MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Dodo: Η νέα ταινία του Πάνου Κούτρα στην Ταινιοθήκη, με υπότιτλους για κωφούς και βαρύκοοους

Με υπότιτλους SDH για Κ/κωφούς και βαρήκοους/ες θεατές θα προβάλλεται, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, η πολυσυζητημένη νέα ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα, «Dodo».

Dodo: Η νέα ταινία του Πάνου Κούτρα στην Ταινιοθήκη με υπότιτλους για κωφούς και βαρύκοοους
Monopoli Team

Η νέα ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα, με τίτλο «Dodo» θα προβάλλεται και αυτή την εβδομάδα (17-23/11)  στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136), καθημερινά (εκτός Σαββάτου), στις 21.30, στην Αίθουσα Β, με υπότιτλους SDH για Κ/κωφούς και βαρήκοους/ες θεατές. 

Το «Dodo» ξεκίνησε τις κινηματογραφικές του πτήσεις από το φετινό φεστιβάλ Καννών και πρόσφατα προβλήθηκε με επιτυχία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο πολυβραβευμένος Πάνος Κούτρας («Στρέλλα», «Xenia»), ο οποίος επιστρέφει με μια δραμεντί κωμικών καταστάσεων.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένα παράξενο πουλί που έχει εξαφανιστεί από τον πλανήτη, θα εμφανιστεί σε μια πολυτελή κατοικία, στην καρδιά των γαμήλιων προετοιμασιών, καθώς μια μεγαλοαστή  οικογένεια παντρεύει τη μοναχοκόρη, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει την οικονομική καταστροφή. Μέσα στις επόμενες μέρες, το άκακο και φοβισμένο Ντόντο θα νιώσει παγιδευμένο και θα καθορίσει τις εξελίξεις. Τα όρια ανάμεσα στη λογική και την τρέλα θα δοκιμαστούν και η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα εξωτικό πουλί που το φώναζαν Ντόντο12.09.2018

Συντελεστές

Παραγωγός: Ελένη Κοσσυφίδου
Συμπαραγωγοί: Μαρί Πιερ Μασιά, Κλερ Γκαντέα, Τζόσεφ Ρούσουπ, Βαλερί Μπουρνοβίλ, Κωνσταντίνος Μωριάτης, Πάνος Χ. Κούτρας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ολυμπία Μυτιληναίου
Σκηνογραφία: Ελενα Βαρδαβά
Κοστούμια: Εύα Γουλάκου
Μουσική: Delaney Blue
Παραγωγή: 100% Synthetic Films LTD (Ελλάδα), MPM Film SARL (Γαλλία), Τarantula Belgique SCRL (Βέλγιο), Pan Entrtainment SA – ΕΡΤ ΑΕ – Στέγη – Ιδρυμα Ωνάση (Ελλάδα)

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b