MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21:00 Ο Αριστερόχειρας (Southpaw) στο OPENTV Review: Southpaw's Terrific Punch | Time

Δραματική ταινία, αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής 2015.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά. Παίζουν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Ναόμι Χάρις, Φόρεστ Γουίτακερ, Κέρτις “50 Cent” Τζάκσον, Ρίτα Όρα.

Η ζωή του Μπίλι Χοπ, ενός επαγγελματία μποξέρ, μετά τον άδικο χαμό της γυναίκας του οδηγείται σε ένα προσωπικό αδιέξοδο, το οποίο του στοιχίζει την κηδεμονία της κόρης του. Έχοντας φτάσει στον πάτο, γνωρίζεται με τον ιδιοκτήτη ενός μικρού συνοικιακού γυμναστηρίου, ο οποίος ήταν κάποτε μποξέρ, και με την βοήθειά του αρχίζει σταδιακά να ορθοποδεί για να διεκδικήσει ξανά τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟρχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης: Το παγκοσμίου φήμης μουσικό σύνολο για πρώτη φορά στο Ηρώδειο12.09.2018

22:00 Δεσμοί Διαστροφής στο ERT2

Θρίλερ αμερικανικής και καναδικής παραγωγής 1993.

Σκηνοθεσία: Χάρολντ Μπέκερ. Παίζουν: Νικόλ Κίντμαν, Μπιλ Πούλμαν, Άλεκ Μπάλντουιν, Αν Μπάνκροφτ.

Ένα ζευγάρι, η Τρέισυ και ο Άντι που ζουν ήσυχα σε ένα προάστιο της Βοστόνης, όπου ο Άντι εργάζεται ως πρύτανης στο πανεπιστήμιο και η Τρέισι διδάσκει σε παιδιά, θέλουν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά. Έτσι αποφασίζουν να αγοράσουν και να ανακαινίσουν ένα παλιό σπίτι. Επειδή όμως τα χρήματα λιγοστεύουν, παίρνουν την απόφαση να νοικιάσουν στον γοητευτικό χειρουργό Τζεντ ένα διαμέρισμα στον πάνω όροφο του σπιτιού. Η ευτυχισμένη ζωή του ζεύγους θα διακοπεί απότομα, όταν η Τρέισι θα εγχειριστεί εσπευσμένα από τον χειρουργό, ο οποίος φαίνεται να έχει απώτερους σκοπούς.

22:00 Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι (Angels & Demons) στο ANT1 Angels & Demons (2009) | MUBI

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2009.

Σκηνοθέτης: Ρον Χάουαρντ. Παίζουν: Τομ Χανκς, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Αγιελέτ Ζούρερ, Στέλαν Σκάργκαρντ.

Όταν ο Λάνγκντον ανακαλύπτει ένα σύμβολο που παραπέμπει στην αναβίωση της πιο ισχυρής μυστικής αδελφότητας στην ιστορία, τους Πεφωτισμένους, έρχεται ταυτόχρονα αντιμέτωπος με μια θανάσιμη απειλή για την ύπαρξη της Καθολικής Εκκλησίας. Ο Λάνγκντον θα ταξιδέψει στη Ρώμη, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με την όμορφη και αινιγματική Ιταλίδα επιστήμονα Βιτόρια Βέτρα στην προσπάθεια του να αποτραπεί το σχέδιο των Illuminati κατά του Βατικανό. Παρακολουθώντας την 400χρονη πορεία των Πεφωτισμένων μέσα από σφραγισμένες κρύπτες, επικίνδυνες κατακόμβες κι εγκαταλειμμένους ναούς, ξεκινά ένα κυνηγητό γεμάτο δράση αλλά και μια αγωνιώδης περιπέτεια ενάντια στο χρόνο…

22:00 Δύσκολες Ώρες Στο Ελ Ροαγιάλ (Bad Times At El Royale) στο STAR Bad Times at the El Royale Blu-Ray -

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

A’ Τηλεοπτική προβολή.

Θρίλερ μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ντρου Γκοντάρ. Παίζουν: Τζεφ Μπρίτζες, Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Νικ Όφερμαν, Λιούις Πούλμαν.

Έξι άγνωστοι, ο καθένας με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ, ένα ερειπωμένο, ύποπτο ξενοδοχείο στη λίμνη Τάχο. Μια μοιραία νύχτα, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να λυτρωθούν κάνοντας νέες συμμαχίες και αποκαλύπτοντας φοβερά μυστικά, λίγο πριν όλα πάνε στραβά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετρό: «Μία ανάσα» από τον Πειραιά – Τον Σεπτέμβριο το νέο τμήμα της γραμμής 312.09.2018

23:00 Το Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island) στο SKAI What Really Happened at the 'Shutter Island' Ending, Explained

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2010.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία και απρεπή φρασεολογία].

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε. Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Ουίλιαμς.

Καλοκαίρι 1954. Ο αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ, φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται.

23:30 Μαθήματα Πιάνου στο COSMOTE CINEMA 2HD The Piano – 1993 Campion - The Cinema Archives

Ταινία εποχής αυστραλικής παραγωγής 1993.

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον. Παίζουν: Χόλι Χάντερ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Σαμ Νιλ.

Νέα Ζηλανδία, 19ος αιώνας: Η σύζυγος ενός αποίκου, που δε μιλά κι εκφράζεται μέσω της μουσικής, δέχεται να κάνει μαθήματα στον γείτονά της για να της δωρίσει το αγαπημένο της πιάνο… Η ταινία κέρδισε 3 Όσκαρ και 3 Χρυσές Σφαίρες.

23:45 The Matrix στο OPENTV The Matrix (1999) - IMDb

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας – δυστοπίας αμερικανικής παραγωγής 1999.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλη Γουατσόφσκι. Παίζουν: Κιάνου Ρiβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζο Παντολιάνο.

Στο όχι μακρινό μέλλον, η ανθρωπότητα ζει μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα που έχουν επιβάλλει οι Μηχανές, τις οποίες οι άνθρωποι εξυπηρετούν ως πηγή ενέργειας χωρίς όμως να το γνωρίζουν. Όταν ο νεαρός χάκερ, Τόμας Άντερσον, με το ψευδώνυμο Νίο, ανακαλύπτει την (αυτ)απάτη με τη βοήθεια του αινιγματικού Μορφέα, σύντομα διαπιστώνει ότι αυτός είναι ίσως ο “Εκλεκτός”, που μπορεί να αποτινάξει την κυριαρχία των μηχανών. Θα χρειαστεί όμως να θυσιάσει κάποια πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάνος Λοΐζος – Μετά: Μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στην Τεχνόπολη12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b