MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

H συνήθεια που έχουν σχεδόν όλοι οι επιτυχημένοι εκατομμυριούχοι στον κόσμο

Τι κι αν έχουν εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς; Συνεχίζουν να ακολουθούν ευλαβικά μία καθημερινή συνήθεια.

Monopoli Team

Το να ξυπνάς νωρίς μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα κλισέ των επιτυχημένων ανθρώπων, ωστόσο, είναι πέρα ​​για πέρα ​​αληθινό. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, υπάρχει ένα μοτίβο σχετικά με τους επιτυχημένους επιχειρηματίες. Είναι έξυπνοι, δραστήριοι, διορατικοί, παίρνουν ρίσκα και είναι επίσης πάντα περίεργοι, προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτιβ Τζομπς: Κάποιος πλήρωσε 218.000 δολάρια σε δημοπρασία για τα φθαρμένα σανδάλια του12.09.2018

Κάτι ακόμη πολύ σημαντικό που έχουν, είναι πως ξέρουν πώς να δομούν την ημέρα τους με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να την αξιοποιήσουν στο έπακρο. Επίσης, σχεδόν πάντα λειτουργούν καλύτερα με μια σταθερή ρουτίνα που μπορούν να ακολουθήσουν. Τι κάνουν, λοιπόν; Ξυπνούν πολύ νωρίς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτιβ ΜακΚουίν: Το παραθαλάσσιο καταφύγιο του «βασιλιά του cool» στο Μαλιμπού μόλις βγήκε στην αγορά για 17 εκατ. δολάρια12.09.2018

Μπορεί να φαίνεται αρκετά απλό. Μπορεί επίσης να είναι κάτι που κάποιοι από εσάς ήδη κάνετε. Αλλά το κλειδί είναι η συνέπεια. Φροντίζοντας να ξυπνάς νωρίς γίνεται σιγά σιγά η ρουτίνα σου και κάτι που αντιμετωπίζεις ως δέσμευση. Σε τέτοιο βαθμό που περνάει στο DNA σου. Φυσικά, μπορείς να έχεις ρεπό και να ξεκουράζεσαι π.χ. την Κυριακή. Αλλά το να ξυπνάς νωρίς μπορεί να κάνει τη διαφορά μόνο αν γίνει μέρος της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b