιά και έχει την φαεινή ιδέα να μείνει πάνω από τη Μαίρη και το Γιώργο στο ρετιρέ που μόλις ξενοικιάστηκε. Το ζευγάρι φυσικά, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποφύγει αυτήν την καινούρια «συγκατοίκηση». Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Η Μαίρη πείθεται από τη Βιολέτα να πάνε τελικά μαζί γυμναστήριο. Εκεί, εκτός από τις δυσκολίες των ασκήσεων θα συναντήσει και τον κούκλο γυμναστή (Γιάννης Αθητάκης), ο οποίος την φλερτάρει!

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11: Ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με τους Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από το μαγαζί. Ο Τζόναθαν πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα». Ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον αντικρούουν με ένα τζαμαριστό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του. Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του-είναι σίγουρος πως είναι απ’ τον Φοίβο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης, επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης με την Έλσα κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στις ζωές τους, μέσα σε ένα σινεμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ο Γκρινιάρης στο OPEN

Ταινία κινουμένων σχεδίων μεξικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Αντρέ Κουτιριέ Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Γιάννης Υφαντής, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Χρήστος Γεωργίου, Στεφανία Φιλιάδη, Ιφιγένεια Στάικου, Ντίνος Σούτης, Γιώργος Σκουφής, Χρύσα Σαμαρά

Ο μικρός Τέρι θα βρεθεί άθελά του σε ένα μαγεμένο βασίλειο, όπου καλείται να βρει το χαμένο κλειδί της χαράς και της ευτυχίας προτού ο μάγος Γκρινιάρης το εξαφανίσει για πάντα. Την ίδια στιγμή, η πριγκίπισσα Αυγή θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθειά του.

21:00 Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Τζον Λούκας, Σκοτ Μουρ Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις,Κρίστεν Μπελ,Σούζαν Σαράντον

Ενώ προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα, τρεις εξαντλημένες μαμάδες συνειδητοποιούν ότι οι μητέρες τους σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτές μαζί τους. Θα καταφέρουν να διαχειριστούν τις προκλήσεις ή θα επιδείξουν… κακή διαγωγή;

21:40 Kung Fu Panda στον ALPHA

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής, 2008

Σκηνοθεσία: Μαρκ Όζμπορν, Τζον Στίβενσον Φωνές μεταγλώττισης: Χρήστος Θάνος, Τάσος Μασμανίδης, Γιάννης Στεφόπουλος, Υρώ Λούπη, Μαρία Ζερβού, Νέστωρ Κοψιδάς, Λεωνίδας Κακούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Πο είναι ένα φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, και λίγο αδέξιο Πάντα το ποιίο ονειρεύεται να γίνει δεξιοτέχνης στην πολεμική τέχνη του Κουνγκ Φου. Μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών συμπτώσεων, ο Πο βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα και μυείται στον κόσμο του Κουνγκ Φου από τον γκουρού του είδους Σίφου στο πλευρό των Υπέροχων Πέντε. Μάλιστα, ο Πο φαίνεται να είναι ο «Εκλεκτός», που θα πρέπει να αναμετρηθεί με το Απόλυτο Κακό, που δεν είναι άλλο από τη λευκή λεοπάρδαλη Τάι Λανγκ.

22:00 Ένα Όμορφο Αγόρι στην ΕΡΤ2

Βιογραφία – δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2018.

Σκηνοθεσία: Φέλιξ φον Γκρόνιγκεν Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Τίμοθι Σαλαμέ, Μόρα Τίρνεϊ

Ο Nic είναι παιδί χωρισμένης οικογένειας και ζει αρμονικά ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, με τον πατέρα του, τη νέα του σύζυγο και τα νέα του αδέρφια. Είναι ένας τυπικός έφηβος, άριστος μαθητής, μετρίως επαναστατημένος, ευγενικός και έχει όλη τη ζωή μπροστά του. Είχε αρχίσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά όταν ήταν 12 ετών, αλλά στην εφηβεία του δοκίμασε για πρώτη φορά μεθαμφετανίνη. Πολύ γρήγορα μεταμορφώθηκε σέ έναν πλήρως εξαρτημένο από ουσίες έφηβο και παρά τις προσπάθειες αποτοξίνωσης και τις υποσχέσεις βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στον κόσμο των ναρκωτικών. Ο πατέρας του αγωνίζεται να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη και με τη δύναμη της αγάπης να σώσει το «όμορφο αγόρι» από τα δίχτυα της εξάρτησης.

23:00 Η Μνήμη του Δολοφόνου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον,Γκάι Πιρς,Μόνικα Μπελούτσι

Όταν αρνείται να εκτελέσει το συμβόλαιο που του έχει αναθέσει μια εγκληματική οργάνωση, ένας έμπειρος εκτελεστής μετατρέπεται και ο ίδιος σε στόχο. Κι ενώ αναζητά αυτούς που τον προσέλαβαν, η μνήμη του ολοένα και εξασθενεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Χατζηφραγκέτα «εισβάλλουν» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ12.09.2018

23:30 Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη στον ALPHA

Αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Όλγκα Κιριλένκo, Ελίζα Τέιλορ, Γουίλ Πάτον

Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να μπει ξανά στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν αρχίζει τώρα να σκαρφαλώνει στην επικαιρότητα. Με το κωδικό όνομα «The November Man», η αποστολή του είναι να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ, η οποία αποτελεί πρόσωπο-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα πλοκάμια της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι αυτή η αποστολή είναι στο στόχαστρο ενός άλλου συναδέλφου της CIA. Οι υποψίες για την ύπαρξη «διπλού πράκτορα» μέσα στην υπηρεσία, τώρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, την ίδια στιγμή που το άγριο κυνήγι γάτας και ποντικού κορυφώνεται με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια πολιτική ισορροπία.

23:40 Καλοκαιρινές Νύχτες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ελάιζα Μπάινουμ Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικα Μονρόε, Άλεξ Ρόου

Το περιπετειώδες ‘ταξίδι’ ενηλικίωσης ενός κοινωνικά αδέξιου αγοριού, που περνά το καλοκαίρι του 1991 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Μασαχουσέτης. Εκεί, θα ανακαλύψει τον έρωτα αλλά και τον τρόπο να βγάζει εύκολο χρήμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b