MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

The Wall Test: Το τεστ που δείχνει πώς αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στη ζωή

Πως επιλέγετε συνειδητά ή ασυνείδητα να ξεπερνάς τα εμπόδια και τις προκλήσεις της ζωής; Η Dr. Fedrick σας δίνει απαντήσεις μέσα από ένα τεστ προσωπικότητας.

Monopoli Team

Τα ψυχολογικά τεστ είναι γεγονός πως μπορούν να μας δώσουν μια πολύ καλή εικόνα για την προσωπικότητα μας, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε διάφορες καταστάσεις στην ζωή μας. Διακεκριμένοι ψυχολόγοι, έχουν εντοπίσει κάποια από τα πιο αποτελεσματικά τεστ προσωπικότητας και τα μοιράζονται μαζί μας.

Αυτήν την φορά το συγκεκριμένο τεστ, αφορά τον τρόπο που ένα άτομο επιλέγει να ξεπεράσει τα εμπόδια, και να προχωρήσει παρακάτω. Πώς λοιπόν ξεπερνάτε τα εμπόδια, αντιμετωπίζετε δύσκολες προκλήσεις που εμφανίζονται στη ζωή και πώς βλέπετε τον κόσμο συνολικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου έχει 21.540 σελίδες και κοστίζει 1900 ευρώ12.09.2018

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μια έρημο και περπατάτε για αρκετές ημέρες… λέει η ψυχοθεραπεύτρια Elizabeth Fedrick, PhD, LPC. Είναι πιθανό να είστε εξαντλημένοι, πεινασμένοι, διψασμένοι και κατάκοποι σε αυτό το σημείο, να ονειρεύεστε μια δροσερή όαση. Τώρα φανταστείτε τον εαυτό σας, μεταξύ εσάς και της όασης να υπάρχει ένα τοίχος. (Σημείωση: Φανταστείτε εσείς πως θα είναι ο τοίχος που εμφανίζεται μπροστά σας).

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b