MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Στο Ιράν ζητούν τη σύλληψη του «Ιρανού Μαραντόνα» γιατί στηρίζει τους διαδηλωτές

Ένας δημοφιλής αστέρας του ιρανικού ποδοσφαίρου, ο Αλί Καρίμι, κάλεσε τον παραδοσιακό στρατό του Ιράν να συμπαρασταθεί στο πλευρό του λαού αλλά κινδυνεύει με σύλληψη!

Monopoli Team

Η «Επαναστατική Φρουρά» του Ιράν ζήτησε τη σύλληψη του αγαπημένου Ιρανού ποδοσφαιριστή που είναι γνωστός ως «Ασιάτης Μαραντόνα» αφού αναδεικνύεται ως ένας από τους ηγέτες των διαδηλώσεων που εξαπλώνονται σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙράν: Γράφουν ιστορία οι γυναίκες στο όνομα της Μαχσά Αμινί12.09.2018

Ο Αλί Καρίμι, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, χρησιμοποιεί τη διαδικτυακή του βάση θαυμαστών για να καλέσει σε υποστήριξη των διαδηλωτών που βγήκαν στους δρόμους μετά την δολοφονία της Μαχσά Αμινί την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒρετανία: Τέλος τα χαρτονομίσματα, μόνο πλαστικές στερλίνες12.09.2018

Ήταν ο πρώτος Ιρανός υψηλού προφίλ που κατηγόρησε την αστυνομία ηθικής του Ιράν για το θάνατο της 22χρονης γυναίκας αφού την ξυλοκόπησαν επειδή δεν φορούσε χιτζάμπ. Ο Καρίμι είπε ότι πίστευε την ιστορία της οικογένειάς της ότι πέθανε από τα τραύματα που υπέστη.

Έκτοτε, ο Ιρανός θρύλος και πρώην επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου έχει αφιερώσει τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο για να ενθαρρύνει τις μαζικές ταραχές που έχουν εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b