MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

22:00 The Informer στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας]

Περιπέτεια, αμερικανικής και μεξικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Στέφανο Σόλιμα. Παίζουν: Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζέφρι Ντόνοβαν, Κάθριν Κίνερ.

Η CIA ανακαλύπτει ότι τα καρτέλ ναρκωτικών περνάνε παράνομα Τρομοκράτες από τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και αναθέτει στον Ματ Γκρέιβερ και τον πρώην μυστικό μισθοφόρο Αλεχάντρο να πάνε εκεί και να λύσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, το πρόβλημα. Κατά την πορεία της αποστολής τους, ο Αλεχάντρο έρχεται αντιμέτωπος με παλιούς λογαριασμούς, που ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει.

21.00 Μεσάνυχτα του τρόμου στο COSMOTE CINEMA 1HD

[Περιέχει σκηνές βίας]

Αστυνομικό Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Ράνταλ Έμετ. Παίζουν: Μπρους Γουίλις,Μέγκαν Φοξ,Εμίλ Χιρς.

Δύο πράκτορες του FBI συνεργάζονται με έναν αστυνομικό που προσπαθεί να ρίξει φως σε μια σειρά από ανεξιχνίαστες δολοφονίες γυναικών. Το σχέδιό τους να παγιδεύσουν τον αδίστακτο δολοφόνο, όμως, παίρνει τρομακτικά απρόβλεπτη τροπή.

21:00 Η Γιορτή Της Μητέρας (Mother’ s Day) στο OPENTV

Ρομαντική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2016.

Σκηνοθεσία: Γκάρυ Μάρσαλ. Σενάριο: Τομ Χάινς, Άνυα Κοτσώφ Ρομάνο, Ματ Γουόλκερ. Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Κέιτ Χάντσον, Τζούλια Ρόμπερτς, Σέι Μίτσελ, Τζέισον Σουντέικις, Τίμοθι Όλιφαντ.

Η Σάντι, μια χωρισμένη μητέρα με δύο γιους, ο Μπράντλεϊ, ένας χωρισμένος πατέρας που έχει την επιμέλεια της κόρης του, η Μιράντα, που έδωσε την κόρη της για τεκνοθεσία, η Τζέσι, μια νεαρή που δεν έχει επαφή με τη μητέρα της, η Κρίστεν, που δεν γνώρισε ποτέ τη δική της μητέρα, διασταυρώνουν τις ιστορίες τους καθώς η πλησιάζει η γιορτή της Μητέρας με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

22.00 O Johnny English Ξαναχτυπά (Johnny English Strikes Again) στον ΑΝΤ1

Kωμωδία γαλλικής -βρετανικής -αμερικάνικης παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κερ. Παίζουν: Ρόουαν Άτκινσον, Όλγκα Κουριλένκο, Έμμα Τόμσον, Τζέικ Λέισι, Μπεν Μίλερ, Μιράντα Χένεσι, Άνταμ Τζέιμς.

Ο ατζαμής κατάσκοπος, Johnny English στη φιλότιμη προσπάθειά του να σώσει τον κόσμο, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Επίθεση από χάκερς αποκαλύπτει τις ταυτότητες όλων των ενεργών Βρετανών μυστικών πρακτόρων ανά τον κόσμο. Η MI-7 δεν έχει άλλη επιλογή από το να καλέσει σε βοήθεια τους πράκτορες που είχαν αποσυρθεί στο παρελθόν, όχι μόνο λόγω ηλικίας αλλά και λόγω… αχρηστίας! Έτσι , ο Johnny English αφήνει τη διδασκαλία και αναλαμβάνει να «αποκρυπτογραφήσει» τον ψηφιακό κόσμο με τις άπειρες αναλογικές του γνώσεις και να βρει τους χάκερς.

20.30 Ann Rule’s A House on Fire στο COSMOTE CINEMA 2HD

[Περιέχει σκηνές βίας]

Θρίλερ, καναδικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Σαμίμ Σαρίφ, Παίζουν: Στέφανι Μαρτς,Σον Μπένσον,Κόνορ Πίτερσον.

Η ευφυής γιατρός Ντέμπορα Γκριν έχει την τέλεια ζωή: έναν στοργικό σύζυγο, δύο αξιολάτρευτα παιδιά, δικό της ιατρείο και σπίτι σε μια πολυτελή γειτονιά. Μα πίσω από αυτήν την ελκυστική βιτρίνα κρύβεται κάτι σκοτεινό κι επικίνδυνο.

23:00 Collateral: Η Διαδρομή (Collateral) στο SKAI

[Περιέχει σκηνές βίας]

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2004.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν. Σενάριο: Στιούαρτ Μπέιτι. Παίζουν: Τομ Κρουζ, Τζέιμι Φοξ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Πίτερ Μπεργκ.

Ο Βίνσεντ είναι ένας ατάραχος πληρωμένος δολοφόνος. Ο Μαξ είναι ένας οδηγός ταξί με πολλά απραγματοποίητα όνειρα. Σ’ αυτή τη μοιραία νύχτα, ο Μαξ πρέπει να μεταφέρει τον Βίνσεντ στην επόμενη «δουλειά» του. Μία νύχτα, πέντε στάσεις, πέντε στόχοι και μία φυγή! Οι ζωές τους θα συναντηθούν σε μια επικίνδυνη κούρσα χωρίς επιστροφή. Απόψε όλα μπορούν να αλλάξουν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b