MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα 5 μειονεκτήματα της δίαιτας

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της δίαιτας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Monopoli Team

Υπάρχει πάντα μια νέα τάση για δίαιτα, αποτοξίνωση ή φαγητό που όλοι φαίνεται να θέλουν να ακολουθήσουν. Είναι όμως πάντα καλή ιδέα να συμμετέχετε; Είτε έχουν τις ρίζες τους στη διατροφή είτε προσανατολίζονται προς τη γρήγορη απώλεια βάρους, αυτές οι τάσεις περιλαμβάνουν πάντα δύο πράγματα – περιορισμούς και κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι να κάνετε αν έχετε κουραστεί με τις δίαιτες12.09.2018

Μόλις μπουν στο παιχνίδι οι περιορισμοί και οι κανόνες, έρχονται μαζί τους και μια σειρά από μειονεκτήματα. Όπως το να αισθάνεστε εκτός ελέγχου γύρω από το φαγητό και να βιώνετε αυξημένες ενοχές ή άγχος για τα τρόφιμα. Και τελικά, καταλαβαίνουμε πως η δίαιτα είναι η βασική αιτία όλων.

Αν αναρωτιέστε αν ήρθε ή όχι επιτέλους η ώρα να σταματήσετε οριστικά τη δίαιτα, αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Η κατανόηση των μειονεκτημάτων και των συνεπειών της δίαιτας μπορεί να σας βοηθήσει να πείτε όχι στην επόμενη αποτοξίνωση ή τάση που θα εμφανιστεί.

Τι εννοούμε όταν λέμε δίαιτα;

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε δίαιτα. Αυτό στο οποίο δεν αναφέρομαι εδώ είναι μια ιατρικά συνιστώμενη διατροφή. Όπως μια διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο για την υπέρταση, μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε FODMAP ή μια διατροφή με επίκεντρο τα φυτά. Σε αυτό που αναφέρομαι είναι οι αυστηρές, ακραίες δίαιτες που σας λένε να αποφύγετε, να αφαιρέσετε ή να περιορίσετε οτιδήποτε από τη διατροφή σας, εκτός του πλαισίου μιας ιατρικής σύστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 τρόποι για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή