MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Star Wars: Η Disney «έκοψε» από το πρόγραμμα του 2023 την πολυαναμενομένη ταινία «Rogue Squadron»

Πίκρα και απογοήτευση σκόρπισε στους απανταχού οπαδούς του Star Wars η απόφαση της Walt Disney Co να «κόψει» από το πρόγραμμα του 2023 την πολυαναμενομένη ταινία «Rogue Squadron» – Δεν δόθηκε καμία εξήγηση και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε τελικά θα προβληθεί.

Monopoli Team

Κεραυνός εν αιθρία για τους απανταχού οπαδούς του Star Wars καθώς η Walt Disney Co ανακοίνωσε πως «έκοψε» την ταινία «Star Wars» με τίτλο «Rogue Squadron» από το πρόγραμμα ταινιών της επόμενης χρονιάς, χωρίς να δώσει κάποια ένδειξη για το πότε η εταιρία θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία για την εισπρακτικά επιτυχημένη σειρά ταινιών διαστημικής περιπέτειας.

Η ταινία θα ήταν η πρώτη της σειράς «Star Wars» που θα έφτανε στους κινηματογράφους μετά το «The Rise of Skywalker» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μικρή Γοργόνα»: Γιατί το τρέιλερ της νέας ταινίας της Disney συζητήθηκε τόσο πολύ στα social media;12.09.2018

Το «Rogue Squadron» θα σκηνοθετούσε η παραγωγός της ταινίας «Wonder Woman», Πάτι Τζένκινς. Προηγούμενα, η ταινία είχε καθυστερήσει από το 2022, για τον Δεκέμβριο του 2023 εξαιτίας προβλημάτων στον προγραμματισμό της Τζένκινς.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b