MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Αυγούστου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Monopoli Team

Ταινίες

21:00 Lego: Η Ταινία στο OPENTV The Lego Movie - Movies on Google Play

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων αμερικανικής, αυστραλιανής και δανικής συμπαραγωγής, 2014.

Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ, Κρίστοφερ Μίλερ. Φωνές ελληνικής μεταγλώττισης: Σταύρος Σιούλης, Τάνια Παλαιολόγου, Ντίνος Σούτης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Πετρόχειλος, Κωνσταντίνος Κακούρης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Στεφανία Φιλιάδη, κ.α. (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Γουίλ Φέρελ, Λίαμ Νίσον, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Νικ Όφερμαν, Μόργκαν Φρίμαν, Γουίλ Αρνέτ, Κρις Πρατ).

Ο Έμμετ, ένα απλό Lego οικοδόμος, ο οποίος είναι πάντα συγκαταβατικός και απολαμβάνει την απλότητα της ζωής του, μπλέκει σε μια απίστευτη περιπέτεια, όταν μια αρχαία προφητεία αμφιβόλου προέλευσης που την υποστηρίζει η Ζόρικη, το κορίτσι Lego που έχει ερωτευτεί, τον… χρίζει ως τον “Εκλεκτό” και τον μόνο ικανό να σώσει τον κόσμο τους από την απειλή ενός τυράννου που επιδιώκει να ακινητοποιήσει όλα τα Lego με κόλλα στιγμής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTV5MONDEplus: Αύγουστος με 4 ταινίες που θα μάς βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα12.09.2018

21:00 Ο 13ος Πολεμιστής στο COSMOTE CINEMA 1HD photo_name

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1999.

Σκηνοθεσία: Τζον Μακ Τίρναν,Μάικλ Κράιτον. Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Νταιάν Βενόρα, Ομάρ Σαρίφ.

Ένας εξόριστος Άραβας διπλωμάτης αναγκάζεται να γίνει ο 13ος πολεμιστής μιας ομάδας Βίκινγκ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να προστατέψουν ένα σκανδιναβικό βασίλειο από την τρομακτική επίθεση μιας φυλής ανθρωποφάγων.

22:00 Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών (American Renegades) στο STAR Blu-ray Review: 90 Minutes With These “American Renegades” Felt Like Hell WeekBlu-ray Review: 90 Minutes With These “American Renegades” Felt Like Hell Week - Irish Film Critic

[K12 – Περιέχει σκηνές βίας].

Πολεμική περιπέτεια δράσης γαλλικής, βελγικής, γερμανικής, αμερικανικής, κροατικής, ολλανδικής συμπαραγωγής 2017.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κουέιλ. Παίζουν: Σίλβια Χεκς, Τζ. Κ. Σίμονς, Σάλιβαν Στέιπλετον, Γιούεν Μπρέμνερ.

Όταν είσαι μέλος της πιο επίλεκτης ομάδας μάχης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κάθε επιχείρηση είναι μία ριψοκίνδυνη αποστολή στο άγνωστο, που ίσως να κοστίσει τη ζωή σου. Η «Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών» βρίσκεται σε αποστολή στην εμπόλεμη Ευρώπη και ανακαλύπτει ένα θησαυρό χρυσού στο βυθό μιας λίμνης, ο οποίος φημολογείται ότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ντόπιους, τα μέλη της ομάδας αυτομολούν και καταστρώνουν μία ληστεία, ώστε να ανακτήσουν τον χρυσό και να τον επιστρέψουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Σε μία θανάσιμη εξέλιξη των γεγονότων, όμως, γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό και πλέον τους μένουν μόλις 10 ώρες ώστε να εκτελέσουν την αποστολή τους.

22:00 Μετά το Γάμο στο COSMOTE CINEMA 2HD photo_name

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2019.

Σκηνοθεσία: Μπαρτ Φρόιντλικ. Παίζουν: Τζούλιαν Μουρ, Μισέλ Γουίλιαμς, Μπίλι Κράνταπ.

Αναζητώντας πόρους για ένα ορφανοτροφείο στην Ινδία, η Ίζαμπελ ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει μια γυναίκα που ενδιαφέρεται να ενισχύσει το έργο της. Σύντομα όμως, η γνωριμία τους φέρνει στο φως απροσδόκητες αποκαλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBanshees of Inisherin: Κόλιν Φάρελ και Μπρένταν Γκλίσον είναι δύο φίλοι σε ρήξη στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν ΜακΝτόνα12.09.2018

23:00 Βαθιά Άγρια Θάλασσα (Deep Blue Sea) στο OPENTV Deep Blue Sea (1999) | MUBI

Περιπέτεια αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 1999.

[Περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν. Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τόμας Τζέιν, Σάφρον Μπάροους, LL Cool J. Σενάριο: Ντάνκαν Κένεντι, Ντόνα Πάουερς, Γουέιν Πάουερς.

Ο επιχειρηματίας Ράσελ Φράνλκιν χρηματοδοτεί την έρευνα μιας νεαρής γιατρού σχετικά με τις δυνατότητες θεραπείας της νόσου Αλτσχάιμερ και γενικότερα των ασθενειών του ανθρώπινου εγκέφαλου. Η έρευνά της δεν διεξάγεται σε παραδοσιακά εργαστήρια, αλλά στη μέση του ωκεανού, επάνω σε ένα πλωτό σύμπλεγμα κτιρίων και περιφραγμένων δεξαμενών, με πειραματόζωα καρχαρίες. Όταν όμως στο πλαίσιο του πειράματος ο εγκέφαλός τους διογκώνεται, η πρώτη παρενέργεια θα είναι να γίνουν οι καρχαρίες πιο έξυπνοι απ’ όσο θα έπρεπε…

00:00 Η Αυτοκρατορία Των Λύκων (L’ Empire Des Loups) στο SKAI Empire of the Wolves (2005)

Περιπέτεια γαλλικής παραγωγής 2005.

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με βία].

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Ναόν. Παίζουν: Ζαν Ρενό, Άρλι Χοβέρ, Ζοσελίν Κουιβρίν, Λάουρα Μοράντε, Ετιέν Σικό.

Στο 10ο διαμέρισμα του Παρισιού, o αρχηγός της αστυνομίας αναλαμβάνει να διερευνήσει τον θάνατο τριών γυναικών τουρκικής καταγωγής που εργάζονταν σε οίκο ανοχής, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν άγρια παραμορφωμένα. Προκειμένου να εισχωρήσει στην τουρκική κοινότητα της περιοχής για την έρευνά του, ο Νερτό δεν έχει άλλη επιλογή από το να απευθυνθεί στον Ζαν-Λουί Σιφέ, έναν παλιό του συνάδελφο με τη φήμη αμείλικτου αστυνομικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Joker: Folie À Deux»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b