MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

6 τάσεις στα φορέματα του φθινοπώρου που θα σας συναρπάσουν

Tα prints είναι και αυτά παιχνιδιάρικα. Ψυχεδελικά μοτίβα, ανατρεπτικά ανοίγματα και διαφάνειες, κάνουν την μόδα του φθινοπώρου απολαυστική.

Monopoli Team

Ξέρουμε ότι οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και ότι ίσως καταφέρουμε να κάνουμε μερικές ακόμα βουτιές μέσα στο Σεπτέμβρη, η νοσταλγία όμως για το καλοκαίρι παραμένει. Αν κάτι μας κάνει να κοιτάζουμε το φθινόπωρο που έρχεται με όχι και τόσο μισό μάτι, είναι όλα τα νέα φθινοπωρινά κομμάτια που θα φορέσουμε. Με έναν τρόπο, μας εμπνέουν και μας γεννούν την αισιοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAthletic shorts: Πώς να το εντάξετε στα πιο stylish athleisure σύνολα12.09.2018

Τα φορέματα, καθώς είναι τα πιο δροσερά, έρχονται να ανανεώσουν πρώτα την γκαρνταρόμπα μας ενόψει φθινοπώρου και μάς κάνουν να ανυπομονούμε.

Οι πρώτες αφίξεις στα αγαπημένα μας brands είναι συναρπαστικές. Τα χρώματα κινούνται από τα πιο φωτεινά και bold στα neutrals και τις πιο muted αποχρώσεις, όπως και pastels.

Tα prints είναι και αυτά παιχνιδιάρικα. Ψυχεδελικά μοτίβα, ανατρεπτικά ανοίγματα και διαφάνειες, κάνουν την μόδα του φθινοπώρου απολαυστική. Εμείς βρήκαμε τα πρώτα φορέματα που θα φορέσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b