MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 25 Αυγούστου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Monopoli Team

21:00 Power Rangers στο OPENTV

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Ντιν Ισρέιλιτ. Παίζουν: Ντάκρι Μοντγκόμερι, Ναόμι Σκοτ, Ρ. Τζέι Σάιλερ, Μπέκι Τζι, Λούντι Λιν, Μπράιαν Κράνστον, Ελίζαμπεθ Μπανκς.

Όταν μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει τυχαία σε ένα ορυχείο πέντε παράξενα νομίσματα, σύντομα θα δουν τους εαυτούς τους να μεταμορφώνονται σε… υπερήρωες. Παράλληλα όμως απελευθερώνουν και τη σκοτεινή δύναμη της Ρίτα Ρεπούλσα, μιας πρώην φύλακα της Γης η οποία πρόδωσε τους υπόλοιπους φύλακες με σκοπό να επιβάλλει παντού την κυριαρχία της. Η ομάδα των Power Rangers καλείται τώρα να ανατρέψει τα σχέδιά της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζένγκις Χαν: Η ζωή μιας αμφιλεγόμενης ιστορικής προσωπικότητας12.09.2018

21:00 Μια Γυναίκα Προχωράει Μπροστά στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Ιστορική αμερικανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Σουζάνα Γουάιτ, Ηθοποιοί: Τζέσικα Τσαστέιν,Σαμ Ρόκγουελ,Μάικλ Γκρέιαϊζ

Έτος 1889: Μια Νεοϋορκέζα ζωγράφος ταξιδεύει ολομόναχη ως την αφιλόξενη Άγρια Δύση, με σκοπό να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο ενός θρυλικού γηγενούς. Η άφιξή της, όμως, προκαλεί αναταραχές… Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

22:00 47 Meters Down στο STAR Review: 47 Meters Down tries for tension but sinks to the depths - The Globe and Mail

[K16 – Περιέχει σκηνές βίας].

Α΄τηλεοπτική προβολή.

Ταινία τρόμου βρετανικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Γιοχάνες Ρόμπερτς. Παίζουν: Μάντι Μουρ, Κλερ Χολτ, Μάθιου Μοντίν, Κρις Τζόνσον.

Ένας άσχημος χωρισμός θα οδηγήσει τη νεαρή Λίσα στο πανέμορφο Μεξικό για διακοπές, παρέα με την αδελφή της, Κέιτ. Εκεί, οι δύο αδελφές θα αποφασίσουν να ζήσουν στα άκρα και να δοκιμάσουν την κατάδυση με προστατευτικό κλουβί, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τους άρχοντες του βυθού, τους καρχαρίες. Όταν το σχοινί, που τις συνδέει με την επιφάνεια, κόβεται, βρίσκονται ξαφνικά παγιδευμένες στον βυθό της θάλασσας, στα 47 μέτρα, με το οξυγόνο να μειώνεται επικίνδυνα και δεκάδες πεινασμένους καρχαρίες δίπλα τους. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Φωτιά και Αίμα»: Το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε το «House of the Dragon» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis12.09.2018

22:00 I Used to Go Here στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής 2020.

Α΄τηλεοπτική προβολή.

Σκηνοθεσία: Κρις Ρέι. Παίζουν: Τζίλιαν Τζέικομπς, Ζεμέιν Κλέμεντ, Τζος Γουίγκινς.

Μια νέα συγγραφέας δέχεται πρόσκληση από τον πρώην καθηγητή της να παρουσιάσει το βιβλίο της στο κολέγιο όπου φοίτησε. Η συνάντησή της με τον γοητευτικό ακαδημαϊκό και η γνωριμία της με μια παρέα φοιτητών θα αλλάξουν τη ζωή της.

22:00 Τι έκανες Μπαμπά, στην Άγρια Δύση; στο ΕΡΤ2

Κωμική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1991.

Σκηνοθεσία: Ρον Άντεργουντ. Παίζουν:  Μπίλι Κρίσταλ, Ντάνιελ Στερν, Τζακ Πάλανς, Μπρούνο Κίρμπι, Πατρίσια Γέτιγκ, Χέλεν Σλέιτερ.

Χθες ήταν επιχειρηματίες. Σήμερα είναι καουμπόηδες. Αύριο θα περπατούν περίεργα. Ο Μιτς, ο Εντ κι ο Φιλ είναι τρεις φίλοι που περνούν την κρίση της μέσης ηλικίας.
Αποφασίζουν να πάνε δύο βδομάδες διακοπές στην Άγρια Δύση, διασχίζοντας τη διαδρομή Νέο Μεξικό-Κολοράντο.
Εκεί θα γνωρίσουν τον Κάρλι, έναν αυθεντικό καουμπόι που θα τους διδάξει περισσότερα από το να διαβιώνουν στην άγρια πλευρά της φύσης. Όσκαρ β΄ αντρικού ρόλου, ενώ η επιτυχία της ταινίας οδήγησε στο να γυριστεί και συνέχεια.

23:45 The Alphabet Killer στο OPENTV The Alphabet Killer (2008)

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Σμιτ. Παίζουν: Ελίζα Ντάσκο, Κάρυ Έλβς, Μάικλ Άιρονσαϊντ, Μπίλο Μόσλεϊ.

Η αστυνομικός Μέγκαν Πέιτζ αναλαμβάνει την υπόθεση εξιχνίασης της δολοφονίας ενός δεκάχρονου κοριτσιού. Ενώ επιμένει ότι πρόκειται για κάποιον σίριαλ κίλερ, οι συνάδελφοί της, αλλά και ο σύντροφός της διαφωνούν, οδηγώντας την ίδια σε ψυχολογική κατάρρευση. Όταν όμως ο δολοφόνος χτυπήσει ξανά με άλλο ανήλικο θύμα, τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή…

00:00 Για Όνομα Του Θεού (Family Heist) στο SKAI Family Heist (2017)

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Μπουρντιό. Παίζουν: Ζαν Ρενό, Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού, Μπρουνό Σάντσες.

Η Καρόλ είναι μια εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μια αυθάδης κλέφτρα που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν η μια την άλλη, ούτε ότι έχουν τον ίδιο πατέρα, μιας και τις εγκατέλειψε και τις δυο πριν καν γεννηθούν. Όμως ο πατέρας τους, ο Πατρίκ, που τώρα είναι ένας διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης, βρίσκεται στα τελευταία του και αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, με μια… «οικογενειακή αποστολή»: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Kingdom Exodus: Μία πρώτη γεύση από τη νέα horror σειρά του Λαρς Φον Τρίερ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b