MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
09
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Μια αντισυμβατική απόχρωση για μια αντισυμβατική εποχή»: Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2023

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Pantone επέλεξε μια «αντισυμβατική απόχρωση για μια αντισυμβατική εποχή» ως το χρώμα του 2023: το Viva Magenta.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Pantone κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο αποκαλύπτει το χρώμα που θα έχει το επόμενο έτος και η επιλογή της για το 2023 – οποία ανακοινώθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, είναι ένα «νέο ζωηρό κόκκινο», όπως η ίδια η εταιρεία το περιγράφει.

Είναι ένα «γενναίο, ατρόμητο και δονούμενο χρώμα, που η πληθωρικότητά του προάγει μια χαρούμενη και αισιόδοξη γιορτή», επισημαίνει επιπλέον η Pantone στην ανακοίνωση που δημοσίευσε. «Είναι ένα χρώμα που ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς. Μια απόχρωση ηλεκτρισμένη που δεν γνωρίζει από όρια, ένα χρώμα τολμηρό, πνευματώδες και συμπεριληπτικό», συμπληρώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Το χρώμα που επιλέγει κάθε χρόνο η Pantone επιδιώκει να αντανακλά τις τάσεις σε διάφορους τομείς όπως είναι η μόδα, η ομορφιά, η τεχνολογία, το design και η διακόσμηση, ενώ παράλληλα να «αφουγκράζεται» το πνεύμα της εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠορτοκαλί: Όλοι οι τρόποι να φορέσουμε την εκρηκτική καλοκαιρινή απόχρωση12.09.2018

«Καθώς ο εικονικός κόσμος γίνεται πιο κυρίαρχο κομμάτι της καθημερινότητά μας, προσπαθούμε να αντλούμε έμπνευση από τη φύση και το αληθινό», δήλωσε η Leatrice Eiseman, εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute.

«Με ρίζες στο αρχέγονο, το Viva Magenta μάς επανασυνδέει με την αρχική ύλη. Με τις δυνάμεις της φύσης, γαλβανίζει το πνεύμα μας, βοηθώντας μας να χτίσουμε την εσωτερική δύναμή μας», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από CNN.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Γκλόρια Στάινεμ: Έφυγε από τη ζωή η πρωτοπόρος του φεμινιστικού κινήματος
Επίκαιρα
Πώς θέλει να μετονομάσει ο Τραμπ τα Στενά του Ορμούζ;
Επίκαιρα
Mία ιδιοφυία της μόδας “θυσιάζεται” στον βωμό της ψεύτικης woke κουλτούρας
Αγορές
Μειωμένες τιμές σε 1.740 προϊόντα: Ποια είδη ξεχωρίζουν
Επίκαιρα
Συγκλονιστικοί Τεντόγλου και Καραλής στη Ζυρίχη: Κατέκτησαν πρώτη και δεύτερη θέση
Επίκαιρα
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός στην Αττική – Ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται “υψηλού κινδύνου”
Επίκαιρα
Ιός του Δυτικού Νείλου- Ποια είναι τα συμπτώματα;
Επίκαιρα
Καιρός: Επιμένει ο καύσωνας σε όλη τη χώρα – πότε θα πέσει η θερμοκρασία;
Επίκαιρα
Η 21η Αυγούστου Παγκόσμια Ημέρα για την Υποβρύχια Πολιτιστική Κληρονομιά
Επίκαιρα
Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλκινος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ
Επίκαιρα
Μίλτος Τεντόγλου: Νέα πρωτιά στο Diamond League της Λωζάνης
Επίκαιρα
Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα – «40άρια» το Σαββατοκύριακο