MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Planet of the Apes: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και το καστ της νέας ταινίας

Το νέο «Planet of the Apes», θα έχει τίτλο «Kingdom of the Planet of the Apes» και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, σε σκηνοθεσία του Wes Ball.

Monopoli Team

Η καινούρια ταινία του σίκουελ Ο Πλανήτης των Πιθήκων έρχεται στο προσκήνιο με την αμερικανική εταιρεία παραγωγής 20th Century Studios να φέρνει στο φως το καστ για την επερχόμενη ταινία, που θα φέρει τον τίτλο Kingdom of the Planet of the Apes.

Στη νέα ταινία, της οποίας τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αμερικανός Wes Ball, θα πρωταγωνιστούν οι Owen Teague, Freya Allen και Peter Macon. 

Το σενάριο της νέας ταίνιας υπογράφουν οι Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver και Patrick Aison και η ιστορία ακολουθεί το κλείσιμο της τριλογίας του 2017, War for the Planet of the Apes, όπου πρωταγωνιστούσε ο Andy Serkis ως Caesar, ο χιμπατζής που ηγήθηκε της επανάστασης των πιθήκων.

Ο Matt Reeves ήταν αυτός που είχε υπογράψει σκηνοθετικά τις τελευταίες δύο ταινίες, κερδίζοντας πολύ θετικά σχόλια από τους κριτικούς.

Το σενάριο υπογράφουν οι Josh Friedman, Rick Jaffa, Amanda Silver και Patrick Aison, ενώ παραγωγοί είναι οι Joe Hartwick Jr. Jaffa, Silver και Jason Reed με βοηθούς τους Peter Chernin και Jenno Topping.

Στον κινηματογράφο, η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ για την εβδομάδα 3-9 Οκτωβρίου12.09.2018

Σε μία δήλωσή του, ο Steve Asbell, ο πρόεδρος της 20th Century Studios, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Πλανήτης των Πιθήκων είναι μία από τις πιο εμβληματικές σειρές ταινιών επιστημονικής φαντασίας στον κινηματογράφο καθώς κι ένα ανεξίτηλο κομμάτι της κληρονομιάς του στούντιό μας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Με το Kingdom of the Planet of the Apes έχουμε το προνόμιο να συνεχίσουμε την παράδοση της σειράς στο είδος αυτού του ευφάνταστου κινηματογράφου, που πυροδοτεί τη σκέψη και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με το κοινό, το 2024, το εξαιρετικό όραμα του Wes γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο». 

Ο Πλανήτης των Πιθήκων βασίζεται στη νουβέλα του Pierre Boulle που κυκλοφόρησε το 1963 και μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην οθόνη το 1968, με πρωταγωνιστή τον Charlton Heston. Ακολούθησαν, έπειτα, τέσσερα σίκουελ και δύο τηλεοπτικές σειρές.

Το 2001 ο Tim Burton σκηνοθέτησε το reboot της σειράς και η Fox συνέχισε με το franchise το 2011 με την ταινία Rise of the Planet of the Apes. Μέχρι σήμερα οι ταινίες έχουν αποφέρει κέρδη 1,7 δισ. δολάρια παγκοσμίως. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Με πληροφορίες του Hollywood Reporter.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b