MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Σε αυτά τα μαγαζιά της Αθήνας το καλοκαίρι παίρνει παράταση

Επειδή πάντα θέλουμε να κρατήσουμε το καλοκαίρι λίγο ακόμα ζωντανό, βρήκαμε και σας προτείνουμε 6 αγαπημένα μαγαζιά για φαγητό και καφέ, για να παρατείνετε την αίσθηση των διακοπών σας και στην πόλη.

5 +1 μαγαζιά στην Αθήνα για να κρατήσετε το καλοκαίρι ζωντανό λίγο ακόμα
5 +1 μαγαζιά στην Αθήνα για να κρατήσετε το καλοκαίρι ζωντανό λίγο ακόμα
author-image Μαριαλενα Μάλλιου

Ο Αύγουστος τελειώνει και οι τελευταίοι εκδρομείς επιστρέφουν στην Αθήνα με το φθινόπωρο να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του. Επειδή, όμως, όπως λέει και το γνωστό quote: summer is a state of mind, κι εμείς πάντα θέλουμε να κρατήσουμε το καλοκαίρι λίγο ακόμα ζωντανό, βρήκαμε και σας προτείνουμε 6 αγαπημένα μαγαζιά για φαγητό και καφέ, για να παρατείνετε τις διακοπές σας και στην πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές στην Αχαΐα: Οι must στάσεις για φαγητό και βουτιές στη γοητευτική πλευρά της Πελοποννήσου12.09.2018

Gajah the Secret Island

Το new entry του Πειραιά, που εκτείνεται σε έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο πίσω από το ΟΑΚΑ, έχει ήδη κάνει μία δυναμική αρχή, ταξιδεύοντάς μας στο “κρυφό νησί του Ελέφαντα”. Boho αισθητική με ethnic πινελιές φέρνουν έναν “εξωτικό προορισμό” στην καρδιά της πόλης. Όσον αφορά το μενού του μαγαζιού, στο Gajah σας περιμένουν δροσερά πιάτα εμπνευσμένα από την ανατολή.
6974455699, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Πειραιάς 18533

Το Λοκάλι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tolokali (@tolokali)

Σε μία άλλη μεριά, στην καρδιά της πόλης, στου Ψυρρή, μια ακόμη αυλή μάς περιμένει για να συνεχίσουμε το καλοκαίρι μας. Ο λόγος για το Λοκάλι και την ολάνθιστη, φιλόξενη αυλή του, σε μία αισθητική μοντέρνας ταβέρνας που συνδυάζει το καλό φαγητό με το ποτό, αλλά και τον καφέ και το brunch για τους πιο πρωινούς τύπους.
6906103005, Σαρρή 44, Αθήνα 10553

Green Park Athens

Παραμένοντας στο κέντρο της πόλης, και πιο συγκεκριμένα σε ένα από τα σημεία πρασίνου του, το Πεδίον του Άρεως, που έχει αρχίσει να αποκτά ανανεωμένο αέρα, μία ακόμα δροσερή επιλογή κάνει την εμφάνισή της. Το Green Park, το νέο cafe-bar-restaurant του πάρκου, με τους άνετους καναπέδες και ατμόσφαιρα που δεν μαρτυρά πως σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται δύο από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, μάς περιμένει να “χαθούμε” για λίγο μέσα στο πράσινο και στην elegant αισθητική του.
2108234002, Μαυροματέων 22, Αθήνα 10434

Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foinikas Cocina Mexicana (@foinikas_cocina_mexicana_)

Όσον αφορά τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας, μία είναι η επιλογή, η οποία από το Χαϊδάρι μάς ταξιδεύει στην Λατινική Αμερική σε ethnic ρυθμούς. Ο λόγος για το Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana που με τον πληθωρικό του χαρακτήρα και τις μεξικάνικες γεύσεις του αποπνέει μία νότα νοτιοαμερικάνικου καλοκαιριού στην πολύχρωμη αυλή του.
6906255555, Ηρώων Πολυτεχνείου 76, Χαϊδάρι 12462

Scherzo Summer Lounge

Παραμένοντας δυτικά, αυτή τη φορά στην Πετρούπολη, πάμε να πάρουμε λίγο κυκλαδίτικο αέρα στο αγαπημένο μας Scherzo Summer Lounge. Με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν, πλακόστρωτα σοκάκια και ασβεστωμένα τοιχάκια, το Scherzo είναι πάντα στις top επιλογές μας όταν μιλάμε για καλοκαίρι στην Αθήνα, για το βραδινό και το ποτό μας.
2105068000, Ηπείρου 82, Πετρούπολη 13231

Abra Ovata
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abra Ovata (@abraovata)

Κατεβαίνοντας προς την παραλία και με μία elegant διάθεση, ένα ακόμη new entry της Αθήνας μάς περιμένει στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Ο λόγος για το Abra Ovata, την τελευταία μας πρόταση για σήμερα, που με τον boho αέρα του και τη μαγευτική τοποθεσία του, έχει μαγνητίσει ήδη τα βλέμματα του “κοινού”. Όσο για τα πιάτα του μαγαζιού, ακολουθώντας τη συνολική αισθητική του μέρους, έχουμε μία ποικιλία μεσογειακών προτάσεων.
2108962220, Λίμνη Βουλιαγμένης, Αθήνα 16671

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b