MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sarah Jessica Parker για τον τσακωμό με την Kim Cattrall: «Ηταν επώδυνο, μου μίλησε άσχημα»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε για πρώτη φορά για την κόντρα της με την Κιμ Κατράλ, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε επί σειρά ετών στο «Sex and the City» – Η ηθοποιός τόνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται για «κόντρα», καθώς η ίδια δεν συμμετείχε σε όλο αυτό

Monopoli Team

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε για πρώτη φορά για τον τσακωμό της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Sex and the City», Κιμ Κατράλ. Οι δύο ηθοποιοί για έξι σεζόν πρωταγωνιστούσαν μαζί στο show, το οποίο εστίαζε στις ζωές τεσσάρων γυναικών της Νέας Υόρκης. Συνέχισαν μάλιστα να εμφανίζονται η μία στο πλευρό της άλλης και στις δύο ταινίες που ακολούθησαν τη σειρά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για μια διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών, που τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις δηλώσεις που έκανε η Κιμ Κατράλ, καθώς η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν μιλούσε για το θέμα.

«Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας πολύ σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο σετ, για να φροντίζω τους ανθρώπους», είπε η Πάρκερ μιλώντας στο podcast του Hollywood Reporter, και πρόσθεσε: «Η συμπεριφορά της δεν ήταν καθόλου ευγενική. Απογοητευτήκαμε, όταν μάθαμε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στην τρίτη ταινία του Sex and the City, γιατί είχε αυξημένες απαιτήσεις από την παραγωγή».

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b