MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Μια αντισυμβατική απόχρωση για μια αντισυμβατική εποχή»: Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2023

Η Pantone επέλεξε μια «αντισυμβατική απόχρωση για μια αντισυμβατική εποχή» ως το χρώμα του 2023: το Viva Magenta.

Monopoli Team

Η Pantone κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο αποκαλύπτει το χρώμα που θα έχει το επόμενο έτος και η επιλογή της για το 2023 – οποία ανακοινώθηκε την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, είναι ένα «νέο ζωηρό κόκκινο», όπως η ίδια η εταιρεία το περιγράφει.

Είναι ένα «γενναίο, ατρόμητο και δονούμενο χρώμα, που η πληθωρικότητά του προάγει μια χαρούμενη και αισιόδοξη γιορτή», επισημαίνει επιπλέον η Pantone στην ανακοίνωση που δημοσίευσε. «Είναι ένα χρώμα που ενθαρρύνει τον πειραματισμό και την αυτοέκφραση χωρίς περιορισμούς. Μια απόχρωση ηλεκτρισμένη που δεν γνωρίζει από όρια, ένα χρώμα τολμηρό, πνευματώδες και συμπεριληπτικό», συμπληρώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Το χρώμα που επιλέγει κάθε χρόνο η Pantone επιδιώκει να αντανακλά τις τάσεις σε διάφορους τομείς όπως είναι η μόδα, η ομορφιά, η τεχνολογία, το design και η διακόσμηση, ενώ παράλληλα να «αφουγκράζεται» το πνεύμα της εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠορτοκαλί: Όλοι οι τρόποι να φορέσουμε την εκρηκτική καλοκαιρινή απόχρωση12.09.2018

«Καθώς ο εικονικός κόσμος γίνεται πιο κυρίαρχο κομμάτι της καθημερινότητά μας, προσπαθούμε να αντλούμε έμπνευση από τη φύση και το αληθινό», δήλωσε η Leatrice Eiseman, εκτελεστική διευθύντρια του Pantone Color Institute.

«Με ρίζες στο αρχέγονο, το Viva Magenta μάς επανασυνδέει με την αρχική ύλη. Με τις δυνάμεις της φύσης, γαλβανίζει το πνεύμα μας, βοηθώντας μας να χτίσουμε την εσωτερική δύναμή μας», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από CNN.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b