MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Blood and Honey: Το φρικιαστικό τρέιλερ αποκαλύπτει τα… ζωώδη ένστικτα του αγαπημένου Winnie the Pooh

Το τρέιλερ για το πρώτο θρίλερ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο αρκούδο όλων είναι εδώ και είναι πολύ…φρικιαστικό.

Monopoli Team

Στο τρέιλερ της ταινίας, σε σκηνοθεσία του Rhys Waterfield, οι γνωστοί και χαρωποί ήρωες που ξέραμε από τα κινούμενα σχέδια της Disney μάς δείχνουν πια ένα διαφορετικό πρόσωπο, ενώ συγκεκριμένα, ο αγαπημένος αρκούδος μικρών και μεγάλων αποκαλύπτει τα πραγματικά ζωώδη ένστικτά του.

Η πλοκή του «Blood and Honey» ακολουθεί τον Winnie και τον Piglet, οι οποίοι έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν χρόνια μόνοι, αφού ο παλιός τους φίλος Christopher Robin μεγάλωσε, έφυγε για να πάει να σπουδάσει και τους ξέχασε, διψούν πια για εκδίκηση. Έτσι, όταν ο Christopher επιστρέφει στο Hundred Acre Wood, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του την οποία θέλει να γνωρίσει στους παλιούς του φίλους, σύντομα θα διαπιστώσει πως κάτι δεν πάει καλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μίκι Μάους «φεύγει» από την Disney;12.09.2018

Η Disney μπορεί να διατηρεί τα δικαιώματα του καρτούν, αλλά τα βιβλία του A.A. Milne απελευθερώθηκαν από τα πνευματικά δικαιώματα και πέρασαν στο δημόσιο, έτσι η αιματηρή ταινία τρόμου κατάφερε να αποκτήσει «σάρκα και οστά».

Ο Waterfield έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες ταινίες με τον Winnie the Pooh, εάν η συμφωνία είναι «αρκετά γλυκιά». «Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερες ταινίες και να τρελαθούμε ακόμη περισσότερο και να γίνουμε ακόμη πιο ακραίοι», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε ένα podcast, σχετικά με την ταινία. «Έχω πολλές διεστραμμένες και σκοτεινές ιδέες για τον Winnie και τον Piglet και σε ποια σενάρια θέλω να τους βάλω».

Για την ώρα, με την πρώτη αυτή ταινία, ελπίζει να προσφέρει στο κοινό μια ευφάνταστη και πρωτότυπη αίσθηση τρόμου. «Επέλεξα τον Winnie επειδή είναι τόσο παράξενος και έχει τόσες δυνατότητες», τόνισε ο σκηνοθέτης.

Η ταινία «Winnie the Pooh: Blood and Honey» για την ώρα δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δείτε το τρέιλερ:

Με πληροφορίες από Indiewire.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b