MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

"Κόντρα σε Όλα" του James Mangold
"Κόντρα σε Όλα" του James Mangold
author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου κι αν ο δρόμος δεν σας βγάλει σε κάποιο σινεμά, βάλτε όσο μπορείτε το σινεμά στο σπίτι σας ανοίγοντας την τηλεόραση ή τις online πλατφόρμες. Εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες, δικές μας προτάσεις μας!

Τηλεόραση

“Κραυγή Αγωνίας” του Wes Craven: Σκάι στη 1:15, Σάββατο 1/10

Έχει περάσει μόνο ένας χρόνος από τη δολοφονία της μητέρας της, όταν η Sidney καταδιώκεται από έναν νέο, μασκοφορεμένο δολοφόνο που απειλεί εκείνη και τις φίλες της πως θα τις σκοτώσει, βάζοντας στο παιχνίδι τις ταινίες τρόμου. Ο μεγάλος Wes Craven -γνωστός μεταξύ άλλων για την ταινία “A Nightmare on Elm Street” μάς προσκαλεί σε μια ταινία τρόμου που σκοπεύει να στιγματίσει τα 90s και τις αρχές του 2000. Φυσικά, το franchise μεγάλωσε, φτάνοντας μέχρι και τον περασμένο χειμώνα…

“Ψυχώ” του Alfred Hitchcock: Alpha στη 1:40, Σάββατο 1/10

Η Marion κλέβει λεφτά από το αφεντικό της και πηγαίνει να συναντήσει τον εραστή της στην Καλιφόρνια και να αρχίσει μια νέα ζωή. Αποφασίζει να σταματήσει για μια διανυκτέρευση στο απομονωμένο μοτέλ που ανήκει στον Norman Bates, ο οποίος μένει στο διπλανό σπίτι με την μητέρα του. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε τον Οκτώβρη -μήνα του Halloween όπως πια και εδώ τον αντιμετωπίζουμε- από το να δείτε το κλασικό διαμάντι στην φιλμογραφία του μάστερ του τρόμου, που δεν είναι άλλος από τον Alfred Hitchcock. Είτε την έχετε δει, είτε όχι, το να πετύχετε αυτήν την ταινία στην τηλεόραση σημαίνει μόνο ένα πράγμα: δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε κανάλι!

“Η Συμμορία των Μάγων” του Louis Leterrier: Cosmote Cinema 2 στις 22:00, Σάββατο 1/10

Μια ομάδα ταλαντούχων ταχυδακτυλουργών αποφασίζουν να ληστεύουν ζωντανά τράπεζες και να δίνουν τα χρήματα στο κοινό. Δεν θα αργήσουν να μπουν στο στόχαστρο του FBI και σύντομα θα αρχίσει ένα παιχνίδι καταδίωξης. Μια καλοκουρδισμένη ταινία με σκοπό να σας κρατήσει σε εγρήγορση με τις κατάλληλες δόσεις αγωνίας, εντυπωσιασμού και έξυπνων ταχυδακτυλουργικών κόλπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Νέα σεζόν με συναρπαστικό τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια12.09.2018

“Κόντρα σε Όλα” του James Mangold: Alpha στις 21:00, Κυριακή 2/10

Ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Carroll Shelby και ο οδηγός Ken Miles συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για λογαριασμό της Ford, κόντρα σε όλους τους νόμους της φυσικής προκειμένου να αναμετρηθεί με τα ταχύτατα αυτοκίνητα του Ferrari στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μανς το 1966. Πρόκειται για αληθινή ιστορία με τα δύο μεγάλα πρόσωπα να ενσαρκώνονται από τον Matt Damon και τον Christian Bale σε μια ταινία που κέρδισε δύο Όσκαρ – για Film και Sound Editing.

“Ο Υποκινητής” του Spike Lee: Ant1 στις 22:00, Κυριακή 2/10

Ο Dalton Russell έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία τράπεζας, την στιγμή που ο ντετέκτιβ Keith Frazier θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί μαζί του και να σώσει την κατάσταση. Ο Spike Lee σίγουρα ξέρει να χτίζει την ένταση και αυτή η ταινία δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, το καστ αποτελείται από πολύ καλούς ηθοποιούς όπως ο Denzel Washington, ο Clive Owen και η Jodie Foster.

“Άσπρο Πάτο” του Thomas Vinterberg: Cosmote Cinema 1 στις 13:40, Κυριακή 2/10

Τέσσερις καθηγητές και φίλοι αποφασίζουν να τεστάρουν μια θεωρία κατά την οποία θα καταναλώνουν μια μικρή ποσότητα αλκοόλ καθημερινά για να δουν την επίδραση που θα έχει στην κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν αργούν να πάρουν άλλη τροπή σε ένα πείραμα χωρίς ιδιαίτερους κανόνες. Ο Vinterberg δεν δημιούργησε μια ταινία που να μυρίζει απλώς αλκοόλ αλλά παρέδωσε μια πολύ πιο βαθιά ιστορία που περικλείει οικογενειακά, επαγγελματικά και υπαρξιακά ζητήματα. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνα ντε Άρμας: Πώς το κορίτσι από τις φτωχογειτονιές της Αβάνας έγινε η πιο περιζήτητη σταρ του Χόλυγουντ12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Ρεμπέτικο” του Κώστα Φέρρη: Ertflix έως 22/10

Ακολουθώντας τη ζωή της τραγουδίστριας Μαρίκας από τη γέννηση έως τον θάνατό της, γίνεται ένα πέρασμα στα διάφορα ιστορικά γεγονότα που τάραξαν την Ελλάδα από το 1917 έως το 1956 και μέσα από το πρίσμα των περιθωριακών ρεμπετών. Μια ταινία-σταθμός για τα ελληνικά δεδομένα και το ρεμπέτικο που βασίζεται στη ζωή της Μαρίκας Νίνου με μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου.

“Athena” του Romain Gavras: Netflix

Τρία αδέρφια αναζητούν απαντήσεις για τον ανεξήγητο θάνατο του μικρότερου αδερφού τους σε ένα χάος λίγες μόνο ώρες μετά τον χαμό του. Ο Romain Gavras -γιος του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά – καταφθάνει στην διάσημη πλατφόρμα με μια φλεγόμενη ταινία, λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας.

“Long Day’s Journey into Night” του Bi Gan: Cinobo

Ο Luo Hongwu επιστρέφει στην πόλη του μετά από πολλά χρόνια και σύντομα ξεκινά την αναζήτηση για την κοπέλα που αγαπούσε. Μια ταινία από την Κίνα που μαγεύει όποιον την δει και ειδικά με το συγκλονιστικό μονοπλάνο που κρατά τα τελευταία 59 λεπτά της ταινίας και είναι σε 3D. Κανείς δεν πρέπει να χάσει μια τέτοια εμπειρία…

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b