Ηλεκτρικά πατίνια: «Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας – Σκέψεις για αυστηρότερα μέτρα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΣτο στόχαστρο της Τροχαίας τα ηλεκτρικά πατίνια για τη μη χρήση κράνους. Όσα δήλωσε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟ υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τοποθετήθηκε σήμερα (5/5) σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε για ζητήματα, όπως η οδική ασφάλεια και η εγκληματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στα ηλεκτρικά πατίνια, εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την επικινδυνότητά τους, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται από ανηλίκους.
Τόνισε ότι, κατά την προσωπική του άποψη, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν, επισημαίνοντας τους κινδύνους που προκύπτουν κυρίως σε μεγάλους δρόμους.
Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λήψης αυστηρότερων μέτρων, όπως περιορισμοί στη χρήση τους, ενδεχομένως μόνο σε πεζόδρομους και πλατείες, υπογραμμίζοντας ότι είναι τραγικό να χάνονται νέοι άνθρωποι εξαιτίας τέτοιων ατυχημάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο Reporter
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google