MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Στιβ Τζομπς: Κάποιος πλήρωσε 218.000 δολάρια σε δημοπρασία για τα φθαρμένα σανδάλια του

O μαικήνας της τεχνολογίας φαίνεται ότι συνεχίζει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κοινού, μέσω των προσωπικών του αντικειμένων.

Monopoli Team

Το μέγεθος της επιρροής του συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, στον κόσμο αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, ακόμη κι αν έχουν περάσει 11 χρόνια από το θάνατό του, στις 5 Οκτωβρίου 2011. Πέρα από το ανεξίτηλο σημάδι του στο ψηφιακό σύμπαν και στον τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, ο μαικήνας της τεχνολογίας φαίνεται ότι συνεχίζει να μαγνητίζει το ενδιαφέρον του κοινού, μέσω των προσωπικών του αντικειμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAmazon: Γιατί όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν μία συγκεκριμένη ολόσωμη πράσινη στολή;12.09.2018

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την είδηση της δημοπρασίας ενός Macintosh SE του 1987 που κάποτε του ανήκε και τώρα μαθαίνουμε ένας σούπερ θαυμαστής του Τζομπς πλήρωσε πάνω από 200.000 δολάρια για να αποκτήσει κάτι πολύ πιο ευτελές: ένα παλιό ζευγάρι σανδάλια Birkenstocks.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιν παντελόνι Levi’s του 19ου αιώνα που βρέθηκε σε ορυχείο πουλήθηκε για περισσότερα από $87.00012.09.2018

Ο Τζομπς φορούσε τα Birkenstocks ενώ δούλευε με τον Στιβ Βόσνιακ στο σπίτι των γονιών του στο Los Altos της Καλιφόρνια. Ο χαρακτηρισμός «φθαρμένα» ίσως δεν είναι αρκετός για να περιγράψει την κατάσταση των σανδαλιών που χρησιμοποιούσε ο Τζομπς για το μεγαλύτερο μέρος των δεκαετιών του 1970 και του 1980.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr. 

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b