MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Χάιντι και τα βουνά: Η Ντίνα Μιχαηλίδου και η Γιώτα Φέστα μιλούν για την παράσταση που πρέπει να δουν μικροί και μεγάλοι

Οι δύο εξαιρετικές ηθοποιοί μιλούν για όλες τις αλήθειες που ξεδιπλώνει η ευρηματική παράσταση μέσα από τη μουσική.

Monopoli Team

Το Εθνικό Θέατρο υποδέχεται μικρούς, αλλά κυρίως μεγάλους στη Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη», με σκοπό να επανασυστήσει την μικρή ηρωίδα της Γιοχάνα Σπίρι. «Η Χάιντι και τα Βουνά» σε μια συγκινητική μουσική εκδοχή από τον πολυβραβευμένο Ανδρέα Φλουράκη, δεν είναι μία παράσταση, αποκλειστικά προορισμένη για παιδιά, όπως πιθανότατα εικάζετε. Είναι κάτι πολύ παραπάνω και στοχεύει να ωθήσει τους θεατές οποιασδήποτε ηλικίας, σε μια μικρή «μετατόπιση». Και το καταφέρνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Χάιντι και τα βουνά, του Ανδρέα Φλουράκη στο Μικρό Εθνικό12.09.2018

Σε αυτό βοηθά σημαντικά η μουσική του Δημήτρη Τάσαινα, όπως περιγράφει η Γιώτα Φέστα, που υποδύεται τη γιαγιά της Κλάρας, την κυρία Ζέσεμαν. «Η μουσική είναι το βασικό κομμάτι της Δραματουργίας. Είναι ένα ανοιχτό παράθυρο για αλλαγή, σαν ένα μεγάλο βήμα προς κάτι αβέβαιο. Η μουσική είναι σαν μια ανάσα, μια άρση». Έτσι, εμείς οι μεγάλοι μπορούμε να συγκινηθούμε και να σκεφτούμε, και τα παιδιά να αντιληφθούν λίγο διαφορετικά τη ζωή, τον θάνατο, την αγάπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα πάμε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου; 9 κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας στην πόλη12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b