MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 38: Ο Πετράν αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη Βαλέρια, για να μην αποκαλύψει το μυστικό του στους Πλατανιώτες. Η Σύλβια πάλι, έξαλλη με το χουνέρι της Ζαφείρως, πείθει το Ποταμάκι και τη Φλογέρα να έρθουν στον Πλάτανο, για τους λευκούς γάμους. Η Καλλιόπη και ο Τζώρτζης καταστρώνουν το business plan για το ταξίδι τους στο Παρίσι, αλλά δεν είναι οι μόνοι Πλατανιώτες με μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σχέδια. Η Αγγέλα έχει ετοιμάσει το συμβόλαιο για τον Σίμο, που ως συμπαραγωγός θα απαιτήσει, να της δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ. Τα «Ζαφείρια μέτρα» έχουν κάνει έξαλλους του κατοίκους του χωριού μας, αλλά ο Χαραλάμπης πιστεύει πως έχει τη λύση στο… τσεπάκι του. Την ίδια ώρα μία σφαίρα βρίσκει τον Πετράν στον ώμο, αλλά το τραύμα δείχνει ασήμαντο, μπροστά στην «πληγή» που φαίνεται ότι θα ανοίξει μπαίνοντας ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι μας.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 23: Η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη. Ο Αποστόλης μαθαίνει κάτι, που του αλλάζει εντελώς τα σχέδια… Η Αμαλία και ο Χριστόφορος προσπαθούν να βρουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και να φτιάξουν τη σχέση τους… Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα, μια ξαφνική επίσκεψη όμως, θα της το χαλάσει… Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας. Η απόφαση του Αποστόλη να πάει στο τμήμα, φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον Αστυνόμο Χρηστίδη, που μοιάζει να μην μπορεί να πιαστεί από πουθενά.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 18: Η Αγγελική εξομολογείται την ιστορία της στο Διονύση κι αυτός δέχεται να τη βοηθήσει. Το φλερτ μεταξύ του Δημήτρη και της Ειρήνης δείχνει να προχωράει κανονικά, μέχρι που η έλευση μιας γυναίκας στην εταιρεία ξυπνάει πάλι τη ζήλια της Ειρήνης. Ο Μιχάλης προσπαθήσει να πείσει τη Μυρτώ να ξεχάσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο, την ίδια στιγμή που ο Παύλος έχει βάλει στόχο να την βοηθήσει να το εκπληρώσει. Η Αθηνά έρχεται σε επαφή με ένα γκρουπ που ασχολείται με απαγωγές εξωγήινων. Η Νεφέλη και η Αγγελική περνούν μια υπέροχη μέρα στα μαγαζιά, που όμως κινδυνεύει να χαλάσει από μια απρόσμενη συνάντηση.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 10: Επειδή τα αγόρια έχουν αρχίσει να χαώνονται με τις αντιφατικές συμπεριφορές των τεσσάρων τόσο διαφορετικών γονιών τους, η Μελίνα προτείνει να αναλαμβάνει το κάθε ζευγάρι γονεϊκά καθήκοντα εναλλάξ ανά εβδομάδα. Για κακή τύχη του Αλέξανδρου, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βάλει εμπόδια στην σχέση του Θάνου και της Εριέττας, την πρώτη εβδομάδα αναλαμβάνουν ο Γιάννης και η αυταρχική Περιστέρα, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη σύγκρουση μαζί της. Στο μεταξύ, ο Αρίστος λαμβάνει μια κλήση από την τροχαία για παράνομη αναστροφή και κινεί λυτούς και δεμένους για να καταφέρει να πάρει πίσω το δίπλωμά του. Έτσι θα φτάσει μέχρι τον διοικητή της τροχαίας, ο οποίος όμως φαίνεται να συμπαθεί εξαιρετικά τον Γιάννη -που εκτελεί πλέον χρέη οδηγού του Αρίστου- και καθόλου τον Αρίστο!

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 23: Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος… Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε… Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται… μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

22:00 Η Γέφυρα στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 1: Η αστυνομική έρευνα αποκαλύπτει ένα στοιχείο που συνδέει τον γιατρό με την Κων/πολη και με ναυτιλιακές εταιρείες. Ένα πρόσωπο-κλειδί στα χέρια ενός απαγωγέα γίνεται μοχλός πίεσης για τη Σοφία και τον Κενάν, τη στιγμή που ένα μήνυμα στα κινητά τους τους οδηγεί στον δολοφόνο

Ταινίες

21:00 Rampage στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον  Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

Ο επιστήμονας Ντέιβις Οκόγιε μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη μέρα της γέννησής του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα, που δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, μεταμορφώνει τον ήρεμο και φιλικό γορίλα σε ένα τεράστιο, οργισμένο τέρας. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί, που έχουν μεταλλαχθεί με παρόμοιο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες της φετινής διοργάνωσης12.09.2018

21:00 Έρωτας Μετ’ Εμποδίων στον ΣΚΑΪ

Ρομαντική κομεντί αμερικάνικης και βρετανικής συμπαραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Πίτερ Χάουιτ   Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Τζούλιαν Μουρ, Μάικλ Σιν, Πάρκερ Πόουζι

Η Όντρεϊ Γουντς είναι μια από τις καλύτερες δικηγόρους διαζυγίων στη Νέα Υόρκη, που αποφεύγει τους άντρες και έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο θεσμό του γάμου. Ο Ντάνιελ Ράφερτι είναι ο καλύτερος δικηγόρος διαζυγίων στο Μπέβερλι Χιλς, και στον ελεύθερο χρόνο του γράφει νομικά βιβλία ή εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μετά από ένα παράξενο παιχνίδι της μοίρας, οι δυο τους αναλαμβάνουν την ίδια υπόθεση και σιγά σιγά αναπτύσσεται μεταξύ τους μια έλξη, η οποία οδηγεί σε ερωτική σχέση. Θα καταφέρουν όμως να μείνουν μαζί και να αποφύγουν όλα εκείνα τα προβλήματα που διαλύουν τους γάμους των πελατών τους;

21:00 Ο Τζεφ ανακαλύπτει το πεπρωμένο του στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική κομεντί αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Τζέι Ντιπλάς,Μαρκ Ντιπλάς  Παίζουν: Τζέισον Σίγκελ, Εντ Χελμς, Σούζαν Σαράντον

Ο 30χρονος Τζεφ είναι άνεργος, μένει στο σπίτι της μητέρας του και αναζητά σημάδια που θα του αποκαλύψουν το πεπρωμένο του. Μια εξωτερική δουλειά που του έχει ανατεθεί ίσως γίνει η αφορμή για να ανακαλύψει αυτό που ψάχνει.

22:00 Το Τελευταίο φιλί του Κάϊζερ στην ΕΡΤ2

Πολεμικό, ρομαντικό δράμα, συμπαραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου – ΗΠΑ 2016

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λεβό   Πρωταγωνιστούν: Τζάι Κόρτνει, Λιλί Τζέιμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζάνετ ΜακΤιρ

Ένας Γερμανός στρατιώτης, ο Στέφαν αναλαμβάνει την αποστολή να ερευνήσει τον Γερμανό εξόριστο μονάρχη Κάιζερ. Ο Κάιζερ διαμένει σε μια απομονωμένη έπαυλη στην Ολλανδία και καθώς η Γερμανία καταλαμβάνει τις Κάτω Χώρες, οι αρχές τις χώρας ανησυχούν ότι Ολλανδοί κατάσκοποι ίσως παρακολουθούν τον Κάιζερ. Καθώς ο Στεφάν αρχίζει να εμβαθύνει στη ζωή του Κάιζερ ψάχνοντας για στοιχεία, βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο σε μια αναπάντεχη και παθιασμένη σχέση με την Μίκι, μια από τις καμαριέρες του Κάιζερ, για την οποία σύντομα ο Στεφάν ανακαλύπτει ότι είναι Εβραία. Όταν ο Χίμλερ, ως επικεφαλής των Ναζί, αποφασίζει να κάνει μία απροειδοποίητη επίσκεψη, μια αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, καθώς μυστικά αποκαλύπτονται, η πίστη δοκιμάζεται και ο Στεφάν καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πατρίδα και την καρδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγγελόπουλος για πάντα: Το 63ο ΦΚΘ τιμά τον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό με ένα πολυεπίπεδο αφιέρωμα12.09.2018

22:00 Άρνηση στο COSMOTE CINEMA 2HD

Βιογραφία αμερικάνικης και βρετανικής συμπαραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Μικ Τζάκσον   Παίζουν: Ρέιτσελ Βάις, Τομ Γουίλκινσον, Τίμοθι Σπολ

Η αληθινή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη διακεκριμένη Αμερικανίδα ακαδημαϊκό Ντέμπορα Λίπσταντ και στον Αρνητή του Ολοκαυτώματος, τον Βρετανό ‘ιστορικό’ Ντέιβιντ Ίρβινγκ, η οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη και τα παγκόσμια ΜΜΕ.

22:40 Το τελευταίο σημείωμα στον ALPHA

Ιστορικό δράμα, ελληνικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Τάσος Δήμας, Αντρέ Χένικε, Λουκάς Κυριαζής, Αινείας Τσαμάτης, Ιώ Ασηθιανάκη

Ο Ναπολέων Σουκατζίδης είναι Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και από το 1936 έως το 1944 ήταν κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές. Την περίοδο της φυλάκισής του στο Χαϊδάρι, ο 34χρονος εκτελούσε χρέη διερμηνέα στον Γερμανού διοικητή, Καρλ Φίσερ. Μπροστά από τα μάτια του πέρασε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα χρόνια της κατοχής και έγινε πολλές φορές μάρτυρας φρικτών βασανιστηρίων. Έξω από το στρατόπεδο, η μνηστή του, Χαρά Λιουδάκη, με σθένος, καρτερία και βαθιά αγάπη στεκόταν δίπλα στον αρραβωνιαστικό της, έστω κι αν οι συναντήσεις τους ήταν για ελάχιστες στιγμές στα επισκεπτήρια, και πάντα υπό την επιτήρηση ενόπλων φρουρών. Η τύχη του Ναπολέοντα και άλλων 199 συγκρατουμένων του αποφασίζεται μετά από την ενέδρα της ελληνικής αντίστασης στον στρατιωτικό διοικητή Λακωνίας. Ο θάνατος του διοικητή Κρες και άλλων 3 Γερμανών της συνοδείας του επιφέρει ως αντίποινα την εκτέλεση 50 Ελλήνων για κάθε έναν Γερμανό. Ο Ναπολέων Σουκατζίδης είναι μέσα στη λίστα των 200 μελλοθάνατων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b