MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Wednesday: Ο ρόλος της Κριστίνα Ρίτσι και ο “νέος” θείος Φέστερ στο πρώτο trailer της σειράς

Το trailer της νέας σειράς του Netflix, σε σκηνοθεσία του Tim Burton, μάς δίνει μία γεύση από τον “μυστικό” ρόλο της Κριστίνα Ρίτσι, αλλά και τον Φρεντ Άρμισεν στον ρόλο του θείου Φέστερ.

Monopoli Team

Στο New York Comic Con, που ολοκληρώθηκε χθες, αποκαλύφθηκε μεταξύ άλλων, το trailer της νέας σειράς του Netflix, “Wednesday”, που μας έδωσε μία γεύση από τον “μυστικό” ρόλο της Κριστίνα Ρίτσι, αλλά και τον Φρεντ Άρμισεν στον ρόλο του πάντα υπερβολικά χλωμού θείου Φέστερ.

Το trailer της επερχόμενης σειράς του Netflix αποκάλυψε επιτέλους τον ρόλο που θα υποδυθεί η Κριστίνα Ρίτσι, κάτι που παρέμενε μυστικό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η σειρά τον Μάρτιο.

Η Ρίτσι υποδύθηκε την Wednesday Addams στις δύο ταινίες για την οικογένεια Addams του Barry Sonnenfeld, το “The Addams Family” του 1991 και το “Addams Family Values” του 1993.

Η Κριστίνα Ρίτσι στη νέα σειρά του Netflix, Wednesday

Η Κριστίνα Ρίτσι στη νέα σειρά του Netflix, Wednesday

Στην νέα μεταφορά της οικογένειας Addams, η Κριστίνα Ρίτσι θα υποδύεται μία δασκάλα στην Ακαδημία NeverMore, όπου η Wednesday Addams (Τζένα Ορτέγκα) είναι μαθήτρια, με στόχο να βελτιώσει εκεί και τις… μαντικές της ικανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛέσχη του Μεσονυχτίου: Η νέα σειρά του Netflix που θα μάς κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας12.09.2018

Όσο για τον ρόλο του Φρεντ Άρμισεν, στο νέο trailer της σειράς η Wednesday εκπλήσσεται ευχάριστα όταν μία υποτιθέμενη απειλή φαίνεται να είναι ο θείος της, Φέστερ. Διάσημος για την ερμηνεία του θείου Φέστερ υπήρξε ο Κρίστοφερ Λόιντ, στις ταινίες της δεκαετίας του 90′. Για πολύ καιρό, υπήρξαν φήμες ότι ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Τιμ Μπάρτον, Τζόνι Ντεπ, θα υποδυόταν τον Φέστερ στη σειρά του Neflix, γεγονός που θα αποτελούσε σημείο-σταθμό στην καριέρα του ηθοποιού, καθώς θα ήταν ο πρώτος μεγάλος του ρόλος μετά την δικαστική του περιπέτεια με την Άμπερ Χερντ. Το καστ του Ντεπ τελικά δεν έγινε πραγματικότητα.

Courtesy on Netflix

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Τζένα Ορτέγκα στον ρόλο της Wednesday, μαζί με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ως Μορτίσια Άνταμς, τον Λούις Γκούζμαν ως Γκόμεζ Άνταμς και την Γκουέντολιν Κρίστι ως διευθύντρια Λαρίσα Γουίμς.

Επιπλέον το καστ περιλαμβάνει τους Πέρσι Χάινς Γουάιτ ως Χαβιέ Θορπ, Χάντερ Ντούχαν ως Τάιλερ Γκάλπιν, Έμα Μάιερς ως Ένιντ Σίνκλαιρ,Τζόι Σάντει ως Μπιάνκα Μπάρκλεϊ, Ναόμι Τζ. Ογκάουα ως Γιόκο Τανάκα, Μούσα Μοσταφά ως Γιουτζίνια Όττινγκερ, Τζόρτζι Φάρμερ ως Αίαντα Πετρόπουλο, Ρίκι Λιντχοουμ ως δρ. Βάλερι Κίνμποτ και τέλος την Κριστίνα Ρίτσι ως Μέριλυν Θόρνχιλ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον θα σκηνοθετήσει τέσσερα επεισόδια της σειράς, ενώ είναι και εκτελεστικός παραγωγός.

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου. Δείτε παρακάτω το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b