MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

TV5MONDEplus: Αύγουστος με 4 ταινίες που θα μάς βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα

Και τον μήνα Αύγουστο μπαίνουμε σε mood διακοπών παρέα με την διαδικτυακή πλατφόρμα, TV5MONDEplus, μέσα από τέσσερις γαλλόφωνες ταινίες που «φέρνουν» το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

TV5MONDEplus: Αύγουστος με 4 ταινίες που θα μάς βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα
Βενούς & Φλερ
Monopoli Team

Οι διακοπές συνεχίζονται στο sur TV5MONDEplus. Είτε κάπου στην ακτή του Ατλαντικού, είτε κάπου στις όχθες της Μεσογείου, η Ναταλί Μπάιγ, ο Ζαν-Πιερ Μπακρί και ο Εμανουέλ Μουρέ μας δροσίζουν λίγο αυτόν τον Αύγουστο, ο οποίος αναμένεται καυτός.

H Μπολ-λε-Παν TV5MONDEplus: Αύγουστος με 4 ταινίες που θα μάς βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα

Ιούλιος 1958. Όπως κάθε καλοκαίρι, ο Φρεντερίκ και η Σοφί φεύγουν για τη Λα Μπολ με την μητέρα τους. Και ενώ έχει έρθει να τους βρει ο εραστής της, η απροσδόκητη άφιξη του συζύγου της θα αναστατώσει τις διακοπές τους.

*Δείτε την ταινία εδώ

Ας αφήσουμε τη Λουσί να το κάνει!

Η Λουσί πουλάει μαγιό στις παραλίες της Μασσαλίας. Ο σύντροφός της, ένας μυστικός πράκτορας που εμφανίζεται σε όλους ως ερασιτέχνης, θέτει σε κίνδυνο την σχέση του.

*Δείτε την ταινία εδώ.

1987

Καλοκαίρι 1987. Ο Ρικάρντο που είναι 17 χρονών, έχει δύο στόχους : να χάσει την παρθενιά του και να μπει σε ένα μπαρ με τους φίλους του. Για να κερδίσει γρήγορα χρήματα, αποφασίζει να γίνει ο αρχηγός της μαφίας της πόλης του.

*Δείτε την ταινία εδώ.

Βενούς & Φλερ

Μία συνάντηση, το καλοκαίρι, κάτω από τον μασσαλιώτικο ήλιο. Βενούς και Φλερ, δύο κοπέλες που όλα τις χωρίζουν, και τους καρφώνεται στο μυαλό να βρουν τον Έρωτα. Μία τρυφερή ιστορία, χαρούμενη και δροσιστική.

*Δείτε την ταινία εδώ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b