MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι Χατζηφραγκέτα «εισβάλλουν» ως guest στα «Νούμερα» της ΕΡΤ

Οι Χατζηφραγκέτα θα κάνουν μία guest εμφάνιση στην μουσική σειρά Τα Νούμερα της ΕΡΤ1 αυτή την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Φοίβος -που δεν θέλει να ξανακούσει για έρωτες μετά την άδοξη κατάληξη του δικού του- αράζει συνεχώς σπίτι του με το ντουέτο των Χατζηφραγκέτα και όλη την αντροπαρέα από τη «Μάντρα». Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης), πάλι, ζει μέρες απόλυτου έρωτα με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) και θέλει να κάνει ένα μεγάλο, πολυτελές live προς τιμήν του Έρωτα στη «Μάντρα».

Ο Φοίβος και οι Χατζηφραγκέτα τον «κοντράρουν» μ’ ένα αυτοσχεδιαστικό, ερασιτεχνικό live στο σπίτι του. Όσο ο Τζόναθαν παλεύει να επικρατήσει, λαμβάνει μυστηριώδη μηνύματα που απειλούν τη ζωή του και είναι σίγουρος ότι προέρχονται από τον Φοίβο. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς), επηρεασμένος από ένα βίντεο της Δήμητρας Κατσαφάδου, αφήνει όλα τα συναισθήματά του ελεύθερα, αποτρελαίνοντας τους γύρω του. Και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) με την Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) κάνουν ένα πολύ μεγάλο βήμα στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα σινεμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 28/11 – 4/1212.09.2018

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ40+ βγαίνω με τον Θανάση Αλευρά στο VOX12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Παρασκευή, στις 22:00.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b