MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 43: Η Σύλβια έχει πάρει ειδικότητα στο να κάνει το άσπρο μαύρο και τα φέρνει όλα τούμπα, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης με τον Σώτο, για να… σώσει τον Πλάτανο. Την ίδια ώρα, μια νέα παρεξήγηση δημιουργείται ανάμεσα στον Παναγή και την Κατερίνα, που μόνο «αθώα» δεν είναι. Κι ενώ η επαναλειτουργία του συμβουλίου είναι προ των πυλών, τρεις υποψήφιοι πρόεδροι ξεπροβάλουν. Κλασσικά ο Ηλίας, ξεδιάντροπα η Βαλέρια και ουρανοκατέβατα ο Σώτος, μιας και η Μάρμω θεώρει πως ο γαμπρός της είναι ο κατάλληλος να αναλάβει τα ηνία του χωριού, και είναι αποφασισμένη να τον στηρίξει. Όλοι βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί η Ζαφείρω έχει μυριστεί την κομπίνα τους και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 27: Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε. Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο Αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 23: Όταν ο Δημήτρης με την Ειρήνη ανακαλύπτουν τα υπέρογκα δάνεια που είχε κρυφά πάρει ο Σέργιος πανικοβάλλονται. Σε πανικό βρίσκεται όμως και η Αγγελική όταν ο πατέρας της, ο Γρηγόρης, λιποθυμάει στο σπίτι της μετά τον τσακωμό τους. Ο Ορέστης γίνεται έξαλλος όταν ακούει τη συζήτηση Στέφανου και Νεφέλης όπου ομολογούν ότι η Νεφέλη έτρεξε στη θέση του αντί για τον Ορέστη. Αλλά κι η Φωτεινή βγαίνει από τα ρούχα της όταν η Φανή την κατηγορεί ότι πήρε χρήματα από το ταμείο και παραιτείται από το caf?. Επιστρέφοντας σπίτι, βρίσκει τον πατέρα της, τον Παύλο, με γυναικεία παρέα. Φεύγει στενοχωρημένη και καταλήγει στου θείου της, του Δημήτρη. Όταν το πρωί ο Αντρέας τη βρίσκει στο μπάνιο, η έκπληξή του είναι μεγάλη. Το ίδιο και της Αγγελικής όταν ακούει άθελά της τον Δημήτρη να μιλάει στο τηλέφωνο για τα τεράστια δάνεια που χρωστάνε. Μερικές φορές όμως, τα κοινά μυστικά ενώνουν δύο ανθρώπους.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 12: Ο Αρίστος αναγκάζει τον Γιάννη να ανακοινώσει σε όλους τις παράνομες δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιούσε το τζιπ και ενώ η Περιστέρα ψάχνει να βρει την δύναμη να τον συγχωρέσει για άλλη μια φορά, ο Γιάννης περνάει κρίση μέσης ηλικίας και προσπαθεί να την τρέξει σε ινστιτούτα αισθητικής. Τα παιδιά βέβαια, που δεν μαθαίνουν ποτέ την αλήθεια για τον Γιάννη, συνεχίζουν να ανταγωνίζονται για την καρδιά της Εριέττας. Εν τω μεταξύ, στην αντιπροσωπεία έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το μυστικό του Αρίστου σχετικά με το λάθος που είχε γίνει στο μαιευτήριο και ο Αρίστος βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά στο εγκεφαλικό. Ωστόσο, η Μελίνα θα το χειριστεί τελείως διαφορετικά το όλο θέμα και έχει μάλιστα και μία ιδέα για το πώς θα παρουσιάσουν επιτέλους τους άλλους Παπαδόπουλους σε όλο τον κύκλο τους.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 27: Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 9: Η απόφαση της Εύης και της Φωτεινής ν’ ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο φέρνει τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του… Εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια… Κανείς τους δε γνωρίζει πως την ίδια ώρα η συνάντηση Γιώργη και Αλέξανδρου οδηγεί σε μια παράξενη συμμαχία… Η Νίτσα από την άλλη δίνει τη ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος…. Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της… μένει αναπάντητο. Καθώς η Πανσέληνος υψώνεται πάνω από το μαγαζί …οι καρδιές όλων φτάνουν στα όριά τους. Είναι η στιγμή που ο Χρήστος ανοίγει την πόρτα… και μπαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Αφιέρωμα στον Λουί ντε Φινές με κλασικές κωμωδίες του γαλλικού κινηματογράφου12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Συμμορία των 8 στο STAR

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουεϊ, Ριάνα, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ

Πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στη μόλις αποφυλακισμένη Ντέμπι Όσεαν, την αποξενωμένη αδελφή του θρυλικού Ντάνι Όσεαν, να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς από που πρέπει να ξεκινήσει και τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες στον τομέα τους, ξεκινώντας από την πρώην παρτενέρ της στο έγκλημα, τη Λου. Οι δυο τους επιστρατεύουν τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα, την πορτοφολού Κοστάνς, την εξπέρ κλεπταποδόχο Τάμι, τη χάκερ Νάιν Μπολ και τη σχεδιάστρια μόδας, Ρόουζ. Ο στόχος είναι 150 εκατομμύρια δολάρια σε μορφή διαμαντιών, τα οποία θα κοσμούν τον λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ, στην εκδήλωση της χρονιάς του Met Gala. Θεωρητικά, το σχέδιο είναι άψογο όμως στην πράξη πρέπει να αποδειχτεί εξίσου αψεγάδιαστο με τα πολυπόθητα διαμάντια, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

21:00 Ληστεία Αλά Ιταλικά στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Φ. Γκάρι Γκρέϊ Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σαρλίζ Θερόν, Έντουαρντ Νόρτον, Τζέϊσον Στέϊθαν, Σεθ Γκριν

Ο νεαρός εγκέφαλος και ενορχηστρωτής των ληστειών Τσάρλι Κρόκερ και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλά φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Η ομάδα αποτελείται από τη Στέλλα (Σαρλίζ Θερόν) μια πανέμορφη διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, τον Στηβ ο άνθρωπος εκ των έσω, τον Λάιλ διάνοια στους υπολογιστές, τον οδηγό Ρομπ, τον Λεφτ Ίαρ ειδικό στα εκρηκτικά και τον βετεράνο του επαγγέλματος Τζον Μπρίτζερ, ο οποίος είναι και πατέρας της Στέλλας. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η παρουσία ενός προδότη αναμεσά τους. Μετά την απρόσμενη προδοσία, τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας οργανώνουν την εκδίκησή τους και ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια, αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση, αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

21:00 Κύματα Αγάπης στο OPEN BEYOND

Αισθηματικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής 1998

Σκηνοθεσία: Φόρεστ Γουίτακερ Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Μπούλοκ, Τζίνα Ρόουλαντς, Μέι Ουίτμαν, Χάρι Κόνικ Τζούνιορ

Η ζωή της Μπέρντι, μιας νεαρής νοικοκυράς από την επαρχία, ανατρέπεται όταν σε ζωντανή μετάδοση μιας τηλεοπτικής εκπομπής ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά με την καλύτερη της φίλη. Μετά τον χωρισμό αποφασίζει να γυρίσει πίσω στο πατρικό της για να σταθεί πάλι στα πόδια της. Σύντομα, ένας φίλος της από το παρελθόν, αρχίζει να τη φλερτάρει, αλλά η κόρη της δε φαίνεται καθόλου ενθουσιασμένη στην ιδέα ότι η μαμά της μπορεί να φέρει στη ζωή τους έναν νέο άντρα.

21:00 Super-heros Malgre Lui στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία συμπαραγωγής Γαλλίας και Βελγίου 2022

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λασό Παίζουν: Φιλίπ Λασό, Ζιλιέν Αρουτί, Ταρέκ Μπουνταλί

Ο Σεντρίκ είναι ένας πολύπαθος ηθοποιός. Είναι απένταρος, και η σύντροφός του τον έχει εγκαταλείψει. Μα όταν επιτέλους κερδίζει τον ρόλο του υπερήρωα ‘Μπάντμαν’, νιώθει πως όλα είναι δυνατά… μέχρι που η κακοτυχία του ξαναχτυπά!

22:00 Ευτυχισμένος Όσκαρ στην ΕΡΤ2

Βιογραφικό δράμα, συμπαραγωγής Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ισπανία 2018

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Έβερετ Πρωταγωνιστούν: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Έμιλι Γουάτσον

Το έργο ζωής του Ρούπερτ Έβερετ – ο οποίος σκηνοθετεί, γράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στο αισθαντικό πορτρέτο του Όσκαρ Γουάιλντ – είναι μια ερωτική επιστολή σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας του ανθρώπινου πνεύματος, αλλά και σε όλους αυτούς που, βουτηγμένοι στον υπόνομο, συνεχίζουν να κοιτάνε τ’ άστρα. Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο Παρίσι, ο Όσκαρ Γουάιλντ περνά τις τελευταίες στιγμές της ζωής του και οι εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν και τον μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Κάποτε υπήρξε ο διασημότερος άνθρωπος στο Λονδίνο, ένας καλλιτέχνης που «σταυρώθηκε» από μια κοινωνία που αρχικά τον λάτρευε. Ήταν εκείνος ο εραστής που οδηγήθηκε στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνέχιζε μια καταστροφική πορεία ως τα τελευταία κεφάλαια της ζωής του.

22:00 Παράλληλες Μητέρες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ Παίζουν: Μιλένα Σμιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Ρόσι ντε Πάλμα

Δυο ανύπαντρες έγκυες γεννούν την ίδια ημέρα στο ίδιο νοσοκομείο. Κι ενώ η τυχαία συνάντησή τους οδηγεί σε μια ιδιαίτερη σχέση, μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

22:35 Rushed στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Βίβεκα Μουσάια Παίζουν: Ρόμπερτ Πάτρικ, Έλι Φράνκελ, Σιβόν Φάλον Χόγκαν

Όταν ο γιος της εμπλέκεται σε ένα θανατηφόρο καψόνι στην αδελφότητα του πανεπιστημίου του, μια Ιρλανδή καθολική μητέρα παίρνει τον νόμο στα χέρια της και καταφεύγει σε ακραία μέτρα… αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝοέμβριος στην COSMOTE TV με το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Σιλβέστερ Σταλόνε, τo Serpent και 8 ακόμα σειρές12.09.2018

23:15 Το Νησί της Αποπλάνησης στο STAR

Θρίλερ μυστηρίου αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Μάθιου Μακόναχι, Νταιάν Λέιν

Ο καπετάνιος ενός αλιευτικού, που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής, έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του, που τον στοιχειώνει και τον εγκλωβίζει σε μια νέα πραγματικότητα. Τίποτα όμως δεν είναι αυτό που δείχνει.

23:30 Robocop στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 1987

Σκηνοθεσία: Πολ Βερχόφεν Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Γουέλερ, Νάνσι Άλλεν, Ντάνιελ Ο’Χέρλι, Ρόνυ Κοξ

Σε ένα δυστοπικό, μαστιζόμενο από το έγκλημα Ντιτρόιτ, ένας τραυματισμένος αστυνομικός στα όρια του θανάτου, επιστρέφει στα καθήκοντά του ως πανίσχυρο ανδροειδές. Κάποιες εμφυτευμένες αναμνήσεις, όμως, που στοιχειώνουν το μυαλό του, θα τον οδηγήσουν να αναλάβει και έναν άλλο ρόλο – αυτόν του εκδικητή.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b