MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Joker: Folie À Deux»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Joker, του Τοντ Φίλιπς, με την εμβληματική ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024 – την ίδια μέρα που είχε κυκλοφορήσει και η πρώτη ταινία το 2019.

Monopoli Team

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Warner Bros. πώς η επερχόμενη ταινία Batgirl αποσύρεται από όλες τις πλατφόρμες και τις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στο πρόγραμμα κυκλοφορίας της, η εταιρεία προχώρησε σε αποκάλυψη της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου σίκουελ του «σκοτεινού» Joker του 2019. Έτσι, αφού μέσα στον Ιούνιο μάθαμε πως το σίκουελ θα έχει τίτλο «Joker: Folie à Deux» πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό, σύμφωνα με το Deadline, ότι η νέα ταινία του Τοντ Φίλιπς θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του Τοντ Φίλιπς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο, ο τίτλος του σίκουελ «Joker: Folie à deux», αποτελεί μια γαλλική αναφορά σε έναν ιατρικό όρο που σχετίζεται με μια ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLady Gaga: Θα την απολαύσουμε στο σίκουελ του «Joker»;12.09.2018

Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια μέρα το 2019 και η Warner Bros. ελπίζει πως το σίκουελ θα έχει την ίδια τύχη, γνωρίζοντας αντίστοιχη εκρηκτική επιτυχία.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο Joker έγινε η πρώτη R rated ταινία στην ιστορία που κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Από αυτά απέσπασε τελικά δύο Όσκαρ: Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Χοακίν Φίνιξ και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η παραγωγή του «Joker: Folie à Deux» πρόκειται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και δεν θα έχει σχέση με το Extended Universe της DC.

Με πληροφορίες του Deadline.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b