MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

CNN: Οι 21 υποτιμημένοι προορισμοί της Ευρώπης – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικοί

Ένας ελληνικός ορεινός προορισμός και ένα πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων φιγουράρουν στο αφιέρωμα του CNN Travel με τους 21 υποτιμημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Μικρό Πάπιγκο Πηγή: shutterstock
Monopoli Team

Καλό το Παρίσι, καλή η Βαρκελώνη, καλή και η Ρώμη. Όμως η Ευρώπη έχει πολλά υπέροχα μέρη και κρυμμένους «θησαυρούς» για να ανακαλύψετε στα ταξίδια σας. Αν θέλετε να βγείτε εκτός τουριστικής πεπατημένης και να επισκεφθείτε μια πόλη ή ένα νησί που δεν είχατε σκεφτεί να πάτε μέχρι τώρα, τότε αξίζει να δείτε τη νέα λίστα του CNN Travel με τους 21 υποτιμημένους ευρωπαϊκούς προορισμούς που πολλοί τουρίστες αγνοούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕλληνικό νησί στους 10 φθηνότερους ηλιόλουστους προορισμούς στον κόσμο12.09.2018

Οι προορισμοί που επέλεξε το CNN Travel καλύπτουν κάθε γούστο καθώς περιλαμβάνουν από γραφικά χωριά μέχρι ιστορικές πόλεις και χειμερινά θέρετρα. Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο πανέμορφα μέρη της Ελλάδας: τα Ζαγοροχώρια και η Πάτμος. Δείτε παρακάτω τη λίστα του CNN και τι αναφέρει για τον κάθε προορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαρούχλα Αχαΐας: Ένα χωριό κρυμμένο μέσα στα έλατα12.09.2018

Ζαγόρι ή αλλιώς «ο τόπος πίσω από το βουνό». Επιβλητικές οροσειρές και εντυπωσιακές χαράδρες, ορμητικά και παγωμένα ποτάμια, σπίτια φτιαγμένα από γκρίζα πέτρα, πλατανοσκέπαστες πλατείες, μονοπάτια που διασχίζουν πανέμορφα τοπία. Το CNN αναφέρει πως πρόκειται για ένα άγριο, ανέγγιχτο μέρος στη βορειοδυτική ηπειρωτική Ελλάδα, με γραφικά χωριά και παραδοσιακά γεφύρια που δίνουν αφορμή για πολλές εξερευνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr. 

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b