NEA
Jacob & Co. Opera Godfather 50th Anniversary: Ένα ρολόι 500.000 δολαρίων για τα 50 χρόνια της ταινίας «Ο Νονός»
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΦέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από το κινηματογραφικό αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα, «Ο Νονός».
Monopoli Team
11.11.2022
A
A
Η δραματική ταινία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1972, και όχι μόνο κέρδισε τρία Όσκαρ και επτά Χρυσές Σφαίρες, αλλά έμελλε να γίνει έμβλημα για τη βιομηχανία του Χόλιγουντ και να επιδράσει βαθιά την κινηματογραφική αφήγηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο iPhone 14 των 133.000 δολαρίων που έχει πάνω του ένα Rolex Daytona12.09.2018
Για να γιορτάσει τη σημαντική περίσταση και να αποτίσει φόρο τιμής σε μια από τις σημαντικότερες ταινίες όλων των εποχών, η ωρολογοποιία Jacob & Co. κυκλοφόρησε μια νέα επανάληψη του ρολογιού Godfather Triple-Axis Flying Tourbillon Musical.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ60 συλλεκτικές μοτοσυκλέτες Triumph για τα 60 χρόνια Τζέιμς Μποντ12.09.2018
Μάλιστα, η Jacob & Co. επέλεξε το νησί της Σικελίας ως το μέρος για να αποκαλύψει το limited edition ρολόι καθώς ο Ντον Βίτο Κορλεόνε, ο χαρακτήρας που υποδειγματικά υποδύθηκε στο γκανγκστερικό δράμα ο Μάρλον Μπράντο ήταν ένας Σικελός μετανάστης.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Λυδία Σέρβου: Όσο πιο ειλικρινής είσαι, τόσο πιο πολύ μπορεί κάποιος να ταυτιστεί
Γιορτή της Μητέρας: 5+1 διευθύνσεις για να “γιορτάσεις” τη μαμά σου
Stop Scrolling: Από το Met Gala του 1% μέχρι τον Μπέο του 100% ελληνικού παραλογισμού
Με Οσκαρική Bob Dylan διάθεση – Tι βλέπουμε αυτό το ΣΚ στην TV
Θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, πάρτυ: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 9-10 Μαΐου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα, πάρτι και όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν
Το νερό επιστρέφει στις «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου στο MOMUS
O Yann Marussich στο Θέατρο NOŪS με την τελετουργική performance «AGOKWA»
Athens Photo World 2026: Μεγάλο open party για τα εγκαίνια των θερινών εκθέσεων στη Στοά Αρσακείου