MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Μαρμάρι: Μια παραλία – όαση στη Λακωνική Μάνη που αξίζει να ανακαλύψετε

Η κατά πολλούς ωραιότερη αμμουδερή παραλία της Μάνης μοιάζει με μια κρυμμένη όαση μέσα σε ένα τοπίο άγριας ομορφιάς. Τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά, η χρυσή αμμουδιά και η μαγευτική θέα συναρπάζουν όσους ανακαλύπτουν το Μαρμάρι Λακωνίας.

Credits: shutterstock
Monopoli Team

Οργανωμένες ή ανέγγιχτες, με φανταστικά, διάφανα νερά και μαγευτική θέα σε τοπία άγριας ομορφιάς, οι παραλίες στη Μάνη δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνες των νησιών.

Μια παραλία – διαμάντι στη Λακωνική Μάνη είναι το Μαρμάρι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40 χλμ. από την Αρεόπολη στην περιοχή του Ταίναρου. Κρυμμένη ανάμεσα στους γυμνούς λόφους, η κατά πολλούς ωραιότερη αμμουδερή παραλία της Μάνης αξίζει να μπει στο πρόγραμμά σας το φετινό καλοκαίρι, αν προτιμάτε τις καλοκαιρινές αποδράσεις με αυτοκίνητο.

Μαρμάρι: Μια αμμουδιά – έκπληξη στη Μάνη

Το ταξίδι στο άκρο της μανιάτικης χερσονήσου είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Πολλοί θα σας πουν πως εδώ θα συναντήσετε την ωραιότερη αμμουδερή παραλία της περιοχής. Ο λόγος για το Μαρμάρι, που μοιάζει με όαση σε ένα βραχώδες τοπίο άγριας ομορφιάς. Στην ουσία πρόκειται για δύο πολύ όμορφες χρυσαφένιες αμμουδιές με γαλαζοπράσινα νερά και μαγευτική θέα στις γυμνές λοφοπλαγιές που βουτούν στη θάλασσα. Η πρώτη παραλία, ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και μπαρ, ενώ σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια υπάρχει μια δεύτερη, μικρότερη παραλία, ιδανική για πιο ήσυχες βουτιές. Πάνω από την παραλία βρίσκεται ο μικρός οικισμός Μαρμάρι με λίγα πέτρινα σπίτια που γίνονται ένα με το άγριο τοπίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 νησιά ιδανικά για οικογενειακές διακοπές12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b