MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1η Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 1η Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 42: Κι ενώ όλα είναι έτοιμα για τους λευκούς γάμους στον Πλάτανο, ο Ηλίας μαθαίνει ότι η Φιλίτσα ετοιμάζεται να υπογράψει με το Σώτο και γίνεται έξω φρενών. Έξω φρενών γίνεται και ο Κανέλος όμως, αφού ο Τζώρτζης ετοιμάζεται να κάνει… πρόβα γάμου με τη Χρύσα, για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Βλάση και να βοηθήσει, τάχα μου, το χωριό. Η Φλογέρα προσπαθεί να πείσει τη Σύλβια να πει στο Σώτο όσα νιώθει για εκείνον, αλλά η παπάγια μας είναι σε άρνηση. Η Βαλέρια, έχει μια σατανική ιδέα και προσπαθεί να πείσει το Βλάση να τη βοηθήσει, ενώ η Σύλβια αποφασίζει την τελευταία στιγμή πως δεν θέλει τη «βοήθεια» της Φιλιώς και θα παντρευτεί εκείνη τον εφοριακό μας! Η Χρύσα πάλι, ποιον θα παντρευόταν αν έπρεπε να διαλέξει;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 26: Ενώ η αγωνία για την κατάσταση του Πάρη κορυφώνεται, ο Πασχάλης στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις του υπαστυνόμου Γιαμμαλή. Όσο η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η επίσκεψη που επιχείρησε να κάνει η Γεωργία δεν κυλά όπως θα ήλπιζε η Πιπίτσα και μοιραία θα επέλθει μια σειρά οικογενειακών συζητήσεων στο σαλόνι των Γιαννόπουλων. Από την άλλη, στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της. Πώς θα χρησιμοποιήσει ο Θανάσης το δυνατό χαρτί που έχει στα χέρια του και τι στάση θα κρατήσει η Μιράντα απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που της παρουσιάζεται; Μήπως η παρέα που κάνει η Αμαλία με την Γεωργία επιφυλάσσει εκπλήξεις;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 22: Η Αγγελική καταφέρνει για μια ακόμη φορά να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της αλλά αναγκάζεται να γευματίσει με τον Διονύση ως Σταυρούλα ώστε να μην κινήσει υποψίες στον Δημήτρη και την Ειρήνη που συμπτωματικά βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο. Ο Μιχάλης θα απειλήσει τον Παύλο να μην ξαναμιλήσει με τη Μυρτώ εκτός δουλειάς και να σταματήσει να της φουσκώνει τα μυαλά με φωτογραφίσεις και καριέρες στο modelling. Ο Στέφανος θα μάθει για τη σχέση που ξεκινάει η Νεφέλη με τον Ορέστη και θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η δική του θέση πια είναι βαθιά μέσα στο friend zone της κοπέλας που αγαπάει. Παράλληλα, ο Αντρέας θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να συνεχίσει τη δική του σχέση με την Καίτη ή αν θα δώσει ένα τέλος. Και τέλος, ενώ ο Λογιστής της εταιρείας εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, μια επιστολή από Τόκιο έρχεται να αναστατώσει ακόμα περισσότερο τις ζωές όλων.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 14: Οι τρεις αστυνομικοί με βαριά καρδιά αποφασίζουν να το σκάσουν κρυφά απ’ το νησί, ύστερα από το ανώνυμο απειλητικό σημείωμα, το οποίο τους ζητάει να φύγουν απ’ τον Κάβουρα, διαφορετικά το μυστικό τους θα βγει στη φορά. Πάνω στον πανικό τους θα ζητήσουν την βοήθεια της… Γιώτας!!! Στο μεταξύ στο νησί, διάφορα μυστικά και ψέματα φτάνουν σε λάθος αυτιά και λάθος στόματα και ο Κάβουρας πλέον είναι καζάνι που βράζει. Η Σωτηρία καταστρώνει ένα σχέδιο για ν’ αποδείξει στη Φώτω πόσο πιστός της είναι ο Αλέκος. Ο Μένιος είναι ένα βήμα πριν «κλέψει» το πολυπόθητο φιλί απ’ τη Λίζα. Το ίδιο βράδυ ο Αλέκος θα δεχτεί στο τμήμα μια επίσκεψη από μια αλλόκοτη τουρίστρια, που θα περιπλέξει την ερωτική του ζωή… μια και καλή.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 36: Ο Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά ζητά από τη Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου. Ο Φίλιππος μαλώνει με τη Βασιλική και φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί. Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του. Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Ο Ισίδωρος δίνει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Η Αρετή προσπαθεί να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία. Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 26: Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται, και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 52: Η παρέα του Άγγελου είναι ακόμη υπό την επήρεια της κοπάνας που έκαναν για να πάνε σινεμά στην Ομόνοια, την ώρα που όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν τάσεις φυγής. Ο παπά-Θόδωρας εξαφανίζεται μια νύχτα, ο κυρ Νίκος αποφασίζει να πάει να βρει την Ερμιόνη κι ο Γιώργης αποχαιρετά την Πελαγία λόγω της μετάθεσής του. Ο Αντώνης συνδυάζει κάποια στοιχεία και μέσω ενός ρεπορτάζ και καταλήγει πως πίσω από μία ληστεία κρύβονται ο Νικήτας και η Μάρθα. Ο Στέλιος θέλει να πουλήσουν το σπίτι, αλλά η Μαίρη δυσκολεύεται να το αποχωριστεί. Και ενώ όλοι μοιάζουν απορροφημένοι στον μικρόκοσμό τους, μια αμετάκλητη φυγή θα συγκλονίσει τη γειτονιά.

Επεισόδιο 53: Οι Αντωνόπουλοι επιστρέφουν ταραγμένοι από τη Νέδουσα και προσπαθούν να διαχειριστούν αυτό που συνέβη στην οικογένειά τους. Οι σχέσεις ανάμεσα στη Νανά και τον Δημήτρη είναι τεταμένες, γεγονός που κάνει τον Δημήτρη να αναλάβει δράση. Ο Λεωνίδας Μέρμυγκας, ο νέος προϊστάμενος του Στέλιου, κάνει την εμφάνισή του στο γραφείο και ταράζει τις ισορροπίες, ενώ ο Αντώνης με αφορμή μια συνάντηση με τον Νικήτα, προβληματίζεται για το πόσο έχει συμβιβαστεί στη ζωή του. Την ώρα που η Πελαγία δείχνει να μη δέχεται την πραγματικότητα, μια αναπάντεχη έλευση αναστατώνει τόσο τους Αντωνόπουλους, όσο κι όλη τη γειτονιά.

20:00 Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 19: Η Άννα κι ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον; Ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του. Θα καταφέρουν να το βρουν και να το καταθέσουν εγκαίρως;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 8: Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά… Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα… Το πραγματικό χτύπημα, όμως, έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή… Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει έκπληκτος στο δρόμο τον Αλέξανδρο… ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα.. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιό της Ζέτας να τη βρει, εκείνη αφήνει το ακουστικό του τηλεφώνου να της πέσει από τα χέρια… Το σκοτάδι πέφτει πάλι πάνω της.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 15: Ο Μητροπολίτης και η Ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του, επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Όμως, το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο, θα ανατρέψει τα σχέδιά του, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού. Παράλληλα, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

Ταινίες

21:00 Transformers στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2007

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι    Πρωταγωνιστούν: Σάια Λαμπάφ, Μέγκαν Φοξ, Τζος Ντιμέλ, Γιον Βόιτ, Τζον Τορτούρο

Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, τα οποία χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται, λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα, αεροπλάνα και πλοία και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης.

21:00 Ημερολόγια του Τσέρνομπιλ στο OPEN BEYOND

Ταινία μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πάρκερ Πρωταγωνιστούν: Τζόναθαν Σαντόφσκι, Τζέσε ΜακΚάρτνεϊ, Ντέβιν Κέιλι, Ολίβια Τέιλορ Ντάντλεϊ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Νέιθαν Φίλιπς, Ντιμίτρι Ντιατσένκο

Μια ομάδα έξι νεαρών τουριστών αποφασίζουν να κάνουν ένα τολμηρό ταξίδι στο Πρίπιατ, εκεί όπου έμεναν οι εργαζόμενοι του πυρηνικού αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ, πριν την ιστορική έκρηξή του. Παρά τις απαγορεύσεις, θα προσλάβουν έναν ξεναγό για μια σύντομη εξερεύνηση της έρημης πόλης που έχει εγκαταλειφθεί στο χρόνο. Σύντομα, όμως, η παρέα διαπιστώνει ότι δεν είναι εκεί μόνοι τους.

21:00 Ο Κύριος Πόπερ και οι Πιγκουίνοι του στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 2011

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουότερς Παίζουν: Τζιμ Κάρεϊ, Κάρλα Γκουτζίνο, Άντζελα Λάνσμπερι

Η ζωή ενός επιτυχημένου επιχειρηματία βυθίζεται στο χάος, όταν κληρονομεί έξι ζωηρούς πιγκουίνους. Σύντομα, η ανορθόδοξη συγκατοίκηση θα τον κάνει να καταλάβει τι σημαίνει οικογένεια… μια λέξη ως τώρα άγνωστη για εκείνον.

22:00 Lucky στην ΕΡΤ2

Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Τζον Κάρολ Λίντς Πρωταγωνιστούν: Χάρι Ντιν Στάντον, Ρον Λίβινγκστον, Εντ Μπέγκλει,Τομ Σκέριτ, Ντέιβιντ Λίντς, Τζέιμς Ντάρεν

Ο Λάκι είναι ένας 90χρονος άθεος, που υπερασπίζεται παθιασμένα την ανεξαρτησία του και -σε σύγκριση με τους συνομήλικούς του- έχει ζήσει μια πραγματικά «γεμάτη» ζωή. Καθώς νιώθει ότι πλησιάζει προς το τέλος, o Λάκι ξεκινά ένα ταξίδι αυτοαναζήτησης. H ταινία “LUCKY” ακολουθεί το πνευματικό ταξίδι του και τους εκκεντρικούς χαρακτήρες που κατοικούν στην μικρή πόλη του, στη μέση του πουθενά, κάπου στην Αμερικανική έρημο. Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του διακεκριμένου ηθοποιού Τζον Κάρολ Λίντς, «LUCKY» είναι μια επιστολή γεμάτη αγάπη για τη ζωή και την καριέρα του Χάρι Ντιν Στάντον και, την ίδια στιγμή, ένας διαλογισμός για τη μοναξιά, την πνευματικότητα, τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις.

22:00 The Translator στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ γαλλικής και ελβετικής συμπαραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Ρανά Καζκάζ,Ανάς Καλάφ Παίζουν: Ζιάντ Μπακρί, Γιούμνα Μάργουαν, Ντέιβιντ Φιλντ

Έπειτα από ένα περιστατικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, ένας Σύριος αναγκάζεται να ζήσει εξόριστος στην Αυστραλία. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ο αδελφός του έχει συλληφθεί από το καθεστώς Άσαντ, παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση.

22:45 Red 2 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης συμπαραγωγής ΗΠΑ, Γαλλίας και Καναδά 2013

Σκηνοθεσία: Ντιν Πάρισοτ Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Έλεν Μίρεν

Ένας συνταξιούχος μυστικός πράκτορας της CIA προσπαθεί να εντοπίσει μια χαμένη πανίσχυρη πυρηνική συσκευή. Για να το καταφέρει, όμως, θα πρέπει να επιβιώσει από ένα στρατό αδίστακτων δολοφόνων και κυβερνητικών αξιωματούχων.

23:00 Έκρηξη στο OPEN BEYOND

Δραματική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 1994

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χόπκινς Πρωταγωνιστούν: Τζεφ Μπρίτζες, Τόμι Λι Τζόουνς, Φόρεστ Γουίτακερ, Σούζι Άμις, Λόιντ Μπρίτζες

Ο Τζίμι Νταβ, εργάζεται στην πρώτη γραμμή της αστυνομίας ως ειδικός πυροτεχνουργός αναλαμβάνοντας συχνά τις πιο δύσκολες αποστολές. Καθώς σκέφτεται να περάσει στα μετόπισθεν ως εκπαιδευτής, τα σχέδιά του αλλάζουν, όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν πρώην συνεργάτη του, που μόλις έχει δραπετεύσει από τη φυλακή και αναζητά εκδίκηση για τον εγκλεισμό του.

00:00 Σπασμένο Βέλος στον ALPHA

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής 1996

Σκηνοθεσία: Τζoν Γου Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κρίστιαν Σλέητερ, Σαμάνθα Μάθις, Ντιλρόι Λίντο, Μπομπ Γκάντον

Δύο από τους πιο ικανούς πιλότους της σύγχρονης πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Βικ Ντήκινς και ο Ρίλεϋ Χέηλ, αναλαμβάνουν μία μυστική άσκηση: να δοκιμάσουν ένα νέο αεροπλάνο, μεταφέροντας δύο πυρηνικές κεφαλές πάνω από την έρημο του Κολοράντο. Ο ένας έχει όμως άλλα και μάλιστα σατανικά σχέδια, κατορθώνοντας να κλέψει τους πυραύλους, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να σκοτώσει τον συνάδελφο και φίλο του, κι έτσι αρχίζει ένας αγώνας μέχρι θανάτου ανάμεσα στους δύο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b