MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ταξίδι στο Λονδίνο: 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε δωρεάν

Τι μπορεί να κάνει κανείς στο Λονδίνο χωρίς να ξοδέψει τίποτα; Πολλά. Από επισκέψεις σε μουσεία μέχρι βόλτες σε πάρκα, βρήκαμε δέκα από τα καλύτερα και εντελώς δωρεάν πράγματα που αξίζει να κάνετε σε ένα ταξίδι σας στην αγγλική πρωτεύουσα.

Monopoli Team

Αδιαμφισβήτητα το Λονδίνο αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και πιο ξεχωριστές πόλεις του κόσμου. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τα σπουδαία μουσεία, την εκθαμβωτική αρχιτεκτονική, τα υπέροχα πάρκα, τις πολυσύχναστες οδούς με τα εκατοντάδες μαγαζιά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCNN: Οι 21 υποτιμημένοι προορισμοί της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικοί12.09.2018

Μπορεί μια απόδραση στην αγγλική πρωτεύουσα να σας ακούγεται πολυδάπανη, όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Λονδίνο χωρίς να ξοδέψετε τίποτα. Ναι, υπάρχουν και δωρεάν αξιοθέατα, τα οποία δεν πρέπει να χάσετε. Βρήκαμε, λοιπόν, 10 από τα καλύτερα και εντελώς δωρεάν πράγματα που αξίζει να βάλετε στη λίστα σας όταν επισκεφθείτε το Λονδίνο.

10 δωρεάν τρόποι να ανακαλύψετε το Λονδίνο

Tate Modern

Το 2000, το πρώην εργοστάσιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας μεταμορφώθηκε και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα αξιοθέατα της πόλης. Στην Tate Modern μπορείτε να απολαύσετε τη μόνιμη συλλογή – η οποία περιλαμβάνει έργα των Pollock, Warhol, Matisse και Picasso – εντελώς δωρεάν. Αφού ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στις συλλογές τέχνης, πάρτε το ασανσέρ για το τελευταίο επίπεδο για να απολαύσετε μια πανοραμική θέα 360 μοιρών του ορίζοντα του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLonely Planet: Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί στην Ευρώπη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b