MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

60 συλλεκτικές μοτοσυκλέτες Triumph για τα 60 χρόνια Τζέιμς Μποντ

Αν και είχαν προηγηθεί αρκετά μυθιστορήματα του Ίαν Φλέμινγκ, ο Τζέιμς Μποντ έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη το 1962 με την ταινία Dr No, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σειράς με πάνω από 20 κινηματογραφικές περιπέτειες του θρυλικού πράκτορα 007.

Monopoli Team

Με το 2022 να σηματοδοτεί την 60ή επέτειο από την εμφάνιση του διεθνούς υπερκατασκόπου στη μεγάλη οθόνη, το franchise ταινιών επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση μεταξύ άλλων και με μια limited edition μοτοσικλέτα σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία Triumph Motorcycles.

Ως συνέχεια των Bond Edition Tiger 800 και Scrambler 1200 XE, η τελευταία προσθήκη στη σειρά 007 x Triumph βασίζεται στο Speed Triple 1200 RR, μια νέα, υψηλών επιδόσεων και απόλυτα μοντέρνα εκδοχή ενός café racer μοντέλου.

Η Speed Triple 1200 RR Bond Edition έρχεται ντυμένη με προσαρμοσμένο γρανίτη, βαθύ γκρι χρώμα, χρυσές πινελιές ζωγραφισμένες στο χέρι και τα λογότυπα με τους τίτλους των 25 επίσημων ταινιών του Μποντ να κοσμούν το ντεπόζιτο.

Εκτός από ένα φέρινγκ που θυμίζει κάννη όπλου, αυτό το μοντέλο LE διαθέτει επίσης μια σειρά από εκτεθειμένα στοιχεία άνθρακα, όπως το μπροστινό φτερό και τα προστατευτικά του ψυγείου, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b