MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Greta Thunberg δεν αγοράζει ποτέ καινούρια ρούχα και μιλά ωμά για την υποκρισία της βιομηχανίας της μόδας

Η Greta Thunberg απέδειξε ότι δε φοβάται τίποτα, ούτε την υπερδύναμη της βιομηχανίας της μόδας και μάς το δείχνει για ακόμη μία φορά μέσα από τη συνεντευξή της στο ELLE UK.

Monopoli Team

H Σουηδή ακτιβίστρια συμμετείχε στο «Ask Me Anything: The Celebrity Edition», μια στήλη του Elle, στην οποία ο κάθε καλεσμένος δέχεται ερωτήσεις από διάφορους celebrities. Η Greta Thunberg απάντησε σε ερωτήσεις που τις έκαναν η Amanda Gorman, η Malala Yousafzai και άλλοι πολλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε μια μόνο διάσκεψη”: Καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο αντιδρούν στη σύνοδο Cop2612.09.2018

Πριν από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, «The Climate Book» (το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου), θέλησε να μιλήσει τόσο για τις προσωπικές της συνήθειες όσο και για την ηθική μόδα. «Δυστυχώς σπάνια παρακολουθώ τηλεοπτικές εκπομπές γιατί δεν έχω χρόνο, αλλά για να χαλαρώσω ακούω πολλή μουσική, κάνω μεγάλες βόλτες…», είπε απαντώντας στην ερώτηση της Yousafzai για το πώς της αρέσει να χαλαρώνει. «Επίσης διαβάζω πολύ… και χορεύω!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑA Year to Change the World: Όταν η Γκρέτα Τούνμπεργκ συνάντησε τον Ντέιβιντ Ατένμπορο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b