MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Jeanne du Barry: Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ σε νέα φωτογραφία στον ρόλο του Λουδοβίκου ΙΕ’ της Γαλλιάς

Ο 59χρονος ηθοποιός εμφανίζεται σχεδόν αγνώριστος σε νέα φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία παραγωγής.

Πηγή: Stéphanie Branchu / Why Not Productions
Monopoli Team

Το φιλμ σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του Τζόνι Ντεπ μετά και από την θριαμβευτική νίκη του στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Από ό,τι φαίνεται ο ηθοποιός ανυπομονεί να επιστρέψει «στα πράγματα» και μάλιστα διανύει μία πολύ παραγωγική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη σκηνοθεσία με μια ταινία για τη ζωή του Μοντιλιάνι12.09.2018

Ο πρώτος ρόλος που ο ηθοποιός θα αναλάβει μετά τη δικαστική αυτή περιπέτεια, που κράτησε τρία χρόνια, είναι αυτός του Λουδοβίκου ΙΕ’ της Γαλλίας στο πλευρό της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, η οποία εκτός του ότι θα υπογράφει τη σκηνοθεσία της δραματικής αυτής ταινίας, θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της διάσημης ερωμένης του βασιλιά, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κριτικούς, από ό,τι φαίνεται αυτό θα είναι το πιο φιλόδοξο εγχείρημά της μέχρι σήμερα!

Πριν από λίγο καιρό, η κρατική γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών Why Not Productions και η γαλλική τηλεόραση είχαν δώσει στη δημοσιότητα μία πρώτη φωτογραφία από τη «μεταμόρφωση» του ηθοποιού για τον ρόλο. Εκείνος εμφανιζόταν στη φωτογραφία με ρούχα εποχής του 18ου αιώνα και ήταν πραγματικά αγνώριστος. Πλέον μία νέα φωτογραφία «έρχεται στο φως» για να μάς δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη γεύση από την όλη ατμόσφαιρα της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday: Ο ρόλος της Κριστίνα Ρίτσι και ο “νέος” θείος Φέστερ στο πρώτο trailer της σειράς12.09.2018

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, η ταινία θα έχει τίτλο «Jeanne du Barry» και θα διηγηθεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης του Γάλλου μονάρχη, Μαντάμ Ζαν ντυ Μπαρί. Πρόκειται για τη νόθα κόρη μοδίστρας, η οποία προσπάθησε με κάθε τρόπο να ανέλθει στην κοινωνική σκηνή της υψηλής κοινωνίας του 18ου αιώνα στο Παρίσι. Εν τέλει, κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συντροφιά του μονάρχη, ο οποίος βρήκε τη χαμένη του όρεξη για ζωή. Η σχέση τους προκάλεσε μεγάλο σκάνδαλο, ειδικότερα ύστερα από την μετακόμιση της ντυ Μπαρί στις Βερσαλλίες.

Όπως αναφέρει και σχετικό δημοσίευμα του Deadline, η ταινία για την ώρα βρίσκεται στο σημείο του post-production, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ύστερα από έντεκα εβδομάδες σε τοποθεσίες του Παρισιού, όπως στο Παλάτι των Βερσαλλιών, αλλά και στο στούντιο.

Με πληροφορίες από Deadline.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b